31 again...f..k! off:a zsidó lányokra vonatkozó megjegyzésedre annyit, hogy csak a selejt férfiak dicsekednek meg nem történt kalandjaikkal..
Ha szemellenzőiet szorosan igazítod az előítéleteidhez akkor valóban juthatsz ilyen következtetésekhez..de ha nem téveszted szemlelől hogy MI voltunk a támadók és ők akik védekeztek, pl a hazájukat védték...nos ha ez ilyen módon megtorolható..akkor milyen alapon ítéljük el az 56-os forradalom leverőit akikre nem regurális hadsereg, tehát partizánok támadtak?
Akkor ők jogosan jártak el?
a másodikmielőtt a modrerátor törli 4. nickemet..:
kákáncsomót 2013.09.23 12:09:54 ©
1867
konkrétan ebből mi a kifogásolható? Melyik törvény irja elő, hogy kit kell szeretni, kivel kell barátkozni?
A barátkozni kell és a hóhér kézre adni bűntelen magyar állampolgárok százezreit..én látok námi különbséget. Te nem?
Előzmény: sheldonmati (1864)
kákáncsomót 2013.09.23 12:08:43 ©
1866
balos szenyiratokkal nem foglakozom. nyilván szennyiratokkal akartál írni, szerintem is idóta aki írta, de hát a balos jelző a lovastengerész esetében túlzás.
.
Előzmény: sheldonmati (1864)
sheldonmati 2013.09.23 10:57:31 ©
1864
Horthy Miklós, Teleki Pál miniszterelnökhöz, 1940. október 14-én:
Az Echo tv-ben pl azt bizonygatják, hogy Horthy nem volt antiszemita..
Horthy Miklós, Teleki Pál miniszterelnökhöz, 1940. október 14-én:
..." Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sosem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen és hogy a magyar tükörképe-kivált külföldön-a zsidó. Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni és hozzá nem értő, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkremegyünk.
Ehhez legalább egy emberöltő kell. Én hirdettem talán először hangosan az antiszemitizmust, azonban nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, mikor még szükségünk van rájuk...."
Ugyancsak vitaják, hogy a kormányzó tudott-e arról, hogy mi történik a koncentrációs táborokba hurcolt zsidókkal?