Keresés

Részletes keresés

Ati73 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 117
"Ki az a Jerry Fletcher?"

Nem láttad az Összeesküvés Elmélet-et? Mel Gibson játssza Jerry Fletchert.

Előzmény: szilvácska (108)
doktor wang Creative Commons License 2002.08.28 0 0 116
Egyébként az a hely tök jó lenne, mert - ugyan most átépítik - de tök jól lehetett ülni a kirakatban, és be lehetett látni az egész környéket. (Feltéve, hogy nem azok akarták belátni, akik üzleti szempontból tartják szemmel a környéket...)
Előzmény: Franky2 (112)
doktor wang Creative Commons License 2002.08.28 0 0 115
Ezennel megígérem, hogy nem engesztellek ki.
Előzmény: szilvácska (114)
szilvácska Creative Commons License 2002.08.28 0 0 114
Én is megbocsátok Wang (megelőzendő, hogy mindenáron ki akarjál engesztelni valahogyan :)))

Azt a kis zárójeles sajnost nem értem a mondatodban...

Sajnos nekem egyáltalán nincsenek barátaim a VII. kerületben, talán ezért lehet, hogy a kocsmákat sem ismerem annyira. És ki tudja, mit veszítek, ugye ?

Előzmény: doktor wang (111)
robin stein Creative Commons License 2002.08.28 0 0 113
Megbocsátok. Béke.
Franky2 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 112
Sziasztok !

Én mint az említett helytől 200 méterre lakó Akácfa utcai lakos, sejtem miről lehettett szó.
10-11 körül csámpáztam haza, erre azt látom hogy egy fekete Mercedes áll az említtet hely előtt, és valami nagyfejű - tényleg 150 körüli - figurát kameráznak, amint éppen játsza az eszét. Gondolom valami reklámfilmet próbáltak összedobni...
Egyébként nem tudom hogy feltűnt-e a környéken lakóknak az ezen a sarkon rendszeresen gyülekező galeri. Elképzelésem sincs miből élhetnek, ha egész nap a sarkon állnak :)
A másik ilyen szar hely a Maxim mellett van. Egy haverom lakik vele szembe, az ottani kidobók rendszeresen testi fenyítést helyeznek kilátásba, ha le mer parkolni a háza előtt ( mert ugye az urak foglalják a helyet a vendégeknek,az le van szarva hogy kiek van parkolási engedélye).Ettől feljebb is van egy pincehelység, ott is szokták a kidobók az unszimpatikus embereket bombázni estefelé.Ettől függetlenül én szeretik itt lakni, mert a legtöbb haverom engem is a kerülethez köt.

doktor wang Creative Commons License 2002.08.28 0 0 111
Bocsánatot kérek mindenkitől, különösen Szilvácskától az ízléstelenségek miatt. Egyébként fogalmam sincs, ki az a Jerry Fletcher (Szilvácskát viszont ismerem, ezért ragadtattam el magam egy kissé).

Egyébként a hetedik kerülethez nagyon sok közöm volt. Egyrészt sokat írtam arról, mennyit lopnak az itteni politikusok, másrészt a nyilasok és a németek azért hagyták életben (sajnos) éppen ide koncentrált apukámat, mert annyira hasonlított egy német kisgyerekre...

Továbbá a Galéria vagy micsoda nevű sörözőben múltkor leültem egy haverommal, de egy százötvenkilós, kigyúrt elmebeteg elzavart minket (pedig én 115 kiló vagyok), hogy "itt most egy olyan történet lesz, hogy jobb lenne, ha nem lennétek itt". Egyébként az Akácfa-Wesselényi utca sarkán van a hely.

Továbbá itt lakik a kerületben számos jó barátom és ismerősöm, többek között e topik lakói közül is ismerek jónehányat, valamint...

...a többit elfelejtettem.

Előzmény: szilvácska (108)
Traubi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 110
Ez utóbbi kérdés megoldásához hadd ajánljak egy lassacskán klaszikussá váló művet: Janikovszky Éva - Mánaszörp és szalmaszál, amely megfilmesítve az Égigérő fű címen szokott futni a televízióban ("csak az a szép zöld gyep fog hiányozni nekem..." - by Poldi bácsi). Remek ötletekkel szolgál!

