A minap egy tudományos híradásban fekete-lyukak ütközésének gravitációs impulzusainak észleléséről adtak tájékoztatást.
A beszámoló szerint az észlelő műszer két 6 km hosszú lézernyaláb segítségével működik. A nyaláb egyikének az impulzus hatására hullámhossz megnyúlást észleltek.
Teóriám szerint a világmindenség "horizontjáról" hozzánk érkező fény vöröseltolódását nem a fényforrás távolodásától, hanem fény útja mentén lévő gravitációs mezők rendszeres változásai idézik elő, mintha impulzusok érnék, ugyan úgy ahogyan a fekete-lyukak találkozásának gravitációs impulzusi is korrigálták a mérőműszer fény nyalábjainak hullámhosszát.
"Ez a végtelen utáni új idő pedig kissé Chuck Norris fizika. ;)"
Nem véletlen, hogy a VALÓDI HOZZÁÉRTŐ körökben nem veszik igazán komolyan a matematikai bűvésztrükk CCC-t. Egy tudományokhoz, fizikához és kozmológiához semmit sem értő kókler vérlaikus pattogása itt semmit se számít. Nem ért hozzá, nincsenek ismeretei, és ezért ír hamis baromságokat.
"Egyetlen probléma, hogy az összes proton egyszerre kelljen elbomoljon."
Nem kell egyszerre.
A CCC-ben az új ciklus átskálázott kezdőpillanata a végtelenségig kitágult megelőző ciklus IDŐSZERŰ VÉGTELENJÉBEN van "hozzáragasztva" matematikailag. És ha a proton bomlékony, akkor végtelen idő múlva biztosan az összes elbomlott.
A trükk ott van, hogy éppen Penrose fejlesztett ki egy speciális téridő-diagramot, ahol a tér- és időbeli végtelenek "be vannak húzva" a véges (sarkára állított négyszög alakú) ábrázolás határaira. És innen elrugaszkodva egyszerű egy hasonló Penrose-diagramot hozzábiggyeszteni a meglévőhöz: amikor elértük a végtelen jövőt, átlépünk a következő diagramra. (Pontosabban: amikor Chuck Norris elérte.)
Többször leírták már neked, de megismétlem: qrvára semmit nem értesz a Penrose-féle CCC-ből se. Nem arról szól, amit te buta ábrácskák alapján hiszel, hogy szól.
Az, meg hogy folyamatosan a "közvélekedésre hivatkozás" érvelési hibáját követed el egy vérlaikus facebook-csoport állítólagos véleményére hivatkozással, az végtelenül mulatságos. Mutatja, hogy mennyire nem vagy képben általánosságban.
Az egész Univerzum totál biztos, hogy nem "tágul". Illene pontosabban fogalmazni. Esetleg jelenleg és a jelenleg észlelhető része.
Végeztem egy felmérést egy fizika csoportban , hogy melyik univerzum elmélet szerintük a legjobb és legvalóságosabb.
10 válaszlehetőség közül 41%-al nyert a CCC.
Nos a Perrose féle ccc, azaz poli-ősrobbanás nyert és magasan. Az emberek gyomra ma már nem veszi be a "Semmiből" "Minden " mono-ősrobbanást. A CCC pedig hol tágul, hol meg hirtelen összeesik.
Igen, részben igaz. Viszont a kis "dögök", pláne kicsi korukban roppant aranyosak játékszernek, meg kedvencnek. Tehát a gyerekek bevitték a házakba játszani velük. A kiscicák meg szeretnek játszani.
Ja az Univerzum keletkezési elméletek sokaságáról készítettem egy felmérést és jelenleg Penrose CCC poli-ősrobbanás elmélete az amelyik nagyon népszerű és ismert is. Tehát a "Semmiből" -> "Minden" logikai és fizikai zagyvaságot már nem veszi be az emberek gyomra.
Nos ehhez sincs semmi köze az "új fizika bohóckodásnak".
A ló feje nem kutya fejű , hanem a ló forditása kutya , Ezek a lovak nagyon különlegesek ,én még soha nem láttam ilyeneket ,Nem tudom pontosan hol találhatók, ahhogy közeledünk az Északi Sark felé.
Az ember első házasított állata a farkasból lett kutya. Második háziasított állata pedig a ló volt. Ha megnézed, hogy az emberi beavatkozás nélküli evolúció során hány állatból lett „különböző változat”, akkor azok messze lemaradnak a kutya és ló mögött.;-)
A tatárok a lovat kutyának nevezték. Több más nyelvben is kutya. Nem a tatárok a kutya fejüek ,hanem az a ló feje. Én a tv-ben láttam, hogy eszméletlen különleges fajtájú lovak vannak.