Keresés

Részletes keresés

Tulipántoss Creative Commons License 2022.05.30 -1 4 22804

Brúnó otthon is tanároskodik! Egy kicsit sem vicces! Módfelett zavaró! Ahogy modoroskodik, mint tanár,  és ahogy leégeti az osztálytársai előtt a lányát, az már mindennek a csimborasszója!

Már azt várom, hogy Brúnó  beír majd egy intőt a lányának, és ráparancsol, hogy otthon meg feltétlenül írassa alá az apjával?!  És mesélje el neki miért kapta?!:)))))))

És továbbra sem értem, miért kell bujkálni Brúnó elől?! Roland és Livi bújkálása nonszensz! Nem értem, hogyan lett  -  a "Bori időkben" -  nagypofájú,  ha kellett mindenkibe beleálló Roland,  egy beszari, tinédzser szintű srác, "vénségére"?!

Miért kell Brúnótól annyira tartani?! Nem értem miért nem lehet elmondani az igazat?! A lányoddal járok bakker, mert szeretjük egymást?!

(Az más lapra tartozik, hogy mindent lehet rájuk mondani, de azt végképp nem, hogy "összeillenek, mint borsó és a héja". Ez vonatkozik Joe-ra és Szofira is. Semmi kémia nincs a két pár között. Pláne, ha Szofi a búgatott rozsomák nézésével bámul a távolba...)

Melvin Smiley Creative Commons License 2022.05.30 -3 3 22803

Nekem is feltűnt, hogy Livit visszarakták fősuliról középsuliba. Mivel újabban csak ilyen hülye sztorikat tudnak neki kitaláni, hogy harcol az apjával meg titkolózik Rolanddal, rájöttek, hogy ezeknek csak akkor van értelme, ha visszamegy tinibe. Nagyon gáz. Amúgy 21 éves lenne mostanra a karakter. 

Szofiról pedig... sose volt normális :D Komolyan rossz nézni a tágra nyílt szemeit meg a hebegés-habogását, amikor csávókról van szó. Azt is bírtam, hogy előadta, hogy mennyire harcol magával, mert Tamara a barátnője. Tamara örökre elment, de Joe még ígysem lehet pálya, mert ő olyan jó barátnő. Megkérdezzük Teklát, hogy ő mit gondol a témáról? 😂 

Egyébként tényleg Krisztián volt az egyetlen normális pasija, sőt, talán az egész sorozaté. 

Kokkin Creative Commons License 2022.05.29 0 0 22802

Amikor Dávid megvette Joe-tól a termet.

Előzmény: Sumo fan (22801)
Sumo fan Creative Commons License 2022.05.29 0 2 22801

Jut eszembe: Mikor keresztelték át az edzótermet Body Burn.nek?

ilci56 Creative Commons License 2022.05.27 -1 2 22800

Krisztiánt se hagyjuk ki az egyetlen normális pasit aki nyilván nem kellett Szofinak

Előzmény: Kokkin (22798)
Kokkin Creative Commons License 2022.05.27 -2 2 22799

Amúgy a Livis jelenetnél ez ugyanaz a tornaterem, ahol Rebeka elkésett múltkor az óráról és megdobta kosárlabdával az egyik kiscsajt. Úgy látszik, már erre sem telik, hogy ne egy iskolában forgassanak le minden (amúgy különböző iskolákból való) jelenetet. Meg Livi úgy emlékszem művészeti suliba járt Kornéllal, Danival (ami főiskola/egyetem volt), és nem ezek a nyikhaj 15 éves, tejfölösszájú suhancok voltak az osztálytársai. Meg milyen igazgató-helyettes asszonyról beszél Brúnó kutya a tesiórán? Felsőoktatásban nincsenek ilyen titulusok. Nagyon durván keverik itt egyes írók a szezont a fazonnal, szerintem fingjuk nincs már, hogy Liviék nem egy gimnáziumba jártak, amilyen közegbe most forgatnak.

Kokkin Creative Commons License 2022.05.27 -3 1 22798

Brúnó kutya nagyon szánalmas, ahogy modoroskodik tanárként, és magázza a saját lányát. Az egész pali egy oltári nagy lúzer. Szofi viszont még ennél is szánalmasabb, ahogy zavarodottan hebeg-habog Joe társaságában, mint egy elmeroggyant. Pedig, ha valakinek, neki aztán nem kéne, hogy felmenjen a pulzusa egy laza kis szerelembe eséstől, miután a fél szereplőbrigád már átment rajta: Tamás, Márk (vele csak meztelen jakuzzizás, smárolás volt az esküvője előtt, de kavarásnak megteszi), Máté, Kornél apja, MalacGábor és most Joe papa viszont szerelembe esések egytől egyig, de simán lehet, hogy valakit kifelejtettem. És egy ilyen szánalmas nő osztja másoknak az észt.

