A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Köszi. Akkor egy befektetőtől. Ez a Mariann tényleg nagyban gondolkozik már ahhoz képest, hogy eddig családanya volt főállásban. Viszont ha van pénzem azt nem kell valahogy igazolni? Hát csak nem kp-ben akar venni gépeket, munkásokat? Jajj, jajj nagyasszony Főnéni...
Igen, ér valamit a zúzalék is (új gazdagok azzal tölthetik fel pl. a kocsibejárójukat), de -ahogy láthattuk is néhány felvételen- a vörösmárványt "táblákban" nyerik ki, amelynek ára többszöröse a zúzaléknak.
A föld alól kibányászni az ott lévő vörösmárványt már nehéz lesz, nem biztos, hogy megéri nekik.
Répás Imre (Konfár Erik) járőr legjobb jelente volt ez, szerintem. Ahogy tudatosult benne, hogy szabad lett az út a szeretett lány felé, azonnal elindult rajta!
Imi szeméből, egész lényéből áradt a kedvesség, a szeretet Ildi felé.
És igen, elhittem, hogy szívből szólt minden szava. Önzetlenül szereti Ildit.
Igen!!!Nagyon jó lehet,ha valakit így szeretnék,hogy babával a hasában is képes elfogadni!Sok ferfi meg a saját gyereke anyját se tudja v akarja szerezni,és boldogga tenni!
Kar,hogy Ildi meg pont Boniba lett szerelmes,aki tojxik rá!
A püspök most megtudta, hogy keresztanyu a hálózat pénzéből több mint kétszáz millióval támogatta (bár azt is mondta, hogy kölcsönszerződéssel?) az egyházat - hol az a pénz? Bonifácnál? És akár vissza is kérheti kamatostul, érdekes.
"De ahhoz is, hogy diakónus legyen, el kéne végeznie a három éves papi szemináriumot,. Ezt vajon gyorstalpalón, pár nap alatt abszolválta a püspöknél? :)"
Mint a mai részből megtudhattuk: igen, már meg is volt a kinevezése.
Nyilván ez ennek köszönhető, hogy a püspöknek olyan rengeteg ideje van (biztosan nincs is semmilyen más ügye és nem is kell senki mással foglalkoznia az egész egyházmegyében), hogy napi szinten helybe megy Makkosborzasztóra, okítgatni Igorkát.
Igen, pontosan arról volt szó, hogy vàllalják föl a kapcsolatukat, amikor Tivi megérkezett. De sejteni lehet, ezzel kapcsolatban mire juthatott Igor, amikor Gina Tivi érkezésekor betuszkolta az ágy alá, majd ráadásként a házaspár szerelmi együttlétét is végig kellett hallgatnia...
Én másképp emlékszem! Valóban felindultan ment oda!De Gina szerelmet vallott neki,és hogy vallják fel a kapcsolatukat!Már hajlott volna rá,mikor beállított Tibi! Gina betuszkolta a hálószobába,Igor meg mondta is,hogy akkor ennyit a felvallalasrol!
Érthetetlen,miért nem ugrott ki az ablakon!Persze mert akkor nem lett volna az agyalatti jelenet!Gina hulyiti mindkettőjüket! Megérdemelné hogy kiderüljön Tibi előtt az igazság!
Már most se néz "úgy" Ginára. Ne felejtsük el, hogy nem azért került olyan megalázó helyzetbe, konkrétan Tomasevicsék ágya alá, mert légyottra készült a szépasszonnyal. Azért ment el Ginához, hogy elküldje a francba, és kikérje magának, hogy szerelmes levelekkel bombázza. Tivadar épp a nagy veszekedés közepén állított váratlanul haza.
Lehetséges, de akkor egy életgyónással kellet kezdenie, és megfogadnia, hogy soha többé nem néz "úgy" Ginára. Kérdés, képes lesz-e rá. De ahhoz is, hogy diakónus legyen, el kéne végeznie a három éves papi szemináriumot,. Ezt vajon gyorstalpalón, pár nap alatt abszolválta a püspöknél? :)
Én is sejtettem. Először az ajánlóban tűnt fel Boni arckifejezése, na gondoltam, ebből nem lesz semmi. Utolsó pillanatban meggondolja magát. De amikor a Fókuszban nyilatkozott az "örömapa", akkor már biztos voltam benne. Nem is értem, hogy Igort hogyan tudta beszervezni.
"még Igort is bevonja a kegyetlen játékába" - tulajdonképpen engem nem zavart Igor, Bonifácot sem értettem, ezért hagyja ott az esküvőjét? Egyáltalán ő tudott Igor szerelmi viszonyáról? Csak a szakmai féltékenységére apellált a püspök? Hát én nem láttam ezt akkora tragédiának, hogy ezért Ildit és a gyerekét is eldobja. Damilnak meg inkább segíteni kellett volna elkapni, jól megverni és az esküvőre kényszeríteni, ahogy ilyenkor szokták az apucit.
Én már a tegnapi rész előtt tudtam: nem lesz az esküvőből semmi, ugyanis az "örömapa" spoilerezett egyet a Fókuszban! Meglepetést csak a püspök módszere okozott, nem gondoltam, hogy addig aljasodik le, hogy még Igort is bevonja a kegyetlen játékába!
Utálom ezt a "szentfazekat", mintha azt gondolná: "ha Boni nem lehet az övé, másé se legyen"?