Keresés

Részletes keresés

The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.12.21 -12 1 31688

Szerintem most te tévedsz, a Jobbik az ellenzék legerősebb vidéki pártja, a DK pedig Budapesten a legerősebb. Medián decemberi felmérés, amely szerint a Nyomentum gyengült egyedül, a DK , a Jobbik, LMP, MSZP erősödtek!

A Nyomentum már csak a negyedik legerősebb ellenzéki erő, a neoJobbiknak viszont  bejött a retrós neobolsevik

feeling, szalámizzák a DK-t és a Nyomentumot rendesen, a Nyomentumot már le is hagyták, a DK-t pedig beérték, a DK 16%-on állt még októberben, a Nyomentum meg 8%-os volt, és a maszop is kapott ebből valamit. Feri pártjából

ment át 4% a Jobbikhoz (illetve most mentek vissza, azok akik tavasszal otthagyták), 2%-nyi Nyomentumos pedig

visszatért az MSZP-bez.

Előzmény: Műkarátsonfay Bonaventúra (31686)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.12.21 -11 1 31687

Friss ropogós! Megint erősödik a Jobbik, fej-fej mellett állnak az ellenzéki pártok versenyében a DK-val, mindkét párt 12%-on áll! Eközben a Momentum gyengült, már csak 6%-on állnak a Medián felmérése szerint! Az MSZP 10%-on van megint, az LMP 5%-on van megint!

Műkarátsonfay Bonaventúra Creative Commons License 2019.12.21 -10 2 31686

Szerintem inkább a Néppártodnak van szüksége igen sürgősen a megújulásra, ellenzékikém.

Előzmény: Nadapi (31685)
Nadapi Creative Commons License 2019.12.21 -3 7 31685
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.12.21 -9 1 31684

És figyeld meg, minden új nickjén ua.-t fújja, szinte szó szerint:DDDDDD Robot lehet, szűken programozva!!!!! Persze a V azért még rejtély marad, hacsak nem 100-200at regelt 12benb a forduló ponton!!!!! Várjuk ki a végét, addig sem árt megszámolni, most a 16.nál tartunk:DDDDD

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (31678)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.20 -9 1 31683

És akkor még a kurva régenről az excel-táblás tördelése miatt igen ismerős, viszonylag új "dave dumper" nicket nem is említettem.

Előzmény: Kurucossy Tibor (31681)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.20 -9 1 31682

Most az a nóvum, hogy a gaz Azorbán betiltotta a Karácsony által vezetett Bp.-en a mozgássérült-wc-ket, amelyek a balliberálisok nyakatekert logikája folytán egyben genderwc-k(!) is.

Ezt a húrt pengetik uniszónóban az MZ/X-ek, Pixik, Szépalmási professzorok és hasonló veteránok, de már új időknek új dalait hárfázva más nickeken.

Előzmény: Kurucossy Tibor (31681)
kökénybandi Creative Commons License 2019.12.20 -9 1 31680

Én 2001-óta tolom itt a biciklit.

Pár nickem már (nem sok) az enyészeté.

Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy véletlenül egyre több a "V" nick pár tíz hozzászólással.

"Hogy üldözési mániád van, még nem biztos, hogy nem üldöznek!" :D

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (31679)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.20 -9 1 31679

A Neander-völgyi mellé előmászott egy csiga is a "Leveli béla", a "samárköhögés", a "medve talp", az "éllyeli bagojj" és a "kutya úr" közé.

Előzmény: hazudnak rendületlenül (31676)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.20 -7 2 31678

Boldog karácsonyt, balliberális!

Előzmény: Csigai (31677)
Csigai Creative Commons License 2019.12.20 -2 6 31677

2022-ben vége lesz a Fidesz lopás sorozatának.

hazudnak rendületlenül Creative Commons License 2019.12.20 -8 1 31676

Ma ő a soros neanderi...:-)

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (31674)
Csigai Creative Commons License 2019.12.20 -2 5 31675

Idén 30 % ot ért el a Fidesz 2022-ben jó ha 22 % -t eléri

Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.20 -6 1 31674

Az alvó veterán alighanem zsebpénzt, stipendiumot kapott az öreg Mr. "Szórósz"-tól, azért nyílt ki a csipája éppen ma reggel.

Előzmény: nagyanyo5:0 (31672)
Csigai Creative Commons License 2019.12.20 -2 4 31673

30 % esett vissza a Fidesz támogatottsága!

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.12.20 -5 1 31672

252, veteránként, valszeg sokat pihent 2012 óta:SDDDDD

Csigai Creative Commons License 2019.12.20 -1 3 31671

Érdemes volna

Előzmény: Törölt nick (31669)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.12.20 -4 2 31670

És pláne nem úgy, mint Gréczynek!!!!!

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (31668)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.20 -2 4 31669

Csak nyugodj meg kis butuska csicskás és tanulj a magyar szavak jelentéséről sokkal többet! 

by kolbászmosó

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (31668)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.20 -5 2 31668

Hiába erőlködsz, morfondírozol itt, kolbászmosó, nem áll ez jól neked.

