Valószínüleg azért, mert jobban tetszett. Pont mint neked az első szériás cuccok. Vagy csak éppen ezt találták a bontóban/otthon a polcon.
Csontszínű műanyag kormány új kb. 150 , használttal vigyázz erősen állapotfüggő, idővel tele lesz apró hajszálrepedésekkel, azt olcsóbban is kapsz. Ugyanez feketében 100 körül újban, fekete használt kevésbé de repedezik, viszont több van belőle, lehet válogatni.
hat a muszaki alapot, a motor meret, a papir munka, es nem utolso sorban az ar ami dont...
a papir resze es a motor meret az mindenkeppen a kecskemeti gep javara szol. ar ugyben meg kell valahogy 1ezni. aztan meg nincs ultetve, igy a hazai utakon ugye...
apro reszletek: tukrok, hatso lampa stb az 1es szeriahoz huz, ami meg a szivemhez jobban, igy ez is szempont.
szervusz, kosz az infot, igen arrol a geprol van szo amit a no arul, es ahol te is szereltetsz.
vegul is az jo hir hogy szakertonel volt a darab eddig.
amit mondtak az nem tul sok igazabol, az uzemanyagszurovel van gond mert folyamatosan eltomodik, illetve napi hasznalatban van ehat uzemkepes:)
mindne esetre a szamokat ma bekerem es fel is teszem ide hatha az alapjan is lehet valamit kiokoskodni.
en igazabol napi hasznalatra vennem, es hat foleg a muszaki alapota volna a fontos, a veteran igenyesseg nallam nem elsodleges szempont (bocsanat ha valakit ezzel megsertek). termeszetesen ettol meg esszevissza toldott foldott darabot nem szeretnek venni.
a napfenytetot en is sajnalom, nem ertem mi a fenenek kell kivagni a draga femet...
a szin az vegul is mind1, ha jo minosegu a fenyezes, es nem gitt+korrozio kollekcio akkor az mar fel siker.
kormanyt ha egy mod van ra lecserelnem idovel az 1es tipusban hasznalatos csontra. ha esetleg errol van valakinek valami infoja, hol, mi mennyibe kerul...no de ne szaladjunk annyira elore...
Ez így igaz minden, ahogyan mondod. Tavaly egyébként 600e -ért eladták volna egyszer, de akkor csak rövid ideig hirdették így. A hölgy férje egy másik index topicon aktív, azok alapján meglehetősen korrektnek kell lennie a gépnek. Nem veterán alap, de szerintem járós gépnek, szeretgetősnek kiváló. Egy időben én is komolyan gondolkoztam rajta egyébként, de eredetiségmániás vagyok, és az apróságok nagyon zavarnak, még ha komfortosabb is lesz tőlük a gép (pl. tetőablak) - de ez már az én bajom. Ha a motor korrektül lett rendberakva, akkor mindenképp jó vétel lehet - de látatlanban szerintem senki nem akarja ezt megítélni. A vevőnek kell tudnia, mik a preferenciái (a szegedi alapján egyedi géppel sincsenek gondok, tehát szerintem a műszaki állapot dönt).
Amúgy amennyi látszik, az nem veszélyes (a legtöbb dolog a szériák között csereszabatos). A motor és annak a teljesítménye a számok alapján mindjárt kiderülne. Ilyen infó nincsen? Alvázszám (első 8 elég)?
tovabbi info kellene az autorol. errol a metalzold kecskemeti dizelrol.
valami nem stimmel, mert 65 loerore mondjak. de 2000es motor van benne? vagy nem 2000es a motor de akkor mivel 71es ezert 220Ds lehet.az meg 60 LE a statisztikak szerint, a 240D az 65 LE de azt meg 73 aug. tol kezdtek gyartani. de ez az auto 71es...
a tulaj azt mondja papirjai rendben vannak, eredetvizsga, torzskonyv stb...
tovabba kar a tetoablakert, fenyezes 3eve tortent.
kertem tovabbi kepeket a jarmurol, az arban lehet veluk targyalni, ugyhogy eselyes lehet.
Semmi baj nincs azzal, ha sznobnak tart, bár nincs igaza. Elvégre W116-ot nem praktikus megfontolásból tart az ember hanem, mert azért mert szereti a stílusos, szeretnivaló, nagy batárokat, azok minden hibájával együtt. Ez a szeretet pedig az eredeti - vagy eredeti közeli - állapot megőrzésével mutatkozik meg a leghívebben. A kókányolás pedig ennek a törekvésnek az ellentéte. Nos szerintem ez nem sznobság. Persze vannak eltérő álláspontok is, de ha valaki spórolni akar, az ne W116-al tegye, hanem öntsön Floriolt az eleve dízel W123-asába.
Generális még megvan, türelmesen ácsorog a kertben egy féltető alatt, de már sejti szerintem, hogy én már nem fogom őt helyreállítani. Különban, ha valakit érdekel így átkókányolva, az jelképes összegért elviheti, vagy akár adhat érte cserébe egy Skoda Coupét, Tatra 603-at, vagy akár VW typ 3-at (csak farmotoros legyen).
Szerintem ha kiszeded a kesztyütartót, akkor nem érsz el vele semmit, mert a ventillátor műanyag dobozba van rakva :(
Viszont ha előlről támadsz, akkor talán sikerülhet. Ehhez le kell szedni az ablaktörlőket, és azt a rácsot ami a szélvédő és a motorháztető között van. Akkor talán be tudod fújni a ventit WD40-el...
Haaaat, a ventillator cserejerol megoszlanak a velemenyek, hogy le kell e venni az egesz muszerfalat vagy sem..A german oldalakon egyontetu a velemeny, miszerint "Inkabb motorcsere mint futoventillatorcsere az allolampason"... Mindenesetre a jo hir : altalaban maga a ventillator altalaban hasznalhato, csak a csapagy szarad ki, eleg azt megzsirozni, aztan a kovetkezo 30 evig ismet jo lesz. A rossz hir az pedig annyi, hogy nem lehet hozzaferni csak ha leszeded a muszerfalat es jobban jarsz ha a szelvedot is kikapod.....legalabb is a nemet forumokon olvasva. Nekem a szerelo itt Budoorson persze allitja, hogy bar sz.r melo, de nem kell levenni semmit, csak kozepen a szellozomechanikat. Mindenesetre a nehezebb verziorol talalni anyagot/utmutatast a neten nemetul. De babramelo lehet az fix, ugyhogy zsebesek, zongoristak, nogyogyaszok elonyben :-D