33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Szerintem most te tévedsz, a Jobbik az ellenzék legerősebb vidéki pártja, a DK pedig Budapesten a legerősebb. Medián decemberi felmérés, amely szerint a Nyomentum gyengült egyedül, a DK , a Jobbik, LMP, MSZP erősödtek!
A Nyomentum már csak a negyedik legerősebb ellenzéki erő, a neoJobbiknak viszont bejött a retrós neobolsevik
feeling, szalámizzák a DK-t és a Nyomentumot rendesen, a Nyomentumot már le is hagyták, a DK-t pedig beérték, a DK 16%-on állt még októberben, a Nyomentum meg 8%-os volt, és a maszop is kapott ebből valamit. Feri pártjából
ment át 4% a Jobbikhoz (illetve most mentek vissza, azok akik tavasszal otthagyták), 2%-nyi Nyomentumos pedig
Friss ropogós! Megint erősödik a Jobbik, fej-fej mellett állnak az ellenzéki pártok versenyében a DK-val, mindkét párt 12%-on áll! Eközben a Momentum gyengült, már csak 6%-on állnak a Medián felmérése szerint! Az MSZP 10%-on van megint, az LMP 5%-on van megint!
És figyeld meg, minden új nickjén ua.-t fújja, szinte szó szerint:DDDDDD Robot lehet, szűken programozva!!!!! Persze a V azért még rejtély marad, hacsak nem 100-200at regelt 12benb a forduló ponton!!!!! Várjuk ki a végét, addig sem árt megszámolni, most a 16.nál tartunk:DDDDD
Most az a nóvum, hogy a gaz Azorbán betiltotta a Karácsony által vezetett Bp.-en a mozgássérült-wc-ket, amelyek a balliberálisok nyakatekert logikája folytán egyben genderwc-k(!) is.
Ezt a húrt pengetik uniszónóban az MZ/X-ek, Pixik, Szépalmási professzorok és hasonló veteránok, de már új időknek új dalait hárfázva más nickeken.
Egyetértek azzal aki azt írta, a jobbágyságot nem számították a nemzethez. A vallásuk is többnyire úgy változott akkoriban, ahogy az uruké, érdekeik nekik is voltak, legfeljebb nem tudták érvényesíteni. Aki meg tudta az tette is. A nem hódoltsági részeken a túlélés a török részbeni elfogadását jelentette. Aki nem hajlott, törött, akkora fölényben voltak a törökök és a mi pechünkre éppen idáig, a magyar területekig tartott az erejük Európában. Akik teljesen becsicskultak, mint az oláhok, azok szaporodhattak, terjeszkedhettek (lásd Bihar csaknem teljes népességcseréjét, magyarról, oláhra a százötven év alatt) akik meg nem, vagy csak részben (bolgárok, Erdély, szerbek) azok nagy részben kipusztultak, vagy muzulmánok lettek. Tolnában a török utáni összeíráson, egy falura való magyart (nem nemesi értelemben) találtak, pár kis csoportban szétszórva.
Szóval azt mondani, hogy a magyarok (és itt a nemességet értem elsősorban), úgy általában maguknak köszönhetik, a törököt, egyszerűen nem igaz. Jött az anélkül is, hogy akarták volna. Olyan, hogy egy nemzet egységes, egyszerűen nem létezik, nem csak itt, sehol sem, ha van hatalma, ereje. A magyarok éppen az erejüknek köszönhetik, hogy nagyrészt kipusztultak. A gyengék kénytelenek voltak teljesen alávetni magukat, az erősek, meg nagyon megtizedelődtek a török nagy erőfölényében. (Olyan öt-nyolcszor nagyobb népesség felett uralkodott a szultán, mint a magyar király. És akkor még a létszám nagyon sok mindet eldöntött. Hosszabb távon mindenképpen.) Így is elég sokáig feltartoztattuk őket, de végül az ország nagyobb (éppen a magyarok -és itt már a nyelvet beszélő egész népességről beszélek- által sűrűn lakott) része odaveszett. Akkor is odaveszett volna, ha minden magyar egységesen csak a török ellen küzd és nincsenek is a Habsburgok. A többszörös túlerőt nem lehet évszázadokig feltartani. A középkorban semmiképpen. Nem volt meg hozzá a fegyverzetben, technikában lévő akkora különbség, ami kompenzálhatta volna a többszörös létszámfölényt.
Az meg, hogy a szabadságharcainkat érdekharcoknak állítod be, a te szemléleted. Ha nem lettek volna, lehet már mi se lennénk, a Habsburgok németesítő jóakaratának köszönhetően. A törökök, nem erőltették a törökösítést, bár jó néven vették, a Habsburgok a németesítést erőltették. Ha nem ütköznek ellenállásba, végre is hajtják.
Én sok nemzetiségből összegyúródott magyar nacionalista vagyok. De, szerintem, ha nincsenek a magyar forradalmak, szabadságharcok, nincs az erős, vonzó magyar eszmeiség, a német vonal nyert volna, ami nálam csak a török után jött egyáltalán Magyarországra és lett nem kicsit a magyarság beolvasztó, nemes (itt nem származásilag, bár egy része a családnak az volt), lázadó részének hatására magyarrá. És szerintem nem csak nálam.
Miért offolsz itt, Uszáma bin Al-Tarzándi? Amiről itt nyekegsz, az a Történelem-topikcsoportba tartozik. Csodálom, hogy megtűrnek még téged itt a modik.