Előzmény: Törölt nick (31667)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.20 -2 6 31667

Egyetértek azzal aki azt írta, a jobbágyságot nem számították a nemzethez. A vallásuk is többnyire úgy változott akkoriban, ahogy az uruké, érdekeik nekik is voltak, legfeljebb nem tudták érvényesíteni. Aki meg tudta az tette is. A nem hódoltsági részeken a túlélés a török részbeni elfogadását jelentette. Aki nem hajlott, törött, akkora fölényben voltak a törökök és a mi pechünkre éppen idáig, a magyar területekig tartott az erejük Európában. Akik teljesen becsicskultak, mint az oláhok, azok szaporodhattak, terjeszkedhettek (lásd Bihar csaknem teljes népességcseréjét, magyarról, oláhra a százötven év alatt) akik meg nem, vagy csak részben (bolgárok, Erdély, szerbek) azok nagy részben kipusztultak, vagy muzulmánok lettek. Tolnában a török utáni összeíráson, egy falura való magyart (nem nemesi értelemben) találtak, pár kis csoportban szétszórva.

Szóval azt mondani, hogy a magyarok (és itt a nemességet értem elsősorban), úgy általában maguknak köszönhetik, a törököt, egyszerűen nem igaz. Jött az anélkül is, hogy akarták volna. Olyan, hogy egy nemzet egységes, egyszerűen nem létezik, nem csak itt, sehol sem, ha van hatalma, ereje. A magyarok éppen az erejüknek köszönhetik, hogy nagyrészt kipusztultak. A gyengék kénytelenek voltak teljesen alávetni magukat, az erősek, meg nagyon megtizedelődtek a török nagy erőfölényében. (Olyan öt-nyolcszor nagyobb népesség felett uralkodott a szultán, mint a magyar király. És akkor még a létszám nagyon sok mindet eldöntött. Hosszabb távon mindenképpen.) Így is elég sokáig feltartoztattuk őket, de végül az ország nagyobb (éppen a magyarok -és itt már a nyelvet beszélő egész népességről beszélek- által sűrűn lakott) része odaveszett. Akkor is odaveszett volna, ha minden  magyar egységesen csak a török ellen küzd és nincsenek is a Habsburgok. A többszörös túlerőt nem lehet évszázadokig feltartani. A középkorban semmiképpen. Nem volt meg hozzá a fegyverzetben, technikában lévő akkora különbség, ami kompenzálhatta volna a többszörös létszámfölényt.

Az meg, hogy a szabadságharcainkat érdekharcoknak állítod be, a te szemléleted. Ha nem lettek volna, lehet már mi se lennénk, a Habsburgok németesítő jóakaratának köszönhetően. A törökök, nem erőltették a törökösítést, bár jó néven vették, a Habsburgok a németesítést erőltették. Ha nem ütköznek ellenállásba, végre is hajtják.

Én sok nemzetiségből összegyúródott magyar nacionalista vagyok. De, szerintem, ha nincsenek a magyar forradalmak, szabadságharcok, nincs az erős, vonzó magyar eszmeiség, a német vonal nyert volna, ami nálam csak a török után jött egyáltalán Magyarországra és lett nem kicsit a magyarság beolvasztó, nemes (itt nem származásilag, bár egy része a családnak az volt), lázadó részének hatására magyarrá. És szerintem nem csak nálam.

Előzmény: ka_TARZI_s (31663)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.19 -6 1 31666

Miért offolsz itt, Uszáma bin Al-Tarzándi? Amiről itt nyekegsz, az a Történelem-topikcsoportba tartozik. Csodálom, hogy megtűrnek még téged itt a modik.

Nyilván tekintetbe veszik a szenilitásodat és azt, hogy teljesen belehülyültél a néppártosodásodba.

Előzmény: ka_TARZI_s (31663)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.19 -5 1 31665

Érdekes, hogy már tavaly április óta nem volt ennyi hsz. itt nem hogy egy fél nap, de egy fél év alatt sem.

Látszik, hogy "Miszterszórósz" nagyobb összeget ruházott be a Neojobbik promótálásába, hiszen mindenféle ismeretlen majmok, nímandok, "fö" szónokok osztják itt az észt.

Vagy talán csak a kolbászmosó riasztotta a genfi néppárti cimboráit az elfekvőből?

Előzmény: Tigrissy Péter (31664)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.12.19 -1 1 31663

A magyar rendek jelentős része A 16. század elején elárulta egyrészt a törvényes királyt, másrészt a magyar népet (Hármaskönyv) ráadásul 150 évig összeállta törökkel.

Teljesen természetes, hogy a felszabadított területet a felszabadító sereg vezére annak adta, akik szolgálataikkal azt kiérdemelték, és nem az árulóknak.

A török előtt akkor volt erős államunk, amikor a király erős volt és lenyomta a rendeket, és akkor jöttek a problémák, amikor a rendek túl erősek lettek.

Lásd 13.század eleje. A rendek megerősödnek, rákényszerítik a királyra az Aranybullát. 20 évre rá jön a mongol pusztítás, nemsokkal később az anarchia és a kiskirályok. Végül Róbert Károlynak kellett rendet vágnia a rendek között.