dojcstomi Creative Commons License 2022.05.27 -4 1 22797

Hát igen, azért látni valakit lehet képzelődés, de hogy több emberrel is beszél huzamosabb ideig, az már érdekes. Akkor gondolom a hajón szín józan mindenki, mondjuk azok az elejtett célzások elég érdekesek: meg akarja "lékelni" a hajót? :) Nagyon firtatta, hogy tud-e úszni a gyerek. :D

Előzmény: ilci56 (22796)
ilci56 Creative Commons License 2022.05.26 -2 1 22796

most majd nézhetjük heteken át Bence drogos rosszulléteit látomásait elhúzva vagy őszig.Márk most tett a Rendőrségnek egy  dolgot,hogy lefülelhették a másik csavargót akkor miért nem lép,hogy a fia életével zsarolja megint Báró?rossz volt a hang nem is értettem mikor megkérdezte,hogy nem a börtönbe kéne lenni?mit válaszolt?hogy került ki?a végén már a villában Bence szobájában se tudtam eldönteni ,hogy látomás-e mint a tetováló szalonban vagy valóságos.Elvben lehetett valóságos is mert előtte volt a hajón.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.05.26 -1 5 22795

"Sóhajok hídján" címet adtam gondolatban a ma délután megnézett adásnak! 

De még a "Sóhajok hídján" átvonulók szájából sem hangzott el anno, annyi sóhaj (meg szuszogás sem), mint a sorozat mai részében.

Na és  persze a sok sóhaj után, jöttek  a megbocsátások a sértegetések, hazugságok után. 

Minden szinten, szinte mindenki megbocsátott a másiknak, majd jöttek a szokásos összeborulások.

Liviék titkolózása már szóra sem érdemes! A mai adás, nagggyon izgalmas volt. :( És legalább annyira unalmas is!

Joe, öreg haverja leszúrja Joe-t, hogy csúnyán elhajtotta Szofit?! "Hiszen Szofi melletted áll és vigasztalni akart, csúnyán viselkedtél vele Joe?! "Jah, na de  bakker,  nem vigasztalni kell, hanem dolgozni járni és rendbe tenni a leégett hajlékot! De még rendes hajlék sem kell ezeknek!

Hiszen Gábor és Lali inkább trükközve büdösít, hazudik, mintsem önálló életet éljenek egy normális lakásban??!!

Node ami a munkát  illeti, tudjuk, hiszen naponta elmondjuk, hogy nem egy dolgos csapat egyik banda sem! De az írók sem szeretnek dolgozni!  A munka, " az céltudatos emberi tevékenység" (ahogy anno a fejünkbe verték!), az sosem jut az eszükbe, még véletlenül sem!

Délibáb kergetésben, légvárak építésében viszont,  akár egyetemi katedrát is kaphatna az egész bagázs.

Kokkin Creative Commons License 2022.05.26 -2 1 22794

Na így három hónap másnál csövezés után Joe papának csak leesik a tantusz, hogy Dávid pénzéből (vagy jelen esetben a terem eladásából) akár fel is lehetne újítani a kommunát a sok léhűtő penészgomba legnagyobb örömére.

dojcstomi Creative Commons License 2022.05.26 -3 2 22793

Ilyen könnyű börtönből szökni? :D

Na látjátok! Ezért nem jó nagy házban lakni, pláne ha sok ember lakik együtt, mert akkor simán bárki besétálhat akár észrevétlenül is úgy, hogy az otthon tartózkodók észre se veszik. Ez azért durva. :D

Előzmény: ilci56 (22792)
ilci56 Creative Commons License 2022.05.25 -3 3 22792

Igazad van eszméletlen unalmas volt a mai rész.Ez a titkolózás Brúnó kutya elől végeláthatatlan uncsi karvalyorrú meg mászna rá Rolandra feszt.Az is mi?hogy senkinek nem kell az edzőterem  a sok csöves albérlőnek ugyan minek nehogy már lakáshoz jussanak mert biztos nem 5-6 milliót ér egy edzőterem ha eladnák.Joe is belenyugszik,hogy leégett a lakás senki nem érdeklődik,hogy mennyibe kerülne a helyreállitása jóvanazúgy" jelszóval mindenki 100 évesen beletörödve albiban éli le az életét.Nagyvonalú mindenki de a kezük a bilibe ér.Arról már nem is beszélve a köv.adásból a bejátszásban már vigan kinn van Báró.Hát igen akit kommandósok fognak el emberrablásért zsarolásért végeláthatatlan a lista azt feltétlen 2 hét után kiengedik már Zentével zsarolja Márkot akinek ha esze van mikor elvitték a kommandósok  be kellett volna mennie a rendőrségre ő is alávágott volna zsarolás miatt.De hát mit háborgok itt semmi nem életszerű meg kellett volna már ezt szokni

Előzmény: Kokkin (22791)
Kokkin Creative Commons License 2022.05.25 -3 4 22791

Mióta kiderült, hogy Báró fogva tartja Bencét, Szofinak is azóta a munka, mint olyan, megszűnt létezni. Rohangál az ideiglenes otthonukból a fitneszterembe, fitneszteremből a villába, villából a műhelybe, műhelyből Barna kocsmájába és így tovább ezek variációja, egyszóval mindenhova, csak a munkahelyére nem. És persze mindennel és mindenkivel foglalkozik, mindenbe beleugat a savanyú, zavart képével, csak az nem jut eszébe, hogy dolgozni kéne és pénzt keresni, főleg, hogy földönfutó lett és ideiglenesen van csak fedél a feje felett. Nevetséges...

