Keresés

Részletes keresés

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 910

1. az alpolgármster és a drogozó haja, ileltve homlok/halántéki kopaszosodása jelentősen eltér. Ezt csak hajbeültetéssel lehetne korigálni!

Én ezt másként látom és ezt őszintén írom/írtam nektek nem azért, hogy vitatkozhassak.

A felvétel rossz minőségű, én magam bárhogy igyekeztem nem is tudtam eldönteni, hogy van szakál vagy nincs, mert ahol létni véltem ott lehet minőséghiba is. De nézzétek meg az orrát, a homlokát, a fejformát és még a haja is ugynaúgy áll!

Ez utóbbival lehet játszani de orrot, hmlokot meg új fejet csináltatni...

2. a videón nincs dátum , miért?

Nem tudom.

3. a drogozó téli öltözetben (valamilyen felöltőben) ül az asztalnál, miközben az mszp azt állitja, hogy a felvétel mindösze pár hónapos. A télies, hüvös idő Szombathelyen is féléve volt!

Nekem is feltünt, hogy a rossz minőségű felvételen olyna, mintha egy munkáskabát lenne, vagy nekem még a zöld katonai felsőm jutott eszembe.-:)

Mindazonáltal ha egy hajnali időpontban készült akkor elképzelhető.

Előzmény: kákáncsomót (906)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 909

ne téveszük össze a meséket, riporteri beszámolókat egy adatbázissal

Előzmény: halkergető (907)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 908

nos, semmiféle hazugsága nem derült ki, a bizottság meg nem őt, hanem a dolgozatát elfogadó TE-et hibáztatta! A SOTE szenátus meg politikai állásfoglalást csinált, - ráadásul törvénytelenül - valamiért az ellenzéknek kedvezve vagy végzetesen félreértve a helyzetet! Ismerve az MTA állásfoglalását is, az utóbbira saccolok. 

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (905)
halkergető Creative Commons License 2013.09.28 0 0 907

Off

Talán tudni fogja az illető, kinek szól:

Keresztényi József:  Az olimpiák története. 1976. Montreállal bezárólag.)

(Bővített kiadásban: 1980. Moszkvával bezárólag.)

Hogy lehet ekkora marhaságot leírni, hogy Smitt Pál dolgozatáig sehol a világon nem jelent meg összefoglaló mű az olimpiákról?

On

kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 906

bocsi, de én pragmatikus megfigyelő vagyok, és mások meglátásait is elfogadva, csak három tényre hivom fel  a becses figyelmedet, mindenféle ideológia vagy politikai állásfoglalás nélkül: 

1. az alpolgármster és a drogozó haja, ileltve homlok/halántéki kopaszosodása jelentősen eltér. Ezt csak hajbeültetéssel lehetne korigálni! 

2. a videón nincs dátum , miért? 

3. a drogozó téli öltözetben (valamilyen felöltőben) ül az asztalnál, miközben az mszp azt állitja, hogy a felvétel mindösze pár hónapos. A télies, hüvös idő Szombathelyen is féléve volt! 

Nos, szerinted ennyi nem elég a felvételhez fűzött állitás  kétségbevonásához?  

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (903)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 905

Mindkét esetben a megkaraktergyilkolni szánt személy tisztázni tudja magát!

Az elnök úr esetében a karakterhalált az okozta, hogy folyamatossan hátrálni kényszerült és eközben folymatosan derültek ki a hazugságai, mely hátrálásra a pontot a bizottság vélemélye és a véleméynezés körülményei (különvéleméyn) tették fel a pontot, melynek eredményeként Orbán Viktor számára vállalhatatlan lett politikailag!

Gondolj bele, hogy hány karakterhalott politizál aktívan náluk jelenleg!

Az alpogi esetében a jövő még izgalmasnak igérkezik.

Nem biztos, hogy karakterhalál lesz a vége, sőt ebből még megdicsőülve is ki lehet jönni (hitem szerint nem fog)!

