Ezzel tisztában vagyok én is. A gyengébb újrakezdők nem is érdekelnek. Azonban azok az újrakezdők, akik a leghülyébb kérdésekre is pillanatok alatt válaszolni tudnak, irritálnak. Vannak, akik hosszú idő elteltével is megrekednek egy szinten. Régi játékosok, akik még mindig csak 1-4 csillagosok. Állítom, hogy több erős játékos már nem egyszer. nem kétszer regisztrált. Van egy olyan érzésem, hogy ha újra elérik a 10*-ot, akkor vagy töröltetik magukat, vagy nem, és újra indulnak egy másik név alat, és így tovább. Ezzel gondolom azt kísérletezik, hogy mennyivel rövidebb idő alatt sikerül az élre törniük. Különben hogyan lenne lehetséges, hogy ennyire gyakran találkozom kiemelkedő tudású, mindenben tájékozott és pillanatok alatt reagáló játékosokkal? Te elég sokat kvízeztél életedben, de első nekifutásra neked sem volt könnyű. Te magad írtad.
Ez engem azért is bosszant, mert csak a küzdőtéren játszom, és élesben találkozom az új kérdésekkel, melyeket az ellenfél a labiban már lehet, hogy sokadszor látott és pillanatok alatt nyomja rá a választ, míg nekem végig kell pásztázni a válaszokat. Persze azért így is érdekes a játék, de hogy Váczi Mihály egyik versével éljek megint, a "Nyugat-németek" verscímet átírva:
Jó képességű többszöri újrakezdők
"Szegényeket nem szeretem.
Tudom ez nagyon helytelen.
De engedtessék meg nekem!
Hiszen ez mit sem árt nekik...
Nekem meg olyan jól esik!"