Keresés

Részletes keresés

Strange Boy Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1611

Mondjuk az jó,hogy bármilyen is lesz,biztos újszerű lesz,így továbbra is fennmarad az,hogy minden albuma teljesen másmilyen.Mások ilyenkor már visszatekingetnek a régi anyagaikra és abból merítenek.Én pl azt hittem,hogy ez majd olyan Homogenic-es,Post-os lesz,és meg se nem:)

Szerintem se lesznek tv,rádió barát számok,de valószínű hogy a kiadásra szánt számokat remixként foglya megjelentetni,mint pl az AIFOL-ot.

Azonkívül rájöttem,hogy sztem a Pleasure lesz az 1. kiadott szám,mert eddig minden albumon az 1. szám,volt az 1. kislemez.

Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1610
Igazából ezért szeretjük ezt a negyvenéves kiscsajt, nem?
Előzmény: judelaw (1609)
judelaw Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1609
viszont legalább izgalmas, újszerű lemez készült, nem egy tuti receptek alapján összeeszkábált vmi...
Előzmény: Mrs Tremond (1608)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1608
Hát, azt asszem biztosra vehetjük, hogy minden eddiginél kevesebb rádióbarát szám lesz ezen az albumon. A slágerlisták csúcsának meghódítása továbbra is várat magára.
Előzmény: Strange Boy (1605)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1607
Persze, persze, csak kötözködtem, jobb dolgom nem lévén. Illetve lévén, de akkor se azt csináltam.
Előzmény: Strange Boy (1604)
kaviat Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1606
várjuk ki a végét, ne igyunk előre az antimedve bőrére

.kav]4t reneofittnesspop spacegéza
Előzmény: Strange Boy (1605)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1605
Olvasgattam a Q+A section-t,és abból az derül ki,hogy az egész vokális.Mark Bell-ék annyit segítettek,hogy előállítottak pl egy hangot,és azt Björk megcsinálta a hangjával.Még a Where is the line-ot is teljesen átnyomta vokálissá.Nagy,nagy,nagy kár!
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1604
Az eccer-t az egész meztelenkedős korszakára értettem.
Előzmény: Mrs Tremond (1603)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1603
Eccer? Háromszor! De tőlem jöhet még ötvenszer is, nyugodtan!
Előzmény: Strange Boy (1602)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1602
Igen,fura,mert azt már eccer előtte.Nem gondoltam,hogy folytatja:)Bár mivel a Medúlla-nak pont az a lényege,(Björk szerint) hogy húsból,vérbőől,és csontokból álljon,vagyis vissza a természethez,a csupasz emberhez,ezért elképzelhető,hogy folytatódik a meztelenkedés:))
Előzmény: Mrs Tremond (1601)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1601

Fura, hogy meztelen?

Dehát a Vespertine-hez készült 3 videoklip közös vezérfonala (theme) az volt, hogy Björk meztelen.

Előzmény: Strange Boy (1599)
kaviat Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1600
szerintem simán lehet elektronikus zene, még úgy is hogy csak emberi hangot jelen esetben björk hangját használják fel.. hisz a samplereket már feltalálták egy ideje...

sőt lehet, hogy sokkal izgalmasabb zene keletkezne mint a hagyományos módon

Strange Boy Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1599
Na ez az,én is ezt mondom.Plusz Matmos,meg hasonlók.Ők pont az durvulós elektronikus zenéről híresek.14 számot nem lehetne végig hallgatni a capellában,mert még pár szám erejéig érdekes ez a dolog,de egy egész albumon már znalmas lenne...szerény véleményem szerint.A borítót illetően,ahogy elnézegettem a képecskét a hivatalos oldalon,a nyakban a Medúlla felirattal,meg az a beállás,hát lehet,hogy az lesz a borító.Amúgy nekem teccik az a kép,csak furcsa,hogy ilyen meztelen.A végén eljutunk odáig,hogy a 6. albumán,már egy szál semmiben fog pózolni imádott Ice-Fairy-nk!:))
Előzmény: judelaw (1598)
judelaw Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1598
viszont ha Mark Bell, akkor nem lehet 100%-ban a capella (vagy tevednek?:-)
Tremond asszony, welcome back! (erlelodik egy k***a hosszu e-mail)
Előzmény: Mrs Tremond (1597)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1597

Neeee, Mark Bellt neeee, plíz neeee.

A japánok bónusz trekjeivel tele van a ... mindenem. Bzmg, most vagy rakja rá a lemezre, vagy ne.

Ti megnéztétek Dokaka honlapját? Vannak kis letölthető számok, én egyiket se bírtam 1 percnél tovább hallgatni. Olyan szinten irritál és idegesít, hogy akkor már ezerszer inkább a főnököm.

Egyébként: juhéjjj!!!!!

Előzmény: judelaw (1591)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1596

Nekem alapból kell a standard kiadás,meg a limitált.A japán nem.Kezd izgi lenni a helyzet.14 szám már csak nem lesz a capella.Sztem csak lesz rajta olyan is...remélem:))

Szerintetek annak a csöcsös Medullás képnek(az official-ön)köze lehet a borítóhoz?Remélem nem!:))

judelaw Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1595
akkor megvárom azt.-)
Előzmény: Cs. András (1594)
Cs. András Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1594
Ja, és "the Japanese release will feature a bonus track".
DamonBounce Creative Commons License 2004.07.18 0 0 1593

Hello.

a bjork.com-on újonnan megjelenő "lyrics" részlegben nyíltan kiírták a madonna szám összefüggését.

