A két filkós is komoly termék, különösen tetszik a "szurkolói dalok" menüpont, tele szitkozódással, meg mivanmivanozással. Ezeket ki kell ám írni, nehogy elfelejtsék a nagyfalcósok. :)
A pécsieknél szintén megállt az időgép, a reddevilsest meg nem igazán lehet túl túl informatívnak nevezni. Végülis pependrének igaza volt, az olajkk ezekhez képest tényleg nem rossz, de látnia kellene a kaposvárikosárt is...
Viccet félre téve, nem is gondoltam volna, hogy a délutáni hsz-em az utóbbi időkben nem látott mennyiségű reagálást vált ki (na jó, ebben Bazsy is ludas, annyira nem tetszik neki a csaj a fejlécen, hogy 3-szor is elküldte a hsz-t :) )! De tul.képpen igaza van, az tényleg nem illik bele a "képbe", idegen oda. Viszont ez legyen a legnagyobb baj, ha le tudjátok cserélni, szerintem akkor cseréljétek, ha nem, ne. A lényegen nem változtat, profin csináljátok, ahogy írtam is.
Ha érdekel a véleményem arról ami nagyon nem tetszik: a lány a kép közepén nekem még mindig érthetetlen és felesleges,ennyiből lehetne ott egy üveg pezsgő is, kb. annak is annyi köze van a kaposvári férfi kosárlabdához.
Ha érdekel a véleményem arról ami nagyon nem tetszik: a lány a kép közepén nekem még mindig érthetetlen és felesleges,ennyiből lehetne ott egy üveg pezsgő is, kb. annak is annyi köze van a kaposvári férfi kosárlabdához.
Én ebben hadd ne nyilvánítsak véleményt, én örülök ha tetszik, annak örülnék, ha többen mondanátok ott véleményt a fórumon,vagy a hírek utáni kommentekben.
Mostanában a hozzáállásod másokhoz elég érdekesen megváltozott. Egyre több a "melléfogásod", tán csak nem a jobb szereplés változtatta meg az ingerküszöbödet?
Az olajkk.hu egy szurkolói oldal (egyetlen betűt sem írtam még bele, tehát nem a készítő szemüvegén keresztül beszélek), melyet érzelmek irányítanak. Szerintem a hazai kosárcsapatok szurkolói site-jai közül ez a legjobb, ezzel törődnek a legjobban. Ezt a honlapot azok csinálják, akik ott szurkolnak az első sorokban, akik minden idegenbeli meccsen ott vannak. Tedd a szívedre a kezed, nálatok a béközép milyen módon alkot véleményt mondjuk az ellenfélről? Szélsőségesebben, mint egy hivatalos kluboldal! Igazságtalan az összehasonlításod, elferdíted a helyzetet. Szolnokon a klub honlapja nem bánt senkit (egy rakás szar az az oldal amúgy), a meccsre készülő kiadványok pedig udvariasak, ahogyan azt illik. Szóval azért az meg engedtessen már meg, hogy az első sorokban tomboló ember az ő szórakozását legalább igazíthassa kicsit saját magához. Amit leírt, nem volt megalázó, csak egy vélemény.
Vanek, Lecs, ehhez mit szóltok? :) Én nem szoktam más csapat szurkolói oldalát nézegetni, de azt hiszem a kaposvarikosar.hu minimum a topban van. Most megnéztem kivételesen az olajkk.hu-t, és hát, hogy is mondjam... szóval szerintem pependre sem néz másikat, különben nem írta volna ezt... :) El kell ismerni, összehasonlítva, hogy ti sokkal profibban nyomjátok, és köszönet érte, hogy van, hogy csináljátok!
Nagyon jó móka volt a tegnapi meccs, pedig eleinte nem annak indult Wiley papa remeklésének hála. Aztán nagyon belendültünk, jobb lett a védekezés aztán megkezdődött a gála. Mindenki nagyot alakított, nem is nagyon lehet senkit kiemelni :)
Tegnap a kispadról 30 (!) pontot dobtak a cserék ! Nem néztem, de valszeg ez nem sok helyen történt mostanság. (Kivéve mikor Ivko direkt a cserékkel kezdetett anno...
Következik idén még a Kecskemét meccs idegenben (az Ivkó-faktor... ne felejtsük!), aztán itthon az Olaj. És nem kéne leállni az edzéssel az ünnepek alatt sem (ahogy Báne csinálta), mert piszkosul nehéz lesz ez a három meccs, márpedig minimum 1 győzelem kell ezekből, hogy stabilizáljuk helyünket a 8-ban.