(elnézést az offért:))

Előzmény: szilvácska (109)
szilvácska Creative Commons License 2002.08.28 0 0 109
Emma,
Köszönöm szépen a választ. Erről tudtam, ilyen módon újították fel a kapualjunkat, és most a lépcsőházat. Sárga olajfesték mellmagasságig, barna csíkkal zárva, fölötte a fal halványsárga. De legalább tiszta. Szerintem ugyan ennyi pénzből, egy kis fantáziával dizájnosabbra is meg lehetett volna csinálni. De hát nem szólhatok semmit, egy év alatt még egy lakógyűlésen sem sikerült résztvennem:)
Egyébként az udvar parkosítását, vagy rendezését kérdeztem korábban, hogy arra is lehet-e pályázni, nem számít-e luxusnak ?
Előzmény: Goldman Emma (90)
szilvácska Creative Commons License 2002.08.28 0 0 108
Te Wang, nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy Te rossz helyen vagy. Van valami kapcsolatod a VII. kerülethez ? (Azon kívül, hogy minden áron itt akarsz nyalni:))
Ki az a Jerry Fletcher ? Van köze a 'hétker'-hez?
Előzmény: doktor wang (107)
doktor wang Creative Commons License 2002.08.28 0 0 107
A Jerry Fletchert is meg lehet nyalni?
Előzmény: Ati73 (105)
coropisnita Creative Commons License 2002.08.27 0 0 106
Uggyan má. Lerajzolhat és összetéphet.
Előzmény: Ati73 (105)
Ati73 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 105
Azt elfelejtettem mondani, hogy néha olyan vagyok mint Jerry Fletcher! :))
Előzmény: Ati73 (104)
Ati73 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 104
:))

Az emilemmel nem sokra megy, de szerinted mennyi ideig tart, nálam sokkal okosabb embereknek megtudni másról sokmindent?
Hidd el nem sokáig!

Előzmény: coropisnita (103)
coropisnita Creative Commons License 2002.08.27 0 0 103
Egészen biztosan beperel, hiszen már a freemail-edet is tudja.
Előzmény: Ati73 (102)
Ati73 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 102
Bár ha ilyeneket mondok, hogy "jutott", még be is perelhet! Ezért inkább azt mondom, hogy ha igényt tartott volna rá, biztosan kaphatott volna a különbségből!
Előzmény: Ati73 (101)
Ati73 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 101
Sajnos nem tudom! De az értékbecslés szerint több mint 700 milliót ért, és eladták 600 millióért! Nem kicsi a különbség! Ebből biztosan jutott!
Előzmény: coropisnita (99)
Ati73 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 100
Mielött lehurrognátok, hogy ne problémázzak ezen, mikor a gyerek majdnem ugyanoda jár, közlöm, hogy a Rádió hasonló módszerekkel eladta az óvodát! (Már csak egy évig járhatnak oda a VII. kerületi gyerekek, és a rádió dolgozóinak a gyerekei is! Vagyis járhatnak, ha kifizetik a havi díjat, ami biztosan nem lesz 50000 forint alatt!) Volt egy "angolos" csoport a többi mellett. Ebbe diplomata szülők gyerekei járnak. Ők csináltak egy kft-t, és megvették a rádiótól az egész óvodát! Nekünk már mindegy, mert most lesz nagycsoportos a fiam, úgyhogy jövőre mindenképpen iskolába megy. De a többi gyereket és a szüleiket sajnálom!
Előzmény: Ati73 (98)
coropisnita Creative Commons License 2002.08.27 0 0 99
Mennyi?
Előzmény: Ati73 (98)
Ati73 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 98
Csak hogy én is hozzászóljak ehhez az undorító emberhez (na nem a nyalásához), elmondok egy kis történetet. A VII. kerületnek volt egy óvodája a Hüvösvölgyi út végén. Pontos méretet nem tudok, de kb. 4-5 társasház elfért volna a területén! A gyerekeket reggel vitték busszal, és délután hozták is. (A Wesselényi-Akácfa sarokról indult reggel 8-kor, úgyhogy aki arrafelé lakik, lehet, hogy látta is) Egyszercsak "drága" polgármesterünk kitalálta, hogy szeretné eladni, egy rakás pénzért (a szülők csináltattak értékbecslést,és kiderült, messze ár alatt), mert szükség van a pénzre. Az nem érdekelte, hogy többnyire olyan gyerekek járnak oda, akiknek légzési nehézségeik vannak, vagyis igencsak szükségük van a jó levegőre. Több fórumon is próbáltuk megakadályozni az eladást (tv-k,rádió,szórólapok), de az eladást nem sikerült megakadályozni, csak annyit értünk el, hogy a ygerekeket átvette a Magyar Rádió óvodája, ami egy utcára van a régi ovitól, vagyis szinte ugyanott. Viszont itt 35.000 Ft. a havidíj fejenként, amit az Önkormányzat átvállalt. (ebből is látszik mennyit kerestek az üzleten)

