Kár hogy nem jöttél, így kénytelen-kelletlen elmaradtak a Neára tett aljas megjegyzések...:))) Csak szegény Bigi kummogott szomorúan, mivel lesajnálták a cuccost, igaz, ezt megkapta tőlem Öregcsont /Spacc-lee/ de Ő már edzett az ilyesmiben...:))
Te csak ne szerénykedj lécci! Mert kitanáltad, megszervezted.... és ahogyan azt a hagymát vágtad... na szóval, profi az profi)))
Jah és köszi a másolatot: igen jól szól )))
Nem híztam, azt mondják... Egyébként tényleg úgy volt még szerdán is hogy talán megyek, nem a vad híre hatott rám ilyen szentimentális irányba hogy megnyilvánuljak :)
Zavarba hoztok az állandó köszöngatéssel. Oly keveset tettem. Telefonáltam a szállásért, a két áldozati borjúért, kimentem, megfőztem, ittam - ettem veletek, jól éreztem magam. Még főzni is szeretek:). Szvsz ezt nem érdemes köszönni. A siker nem rajtam múlt. Rajtatok, akik eljöttetek és ezzel összehoztátok a talit. Én max a szükséges?, de nem elégséges feltétel voltam.
A csillagok állása jelentős segítséget ad a kérdés eldöntéséhez. A cityn hirdetnek éppen egy MC ONE-t. Megveszitek, szétszeditek és mellé lehet rakni az EMT belének.
Egyébként a topiktalin jelen volt a VdH pu-k egyik legjelentősebb (ha nem "A" Legjentősebb) Hazai Szakértője. Lehet, hogy őt lett volna a legegyszerűbb megkérdezni ott helyben. Mondjuk ez még pótolható utólag is. A végén legfeljebb ő küzd meg Szalai Lacival :))
Én még meg sem köszöntem. Remek volt köszi krizsi_l!
Szolgált némi tanulsággal a tali. 1. A nick nevek mögé képzelt identitások a meguk megtestesült valójában teljesen mások mint a kibertérben. 2. Az audiofül mindig végletekben fogalmaz, ha a hobbiról van szó. Egyéb témákban teljesen kigyensúlyozott normál emberek. És ez jól van így:)
Még egyszer köszönet. Rendszeressé kéne ezt tenni!
No, hogy ne okozzon problémát, feltöltöttem gyakorlatilag minden létező formátumban és számos különböző bitrátával: nézhető a mozi, mint Windows Media, Real Video, AVI, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H-264 valamint ha mobiltelefonon akarja valaki akkor megtalálja a 3GP tömörítést és wrappert is. A H-264 néz ki a legjobban, de ennek a dekódolásához viszonylag gyors PC kell, de a Real Video sem rossz.
Ha valaki még így sem boldogul, akkor a html oldalba ágyazott flasht is felrakhatok vagy küldök neki DVD-t.
Egy valamire nem vagyok hajlandó: nem írom ki VHS kazettára.
A diplomamunkámmal a miskolci gépészmérnöki karon, ami a csavargyártásról szóló oktatófilm volt, sem foglalkoztam ennyit.