Nyilván tekintetbe veszik a szenilitásodat és azt, hogy teljesen belehülyültél a néppártosodásodba.
Érdekes, hogy már tavaly április óta nem volt ennyi hsz. itt nem hogy egy fél nap, de egy fél év alatt sem.
Látszik, hogy "Miszterszórósz" nagyobb összeget ruházott be a Neojobbik promótálásába, hiszen mindenféle ismeretlen majmok, nímandok, "fö" szónokok osztják itt az észt.
Vagy talán csak a kolbászmosó riasztotta a genfi néppárti cimboráit az elfekvőből?
A magyar rendek jelentős része A 16. század elején elárulta egyrészt a törvényes királyt, másrészt a magyar népet (Hármaskönyv) ráadásul 150 évig összeállta törökkel.
Teljesen természetes, hogy a felszabadított területet a felszabadító sereg vezére annak adta, akik szolgálataikkal azt kiérdemelték, és nem az árulóknak.
A török előtt akkor volt erős államunk, amikor a király erős volt és lenyomta a rendeket, és akkor jöttek a problémák, amikor a rendek túl erősek lettek.
Lásd 13.század eleje. A rendek megerősödnek, rákényszerítik a királyra az Aranybullát. 20 évre rá jön a mongol pusztítás, nemsokkal később az anarchia és a kiskirályok. Végül Róbert Károlynak kellett rendet vágnia a rendek között.
Mátyás utána rendek mindent akartak, csak nem erős királyt. Ennek lett a következménye a 150+ éves török megszállás és a 85%-os magyar etnikai többség 45%-osra csökkenése.
A jobbágyok elégedetlenségét a törökök ésa franciák szították, és úgy időzítették, hogy akkor törjön ki a felkelés, amikor a Szultán a seregével megpróbálja visszafoglalni az alföldet és Budát.
Szerencsére Savoyai Jenő Zentánál szétverte a török csapatokat, és a felkelést is leverték.
A Habsburgok a törvényes királyaink voltak, semmiféle igénk nemvolt, a Habsburgok voltak azok, akik 150 évig pénzelték Nyugat-Magyarország és Észak-Magyarország védelmét, miközben a protestáns magyar főurak a szultán vazallusai lettek, és teletelepítették románokkal Erdélyt.
Rákócziék saját kiváltságaikért harcoltak, még a törököket is visszahívták.
Óriási történelmi szerencsétlenség volt az egész Rákóczi felkelés, és nagy szerencse, hogy elbukott.
Jellemző, hogy Rákóczi seregének számos tagja a felkeléés után török zsoldba állt, és rablóhadjáratokban ölte az Erdélyi/Délvidéki magyarokat.
Amúgy a két seregben kb. egyenlő arányban voltak magyarok, Rákócziinál ráadásul egy csomó, a felszabadítás hamis ígéretével bepalizott jobbágy, tehát semmiképp nem nevezném szabadságharcnak a dolgot.
Nemzetépítésben csak még nagyobb hátrányban lettünk volna, mert a Rákóczi rebellió miatt az uralkodó bizalma még jobban lecsökkent a magyarokban.
48/49-ért is kér volt, mert megakasztott egy szerves polgárosodási/fejlődési folyamatot (Reformkor), majd a passzív ellenállással vegyítve úgy érkeztünk meg a második ipari forradalomhoz, hogy ahhoz már kívülről kellett tőkéseket importálni, és ennek lett a következménye a máig ható népi-urbánus ellentét.
Ma is lehetne 20 millió magyar, ha a magyar nők szülnének gyereket, de már régen is az egykézés volt a menő.
És főleg miért engem kérdezel fel? Hányszor elmondtam, nem vagyok Jobbikos. Ezzel együtt többet tudok róluk, meg a nagypolitikáról mint te, és ez így volt tíz éve is és meg is értem mit is akarnak. Az egyszerűbbeknek, a szolgáknak meg marad a felkérdezés, amit a Habony elvtársuk bandája a szájukba adott.
Mit vársz az ilyen szakadatlan, alacsony színvonalú, butuska szarakodásoktól? Valaki végre kioktat, ki, mit, miért csinál? Keress egy gyógypedagógust! Én nem tudok rajtad segíteni. Ha meg az a célod, hogy abbafejezzem a Köpös kisz-fiús bandájának bírálatát (mindig akkor kezdtek itt rajzani és lázadni ellenem, ha olyasmit írok amit cáfolni nem tudtok, de nagyon vissza kéne vágnotok miatta, vagy megszopat a Habony-művek.) Nincs szerencséd. Nálad fényévekkel okosabb emberek (olyan 120-130-as IQ-val) sem tudtak sok mindet elérni, ha én nem akartam. Megsérteni pedig legfeljebb nálam okosabban tudnának. Itt eddig nem volt olyan. Úgyhogy kár a befektetett energiáért! Még ha kaptok is valami éhbért érte.
Hála istennek, hogy a magadfajta nyomorult Köpcös csicskásai mindig felvilágosítanak. Abban az ügyben is amiről semmit nem tudnak és olyannak adnak felvilágosítást nagy bátran, aki már 1999-ben tudott a mozgalomról és céljairól, mint nacionalista polgár. Nyomd a habonyisztikus propagandát minden nap száz idióta hozzászólással, jó sok idétlen vihogással, mert nem lesz asztalról lehullott morzsa sem a végén!