Szóval a lényeg az, hogy szart arra, hogy kb 80 kiskölyök hová fog járni óvodába, a lényeg az volt neki, hogy a valahonnan (gondolom a baráti, vagy ismerősi köréből) megtalált vevőnek minél gyorsabban, és minél olcsóbban adja el a hatalmas telket! Ennyit róla! Ha jól emlékszem, 600 millió forintért sikerült eladni. Szerintetek ebből, vagy ezen felül mennyi ment neki zsebbe?

Előzmény: robin stein (81)
doktor wang Creative Commons License 2002.08.27 0 0 97
Szerintem igenis nyalni-falnivaló ez a személy. Én például a semmi pénz feléért is megnyalnám. De nem lehetne mondjuk inkább a Szilvácskát?
robin stein Creative Commons License 2002.08.27 0 0 96
...hanem hogy ez az ócska Polghárdi-Merész a fődíj. Tudom.
Előzmény: Kilroy (95)
Kilroy Creative Commons License 2002.08.27 0 0 95
"A tévedések elkerülése végett:" nem az volt a baj szvsz, hogy az illető ON vagy OFF...
Előzmény: robin stein (93)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.08.27 0 0 94
_Itt_ akkor sem nyalunk. Senkit. Semmikor. Se ON, se OFF. Punktum.
Előzmény: robin stein (93)
robin stein Creative Commons License 2002.08.27 0 0 93
:-)
Na jó, abbahagyom, mert kezdenek harapni.
A tévedések elkerülése végett: a megnyalásra felszolgált személy egyébként nagyon is ON. Tovább megyek: nincs személy a Földön aki nála ON-abb lehetne. De bezonyám.
Előzmény: szilvácska (86)
Kilroy Creative Commons License 2002.08.27 0 0 92
Az :-)
Előzmény: Goldman Emma (91)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.08.27 0 0 91
Légy üdvöz. Az István - Landler Jenő - István legalább egy követhető névváltoztatási ügy. Nem úgy, mint a Rózsa - Rózsa Ferenc - Rózsa. :-)
Előzmény: Kilroy (89)
Goldman Emma Creative Commons License 2002.08.27 0 0 90
szilvácska,
korábban kérdeztél a kerületi házfelújítási alapról, szerintem arra elfelejtettem válaszolni. Évente meghirdetnek egy keretet, amelyből (megfelelően dokumentált, korrekt pályázattal és némi magánerővel) nem nehéz támogatást kapni. Mi már kétszer nyertünk: ház eleje, ház hátulja végre újravakolva, újrafestve, pedig jórészt egyedülállók, nyugdíjasok laknak nálunk. A pénz egy része vissza nem térítendő, a többi asszem kamatmentes kölcsön.
Kilroy Creative Commons License 2002.08.27 0 0 89
Bejelentkezem, úgyis mint VII. kerületi lakos. Igaz, már egy ideje bejelentve nem ide vagyok, de még asszem maradok egy darabig... Ja, István u. különben (volt Landler Jenő ugye :-).
Goldman Emma Creative Commons License 2002.08.27 0 0 88
Ez egy rendes kis hétkertörténeti, civil örömökkel/bánatokkal foglalkozó topik. Kéretik minket hülyeségekkel békén hagyni.
Topikgazdi
Ui. Leköszönő polgármestereket egyébként sem nyalogatunk. Október 21-én majd megnézzük, kinek nagy a szája.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!