1. az alpolgármster és a drogozó haja, ileltve homlok/halántéki kopaszosodása jelentősen eltér. Ezt csak hajbeültetéssel lehetne korigálni!
Én ezt másként látom és ezt őszintén írom/írtam nektek nem azért, hogy vitatkozhassak.
A felvétel rossz minőségű, én magam bárhogy igyekeztem nem is tudtam eldönteni, hogy van szakál vagy nincs, mert ahol létni véltem ott lehet minőséghiba is. De nézzétek meg az orrát, a homlokát, a fejformát és még a haja is ugynaúgy áll!
Ez utóbbival lehet játszani de orrot, hmlokot meg új fejet csináltatni...
2. a videón nincs dátum , miért?
Nem tudom.
3. a drogozó téli öltözetben (valamilyen felöltőben) ül az asztalnál, miközben az mszp azt állitja, hogy a felvétel mindösze pár hónapos. A télies, hüvös idő Szombathelyen is féléve volt!
Nekem is feltünt, hogy a rossz minőségű felvételen olyna, mintha egy munkáskabát lenne, vagy nekem még a zöld katonai felsőm jutott eszembe.-:)
Mindazonáltal ha egy hajnali időpontban készült akkor elképzelhető.
nos, semmiféle hazugsága nem derült ki, a bizottság meg nem őt, hanem a dolgozatát elfogadó TE-et hibáztatta! A SOTE szenátus meg politikai állásfoglalást csinált, - ráadásul törvénytelenül - valamiért az ellenzéknek kedvezve vagy végzetesen félreértve a helyzetet! Ismerve az MTA állásfoglalását is, az utóbbira saccolok.
bocsi, de én pragmatikus megfigyelő vagyok, és mások meglátásait is elfogadva, csak három tényre hivom fel a becses figyelmedet, mindenféle ideológia vagy politikai állásfoglalás nélkül:
1. az alpolgármster és a drogozó haja, ileltve homlok/halántéki kopaszosodása jelentősen eltér. Ezt csak hajbeültetéssel lehetne korigálni!
2. a videón nincs dátum , miért?
3. a drogozó téli öltözetben (valamilyen felöltőben) ül az asztalnál, miközben az mszp azt állitja, hogy a felvétel mindösze pár hónapos. A télies, hüvös idő Szombathelyen is féléve volt!
Nos, szerinted ennyi nem elég a felvételhez fűzött állitás kétségbevonásához?
Mindkét esetben a megkaraktergyilkolni szánt személy tisztázni tudja magát!
Az elnök úr esetében a karakterhalált az okozta, hogy folyamatossan hátrálni kényszerült és eközben folymatosan derültek ki a hazugságai, mely hátrálásra a pontot a bizottság vélemélye és a véleméynezés körülményei (különvéleméyn) tették fel a pontot, melynek eredményeként Orbán Viktor számára vállalhatatlan lett politikailag!
Gondolj bele, hogy hány karakterhalott politizál aktívan náluk jelenleg!
Az alpogi esetében a jövő még izgalmasnak igérkezik.
Nem biztos, hogy karakterhalál lesz a vége, sőt ebből még megdicsőülve is ki lehet jönni (hitem szerint nem fog)!
Ha bizonyítja, hogy nem fogyasztott drogot, nem ő van a felvételen, szarrá pereli őket, akkor csak nyert azon, hogy az ország megismerte a pofázmányát
Megpróbálom összefoglalni, kjavítsatok ki, ha valahol tévedek!
Egyik oldal:
Rejtett kamerás felvétel bizonyítja azt a pletykát, hogy a faszi drogozik, egész pontossan kokaint vételezik az orrába, szájába.
Ezt a felvételt valaki készítette egy misiért az illető saját irodájában.
Az egészet érdekesen (gennyesen stb. különféle jelzők hangzottak el) tálalták, hiszen ellőször felszólították a lemondásra és csak utánna hozták nyilvánosságra a felvételt!
Másik oldal:
A felvételen nem a muki szerepel, hanem egy (kitugya) alteregó.
A felvétel nem az irdoájában készült.
A nyilvánosságra hozó fél adócsaló.
Az illető hajlandó volt kétszer is húgyozni,hogy tisztázza magát de perdöntő hajvizsgálatra nem hajlandó!
Okosmadár, senkinek semmiféle gondolatai nem voltak az ilteő dolgozatban!a NOB adatai és brosuráinak, jegyzőkönyveinek a kivonata, összeszedése: mikor, hol voltak újkori olimpiák, kik szrepeltek rajta (orszéágok, sportolók, sportáganként), melyik sportág mikor került be és miből is áll, kik nyertek olimpiát és milyen eredménnyel, érmesek, stb. Hol vannak itt valakinek az eredeti gondolatai, de még nem eredetiek sem!
Az akkori (1992) Testnevelési Egyetem kisdoktori szabályzata pedig feltételkénta következőket irja elő:
- vagy eredeti és értékes szellemi termék legyen, vagy
- a társadalom számára hasznos munka
Mivel Mo-on , de sehol a világon öszefoglaló munka nem jelent még meg az újkori olimpiáékról, SP disszertéációja hasznos volt mind a MOB , mind a TE részére! ezért fogadták el! (grigorjev 1987-es kézirata a NOB számát ra készült dokumentáicós anyagként, de könyvként csak 1995-ben jelent meg, aNOB engedélyével). SP NOB alelnök volt akkor.