Ha bizonyítja, hogy nem fogyasztott drogot, nem ő van a felvételen, szarrá pereli őket, akkor csak nyert azon, hogy az ország megismerte a pofázmányát

Én azt sem tudtam, hogy ki ez a madár előtte!-.)

Előzmény: kákáncsomót (901)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 904

ha téged megvigasztal, akkor tanusithatom, hogy csak egy tajdak jobbikos vagy!-:))

Előzmény: Lanzafame (902)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 903

Megpróbálom összefoglalni, kjavítsatok ki, ha valahol tévedek!

Egyik oldal:

Rejtett kamerás felvétel bizonyítja azt a pletykát, hogy a faszi drogozik, egész pontossan kokaint vételezik az orrába, szájába.

Ezt a felvételt valaki készítette egy misiért az illető saját irodájában.

Az egészet érdekesen (gennyesen stb. különféle jelzők hangzottak el) tálalták, hiszen ellőször felszólították a lemondásra és csak utánna hozták nyilvánosságra a felvételt!

Másik oldal:

A felvételen nem a muki szerepel, hanem egy (kitugya) alteregó.

A felvétel nem az irdoájában készült.

A nyilvánosságra hozó fél adócsaló.

Az illető hajlandó volt kétszer is húgyozni,hogy tisztázza magát de perdöntő hajvizsgálatra nem hajlandó!

Lanzafame Creative Commons License 2013.09.28 0 0 902

tehát mert nem értek egyet a népszabadságtól a miépig haknizó bayerral ballib vagyok?

na ezért velejéig komcsi a átlag hithű fieszfan

Előzmény: nock edli (895)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 901

amúgy, nem off itt, ugyanis pont olyan karaktergyilkosságról van szó mint a szombathelyi esetben!

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (899)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 900

mi a csudát tudnál azon cáfolni amit írtam? 

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (899)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 899

Beszélhetnénk erről, de off lenne, ezért a téma iránti tiszteletből nem opponálom magam!-.)

Előzmény: kákáncsomót (898)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 898

Okosmadár, senkinek semmiféle gondolatai nem voltak az ilteő dolgozatban!a NOB adatai és brosuráinak, jegyzőkönyveinek a kivonata, összeszedése: mikor, hol voltak újkori olimpiák, kik szrepeltek rajta (orszéágok, sportolók, sportáganként), melyik sportág mikor került be és miből is áll, kik nyertek olimpiát és milyen eredménnyel, érmesek, stb. Hol vannak itt valakinek az eredeti gondolatai, de még nem eredetiek sem! 

Az akkori (1992) Testnevelési Egyetem kisdoktori szabályzata pedig feltételkénta következőket irja elő: 

- vagy eredeti és értékes szellemi termék legyen, vagy

- a társadalom számára hasznos munka

Mivel Mo-on , de sehol a világon öszefoglaló munka nem jelent még meg az újkori olimpiáékról, SP disszertéációja hasznos volt mind a MOB , mind  a TE részére! ezért fogadták el! (grigorjev 1987-es kézirata a NOB számát ra készült dokumentáicós anyagként, de könyvként csak 1995-ben jelent meg, aNOB engedélyével). SP NOB alelnök volt akkor. 

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (892)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 897

Én sem érzem magam ballibnek!

A "ballibséget" azért lehet rámsütni mert utálom ezt az Orbánt és a bandáját, mint a szart!

Ergo akkor én most "ballib vagyok" szerintetek!

Pedig a valóságban bárki megfelel aki értelmes ember és meg tudja fingatni a zsebducsét a politikában!

Előzmény: nock edli (895)
Lanzafame Creative Commons License 2013.09.28 0 0 896

ha nem érted meg hogy mi a probléma azzal hogy a fő adócsaló fröcsög hogy micsoda szeméség adót csalni, akkkor olvass bele a bibliába 

Előzmény: visszajöhetek? (894)
nock edli Creative Commons License 2013.09.28 0 0 895
  • bár nem vagyok ballib, de köszönöm a vidám perceket...