Illetve rengeteg infót a számokról. A mellesleg.hu-n is volt egy friss björk cikk

Cs. András Creative Commons License 2004.07.18 0 0 1592
Ez nagyon-nahyon jól hangzik. Természetesen kivárom a LTD editiont :o)
Előzmény: judelaw (1591)
judelaw Creative Commons License 2004.07.18 0 0 1591
Bjork's upcoming album, "Medulla," finds the artist singing over rhythms fashioned by such beatboxers as former Roots member Rahzel, Shlomo and Dokaka. As previously reported, the 14-track set is due Aug. 31 via Elektra. It was produced by Bjork, with assistance on four tracks by longtime collaborator Mark Bell. Other guests include Fantomas/Mr. Bungle principal Mike Patton, singer/songwriter Robert Wyatt (on the duet "Submarine"), classical vocalist Gregory Purnhagen, Inuit throat singer Tagaq and the Icelandic and London Choirs. Programming was supplied by Matmos, Mum's Valgeir Sigurdsson, Olivier Alary and Jake Davies. A limited edition of "Medulla" will sport expanded artwork and a 16-panel poster. According to her spokesperson, Bjork is not expected to embark on a full tour in support of its release. It is unclear if select dates are a possibility. "Medulla" is the follow-up to 2001's "Vespertine," which debuted at No. 19 on The Billboard 200 and has sold 368,000 copies in the United States, according to Nielsen SoundScan. Here is the track listing for "Medulla": "Pleasure Is All Mine" "Show Me Forgiveness" "Where Is the Line?" "Vokuro" "Oll Birtan" "Who Is It (Carry My Joy on the Left, Carry My Pain on the Right)" "Submarine" "Desired Constellation" "Oceania" "Sonnets/Unrealities XI" "Piano II" "Mouths Cradle" "Wednesday (Midvikudags)" "Triumph of a Heart"
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1590

Nos Emberkék,a Medúlla megjelenési dátuma hivatalossá vált!:

*2004.08.30.*

Hurrá!

Cs. András Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1589
Nem értem, miért baj, ha nem nyáron jön ki. Ősszel nincs egy óra pihenőtök? :o) Egyébként ha marketinges lennék, megvárnám, míg mindenki visszajön a nyaralásból, aztán dobnék piacra egy cédét.
Salax Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1588
Hát majd novemberben fexel egy kókuszdió-fa alatt, és kéred a monokinis szépségeket, hogy halkabban suhogjanak a pálmalegyezőikkel, mert nem hallod az új Björk albumot.
Előzmény: kaviat (1585)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.14 0 0 1587

Nekem is gyanús ez az augusztus. Egy hónap múlva már a fél augusztus le lesz telve, hogy szépen fogalmazzak. Ilyenkor már bőven pontos dátumot kéne mondaniuk. Több mint egy hónappal előbb lehet mindig tudni a pontos megjelenést, tehát augusztus legvége még talán esélyes, de szerintem is inkább szeptember. Kár.

Előzmény: Strange Boy (1586)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1586
Björköt ismerve nemhogy Mo-n nem fog augusztusban megjelenni,még külföldön sem.Ha Ő azt mondja aug. akkor biztosak lehetünk benne,hogy október,ami itthon november lesz.Adja az ég,hogy ne legyen igazam.És akkor még itt vannak a maxik is,amikből,ha 2 változat lesz tuti nem hozzák be mindakettőt,vagy egyiket sem,mint ahogy azt az It's In Our Hands-zel is tették.De szerencsémre azt megkaptam külföldről,de a Hidden cd2,Pagan cd2 még mindig hiányzik.(Egyre jobban kezd értelmet nyerni nekem az internetes rendelés,mert kénytelen voltam már pár dolgot onnan beszerezni,amiket nem hozott be a nyomi,kis szűk látókörű hazánk.) 
kaviat Creative Commons License 2004.07.12 0 0 1585
pontosan! ez nekem is mindíg nagy szívfájdalmam volt..  jó elterveztem, hogy majd a szabin fexem a diófa alatt és hallgatom az új cuccot semmi másra se koncentrálva, erre mindig kiderül, hogy majd szeptemberben - októberben jelenik meg :((( [ plusz mire ide beérkezik... ]

Előzmény: Mrs Tremond (1584)
Mrs Tremond Creative Commons License 2004.07.12 0 0 1584
Igen, én is olvastam. De én ettől csak még jobban várom. Csak szar, hogy megint őszre fog megjelenni, én nyáron szeretek új zenéket megismerni.
Előzmény: Strange Boy (1583)
Strange Boy Creative Commons License 2004.07.12 0 0 1583
A hivatalos oldalon leírtak szerint még erősebb a gyanum,hogy vokális album lesz.Kezdek félni.
Cs. András Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1582
Bankkártyával.
Előzmény: DamonBounce (1580)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!