Mátyás utána rendek mindent akartak, csak nem erős királyt. Ennek lett a következménye a 150+ éves török megszállás és a 85%-os magyar etnikai többség 45%-osra csökkenése.

A jobbágyok elégedetlenségét a törökök ésa franciák szították, és úgy időzítették, hogy akkor törjön ki a felkelés, amikor a Szultán a seregével megpróbálja visszafoglalni az alföldet és Budát. 

Szerencsére Savoyai Jenő Zentánál szétverte a török csapatokat, és a felkelést is leverték.

A Habsburgok a törvényes királyaink voltak, semmiféle igénk nemvolt, a Habsburgok voltak azok, akik 150 évig pénzelték Nyugat-Magyarország és Észak-Magyarország védelmét, miközben a protestáns magyar főurak a szultán vazallusai lettek, és teletelepítették románokkal Erdélyt.

Rákócziék saját kiváltságaikért harcoltak, még a törököket is visszahívták.

Óriási történelmi szerencsétlenség volt az egész Rákóczi felkelés, és nagy szerencse, hogy elbukott.

Jellemző, hogy Rákóczi seregének számos tagja a felkeléés után török zsoldba állt, és rablóhadjáratokban ölte az Erdélyi/Délvidéki magyarokat.

Amúgy a két seregben kb. egyenlő arányban voltak magyarok, Rákócziinál ráadásul egy csomó, a felszabadítás hamis ígéretével bepalizott jobbágy, tehát semmiképp nem nevezném szabadságharcnak a dolgot.

Nemzetépítésben csak még nagyobb hátrányban lettünk volna, mert a Rákóczi rebellió miatt az uralkodó bizalma még jobban lecsökkent a magyarokban.

48/49-ért is kér volt, mert megakasztott egy szerves polgárosodási/fejlődési folyamatot (Reformkor), majd a passzív ellenállással vegyítve úgy érkeztünk meg a második ipari forradalomhoz, hogy ahhoz már kívülről kellett tőkéseket importálni, és ennek lett a következménye a máig ható népi-urbánus ellentét.

Ma is lehetne 20 millió magyar, ha a magyar nők szülnének gyereket, de már régen is az egykézés volt a menő.

Előzmény: Törölt nick (31642)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.19 -1 3 31662

Mondod te! Nyugi!

Előzmény: John Doe(520i) (31661)
John Doe(520i) Creative Commons License 2019.12.19 -3 1 31661

Korán nyílott ma az üveg; nagyképűen okosra ittad magad.

Magas lóról lehet nagyot esni - régi dakota mondás.

Előzmény: Törölt nick (31660)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.19 0 4 31660

Ha nem érted a politikát, minek dumálsz bele? 

És főleg miért engem kérdezel fel? Hányszor elmondtam, nem vagyok Jobbikos. Ezzel együtt többet tudok róluk, meg a nagypolitikáról mint te, és ez így volt tíz éve is és meg is értem mit is akarnak. Az egyszerűbbeknek, a szolgáknak meg marad a felkérdezés, amit a Habony elvtársuk bandája a szájukba adott. 

Mit vársz az ilyen szakadatlan, alacsony színvonalú, butuska szarakodásoktól? Valaki végre kioktat, ki, mit, miért csinál? Keress egy gyógypedagógust! Én nem tudok rajtad segíteni. Ha meg az a célod, hogy abbafejezzem a Köpös kisz-fiús bandájának bírálatát (mindig akkor kezdtek itt rajzani és lázadni ellenem, ha olyasmit írok amit cáfolni nem tudtok, de nagyon vissza kéne vágnotok miatta, vagy megszopat a Habony-művek.) Nincs szerencséd. Nálad fényévekkel okosabb emberek (olyan 120-130-as IQ-val) sem tudtak sok mindet elérni, ha én nem akartam. Megsérteni pedig legfeljebb nálam okosabban tudnának. Itt eddig nem volt olyan. Úgyhogy kár a befektetett energiáért! Még ha kaptok is valami éhbért érte.

Előzmény: John Doe(520i) (31650)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.19 0 3 31659

Hála istennek, hogy a magadfajta nyomorult Köpcös csicskásai mindig felvilágosítanak. Abban az ügyben is amiről semmit nem tudnak és olyannak adnak felvilágosítást nagy bátran, aki már 1999-ben tudott a mozgalomról és céljairól, mint nacionalista polgár. Nyomd a habonyisztikus propagandát minden nap száz idióta hozzászólással, jó sok idétlen vihogással, mert nem lesz asztalról lehullott  morzsa sem a végén!

Előzmény: nagyanyo5:0 (31644)
Maxi_Mumus Creative Commons License 2019.12.19 0 0 31658

Lázár: A politikus szerint a fiatalok felé kell fordulni, a következő választásra ugyanis 500 ezer új szavazó lesz az országban. 

John Doe(520i) Creative Commons License 2019.12.19 -3 0 31657

Andriska a Jobbik-topicban trollkodik.

Lázárral.

:DD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!