Nem,dehogy vagy ! Ezen a fórumonkizárólag jobboldaliak és függetlenek győködik egymást.......

Előzmény: Lanzafame (893)
visszajöhetek? Creative Commons License 2013.09.28 0 0 894

most adócsalózik

Akárcsak a origo, az is fideszes- e?

"Czeglédy már többször bekerült a hírekbe, adócsalás és más bűncselekmények miatt 2003-ban jogerősen elítélték, 1 év 4 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték." http://www.origo.hu/itthon/20130926-az-mszp-szerint-szombathely-alpolgarmestere-kokainozik.html

Előzmény: Lanzafame (893)
Lanzafame Creative Commons License 2013.09.28 0 0 893

bár nem vagyok ballib, de köszönöm a vidám perceket...

bayerral ugy látszik a fidesz minden fekáliát megetet---(dehát ő ezért kapja a pénzét)

-múlt héten a cigányoknak gazsulált

-most adócsalózik (mint szlovákrendszámos főhazafi)

sz@r lehet neki reggelente tükörbe nézni

Előzmény: kákáncsomót (890)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2013.09.28 0 0 892

ha a gyűjtött és a szakdolgozatban szereplő adatok nem mások eredeti szellemi termékei, akkor azokat ellopni/ plagizálni sem lehet!

De lehet.

A plagizálás itt nem a copyright miatt érdekes, hanem azért mert mások "plagizált" gondolataira nem szabad doktori címet adni!

Előzmény: kákáncsomót (864)
Mar_Atoni Creative Commons License 2013.09.28 0 0 891

Ezt nehéz megértetni a fidesz fanokkal.

Előzmény: toloba (888)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 890

http://www.magyarhirlap.hu/elkezdodott-2

tessék olvasni ballibák, de előbb vegyetek be nyugtatót!

ősz ebadta Creative Commons License 2013.09.28 0 0 889

Jól van má na...én nem is mondtam olyat..:-)

Én olyat mondtam valamikor, hogy a jó  V(l)adKenderes Juhász, most szélesre vigyorogja az összes orcáját.

Előzmény: Mar_Atoni (885)
toloba Creative Commons License 2013.09.28 0 0 888

a 2/3 nem a lakosság számarányára, hanem a kapott képviselői helyek számára vontatkozik! maradt sajnos pont elég agymosott figura az orszégban,"

meg is lett a kétharmad...:)))

Előzmény: kákáncsomót (867)
toloba Creative Commons License 2013.09.28 0 0 887

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: ősz ebadta (883)
ősz ebadta Creative Commons License 2013.09.28 0 0 886

Én okosabb engedek, te szamarabb szenvedj..(:-)

Ne felejts arcra borulni időnként a Lendvai straße felé.

Előzmény: kákáncsomót (884)
Mar_Atoni Creative Commons License 2013.09.28 0 0 885

Az nem zsákutca! Drog ügyben zsák sikátorba manöverezte magát Lazary.Megfordulni sem tud. Háta mögött meg ott hajból elvégzendő drogteszt. Ennyi.

kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 884

te nem félsz a rohamoddal hétvéig várni? nem kellene hívnod a sürgősségit? 

ősz ebadta Creative Commons License 2013.09.28 0 0 883

Nincs annak köze hozzá, rajtad mulatok kis vakhangya pajti. Remélem délben nem felejtettél arcra bukni a Lendvai utca felé...

Hehehe

Előzmény: kákáncsomót (875)
Mar_Atoni Creative Commons License 2013.09.28 0 0 882

Zsákutcában toporog Lazar, és a Fidesz sem tud kivergödni onnan. A deszert a fekete leves, ott van a zsáutcában. Szürcsölgetheti.

Előzmény: kákáncsomót (881)
kákáncsomót Creative Commons License 2013.09.28 0 0 881

lehet, de ehhez el kellene kezdődjön a nyomozás és a kivizsgálók kellene kérjék ezt  a tesztet! Addig nektek coki!

Előzmény: Mar_Atoni (880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!