Köszönöm az érdeklődést ... de semmi újság . Dolgozom , imitt-amott firkálok/olvasok topikokban , és mérgelődöm a poltopikokban , hogy az emberek harang alatt élnek .
Nekem ez rendszeres, hogy agyalnom kell rajta, négy PIN-kódot kell fejben tartsak, mert négy bankkártyám van. :) Volt már, hogy a másikét ütöttem be elsőre...
27 fok van a lakásban ... akár örökre is így maradhatna .
Viszont a Pin-kódom addig-addig tévesztgettem el , míg letiltott . Most mehetek a bankba . Csak vagy 10 éve ez a kódom ... hogy lehet ezt 3x is eltéveszteni ?! Vajon milyen tempóban lesz tökhülye' az ember .... így "etikátlan" életkorban ?
Na így még sose jártam ... Valamit betehettem a konyhai szemetesbe , amit megleptek a muslincák .:-(((
Honnan teremnek ezek meg , hirtelen ennyien ?! Most betettem a zsákot egy másik nejlon zsákba , amitől szerte-szana repültek a lakásban . Veszek ugyan mindjárt valami fujkálós rovarirtót , de hogy irtom ki őket az egész lakásból ? Szüzmáriaidesanyám de elcsesztem ezt !
Ott nagyon meleg van ... egy idő után kiégnél semmi haszon fejében . Ha meg egy patakba szórnának , talán hal eledel még lehetnél . Tovább adva az életet ....