Sziasztok! Először is üdv mindenkinek, ez az első hsz-em.
Pénteken lettem tulaja egy ilyen traktornak (Van eredeti gépkönyvem, arra az van írva, hogy Harkov T-012).
Elég olcsón vettem, ezért sok gondja is van sajna. Az a gondom, hogy nagyon kormolva füstöl, az eladó azt mondta, hogy rossz a gyújtás, tényleg ez a gondja vagy valami más? Az AC le van kötve mert az eredeti tönkre ment, és másikat nem talált hozzá a srác, most ejtőtartályosra van megoldva a karbi. Lehet, hogy ettől füstöl? Meg rossz az önindító is, amikor megnyomom a gombot, hogy indítson csak kattanik egyet, aztán ennyi, akksi fel van töltve teljesen, mi lehet a gondja, és hol tudok találni másik önindítót?És még egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen motorolaj kell a traktorba és a légszűrőbe, és mennyi?
Tavaly év végén vettem 600.000 pénzért,a hajtáson kívül minden tuti volt,vettem + motort is hozzá,most a kuplungot csinálom és közbe kiderült hogy a hajtással van még bibi, megcsinálom akkor megint sokáig jó,remélem.A 12 es mivel másabb ? A 12 eshez például szarásig van alkatrész ?Vagy szerinted miért nem jó az amzsk,érdekelne komolyan a véleményed.
Üdv,képzeljétek kezdek besokallni az amzsk-val!A motor még nincs benne de mondom magamnak,vedd le a hátsó hajtás felső kukucska lemezét,mert nincs hátul hajtásom a talajmaróhoz,nem ugrik be a kar ha húzom.Hát leszedtem le engedem az olajat,kicsit meg kotrom az alját a háznak és találtam benne fogaskerék fog darabot.
Fogós kérdés,lehet ezekhez venni fogaskerekeket vagy gyártatni kéne?
A másik kérdés mitől nem veszi be a hajtást,valaki szerelte már ezt a részét?
Tudok egy gyári KUBOTA talajmarót (120cm). 100000 fix. Egy ember vinné az ekémet, adná atalajmarót, de nekem a Yanmarhoz van a gyári marója, De ha valakinek kell akkor 3 legyet lehet ütni egyszerre.Én adom azekét, kapom atalajmarót, adom atalajmarót , kapom a pénzt, avevőnek meg 100000-ért van talajmarója. Szállítást megtudom oldani benzin +útdíj árában.
Bocsi elírtam!!! Az alap gép 60 cm (MIO STANDART 600) ehez tettem 3-3 terra tagot. Szépen vitte a gépem, de hamar eladtam mert akkor vettem a K25-öst. Ahoz kicsi volt. Többet nem lehet szélesíteni rajta csak ha a végét megtámasztod valamivel. Egy keret, +csapágyazva. Éncsak szántot fldet maróztam vele , az szép lett.