Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Eredetileg a visszarúgás csökkentéséről volt szó.....és nem egy gépkarabély oldalra és felfelé történő elmozdulás kompenzálásáról csőszájfékkel....
A bau 300-as légfegyver késleltetett visszarúgása volt a téma és hogy mennyire veszi igénybe a távcsővet.
És itt csatlakozik be a nagykaliberű mesterlővész puskák kompenzátora,-ami a hátrarúgás csökkentését szolgàlja,-és hogy ugyanúgy igénybe veszi a kettős ellentétes irányú ütés a távcsővet mindkét fegyvernél!!!.
Amd-n pont a csőszájfék a kompenzátor és nem lángrejtő,mivel KOMPENZÁLJA A CSŐ JOBBRA FELFELÉ HORDÁSÁT!!!-sorozatlövéskor is!
Lángrejtő az egy tölcsér a szerkezet csövére szerelten és nincs ellátva oldalirányú kiréselésekkel,amik azért kerülnek a kompenzátorra gondos tervezéssel és próbával,hogy a csőből a szabadba jutást követő gáznyomás ellenirányba hatva nyomja el a csövet-de hiába is magyarázzuk ezt 100-an,falra hányt falra hányt
Csak azért cinkel most a "Hawaii népek élő lelkiismerete",-mert mellettem foglaltál állást a fő-al-mellék nyomizó(pardon:nyomozó)-val folyó csörtében!.:))))
Ne vedd fel a kesztyűt,-csak unatkozik két féldeci között!!!..🤣🤣🤣
Csak ismételni tudom magam te önjelölt Mószerkirály!!!!...:)
Csatlakozom marconyhoz!!!.....🤣🤣🤣
Kényszeres, beteg lelkűletű sokadnickes lúzer vagy,-aki nem mer nyíltan face to face bevállalni egy konfrontációt,-hanem a rókának ír,-de nekem szánja a a gyerekes seggnyalós dicséretét egy róka általi post mondatának!!!!!!
És már nem először csinàlod Javer főfelügyelő!!!...;-)
Szerintem ezt a csecsemő nickedet is szénné égetted már,-ajánlanék egy új elnevezésűt,-talán a "Holmes a kétballábas" illene rád!!!!....😆😆😆
Ha epp' nem voltál tudatmódosító szerek valamelyikének hatása alatt,akkor emlékezhetsz(akár),mi bolondságot hordtál össze a sárgarézről(mérnök úr). ;-(
Ha pedig befolyásoltság alatt irkáltál,akkor hagyjuk is!Mert ugye mi biztosít arról,hogy (mondjuk)holnap nem teszed ugyan azt? Inkább a lábam elé hánynám azt a borsót,mint az igen okos faladra.
Azzal, hogy Laci meg Gyuri az Alfa hím vetélkedéseikkel kiirtottak több száz normális LP.-s fórumozót! Kár hogy hamar meghúzzátok magatokat a normális fórumozásért! Nem 2-3 idióta önfényezőé ez a topic!
A gyengébbek kedvért(azaz Te)még egyszer,utoljára:Cseppet sem unatkozom!Sőt! Szórakozni,röhögni járok erre a pár oldalra. Vagy néhány EMBERrel,vagy néhány emberen,de röhögni!
Azért a abból amit itt is művelsz elég jól látszik, hogy ki a kényszeres!
Csak ismételni tudom magam ezzel kapcsolatban!
" Te tényleg beteg vagy, hogy nem vagy képes leakadni rólam!
Vagy olyan ez nálad, mint az oviban a kisfiúknál!
Ha tetszik nekik valaki, az helyett, hogy egyenesen elmondanák az érzelmüket neki, elkezdik piszkálgatni, húzgálni a haját, stb.
Csak nem nálad is ez van? "
Egyre inkább úgy néz ki, hogy ez az oka a "ragaszkodásodnak", hiszen hiába kértelek már többedszer, hogy akadj le rólam.
A média már foglalkozik azzal, hogy nem sokára lesz valami felvonulás. Na oda kellene kimenned és ott biztosan megtalálnád a társad, akivel egész nap jól ellehetnél és végre leakadnál rólam. Vedd már észre, hogy nem vagy az esetem.