Másik még, amin jót derültem. A vasalt hajú tróger, aki három hete dolgozik ott, mondja meg a műhelyben MalacGábornak, hogy nyugodtan elmehet lakást nézni Vivivel. Hol van még egy ilyen munkahely, ahol a kis nyikhaj, tejfölösszájú, utcáról beesett (feltehetően) próbaidős gyakornok utasítgatja nagypofával a felettesét, aki ráadásul a tulaj (Joe) haverja? Múltkor is a korával cinkelte, meg leöregezte, azt hiszem én vagy bárki más ilyet mondana a főnökének, még aznap megköszönnék neki a munkát.

Kokkin Creative Commons License 2022.05.25 -3 3 22790

Ezzel a mai résszel vallatni lehetne... Nyújtják az egészet a dögunalmas témákkal, mint a rétestésztát. Joe siránkozása, Roland és Livi titkos románca, zsírfejű MalacGábor sokadik összeköltözési parája és szabotázsa. Ennyire egy okádék sz@r részt régen láttam.

nlion Creative Commons License 2022.05.25 -1 1 22789

Dávid amikor volt utoljára a reggelibe azt mondta hogy májusa júniusa szabad volt de nem beszélt arról h kiírták volna. Lehet csak szüneten lesz

Előzmény: Tulipántoss (22787)
Kokkin Creative Commons License 2022.05.24 -2 0 22788

Brúnó kutya tanári állást kapott. Ez már megint egy ismételt sztori, anno Gréti, Lili és Evelin "szenvedőművész" Danija (meg még ki tudja kivel volt együtt) is a semmiből lett tanár.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.05.24 -1 2 22787

Én is úgy vagyok már, mint a törzs nézők többsége, csak időnként nézem a sorozatot. És itt a fórumon tájékozódom én is. Már elfogyott a türelem a sok sületlenség, életszerűtlenség, kispolgári pukkasztás miatt. De! Azért közel egy évtized után az ember csak kiváncsi a végső kimenetelre. :)

Szóval,  nincs türelmem nézni, hallgatni sem a háttérből a következő unalmas jeleneteket: 

- Roland ijedt, határozatlan fejét, hogy Brúnó nehogy in flagranti kapja őt Livivel, vagy

- Lali állandó kapkodásban fulladt tiszavirág életű munkásságát, amely mindig kudarcba fulladt,  vagy

- Gábor és Vivi tyúkperlekedéseit, vagy

- Dávid és családja háborúskodását a se veled, se nélküled szindrómát, vagy

- Szofi érzéseit, hogy mennyire vonzódik Joe-hoz, és bizsereg a közelében, vagy

- Mesi rácuppanását Rebekára, és képzelődését, hogy mit is érez Erik iránt, 

(Holott Mesinek Bence mellett kellene lenni, a  tetováló stúdióban történtnem az első összeomlása, majd a drogokkal való újbóli próbálkozása miatt, és lebeszélni a srácot arról, hogy ne a drogokkal akarjon úrrá lenni a téveszméjén.  Dávid drog ügyletei után egyébként mindennek a csimborasszója, hogy Bencét ismét a droggal hozzák össze. Más ötlet híján!!  :(

Nos, a fentiek közül már egy is unalmas történetszál, nem még a többi, ami tetézi az unalmat. Naná, hogy az ember érdektelenségbe megy át.  
Egyébként én úgy gondolom, hogy Dávid karaktere már okafogyottá válik a jövőben. (Vagy csak én szeretném?! :)

És az is lehet, hogy az utolsó jelenetek felvételénél  talán már több karakter is távozik, mert inkább a "jövő felé kacsintgatnak". Node, majd meglátjuk! :) 

Böszőke13 Creative Commons License 2022.05.24 -1 2 22786

Ritka egy ellenszenves, önző, akaratos, hisztis tinipics@. Örülnék, ha koppanna és "visszapostáznák" Bécsbe, de gondolom sajnos nem szabadulunk tőle már novemberig, beépült ő is a sorozatba, mint a vasalt hajú tróger a műhelyben.

Ezt tökéletesen megfogalmaztad! Számomra  érthetetlen , miért érzi úgy Mesi, hogy állandóan, mindenhová kísérnie kell, mintha csak 5 éves lenne. Miért nem lehet az apjával kettesben ? iskolába is egyedül jár....

watson76 Creative Commons License 2022.05.24 -2 4 22785

ezek MIND be vannak oltva MUNKA ELLEN!

Előzmény: ilci56 (22778)
nlion Creative Commons License 2022.05.24 -1 1 22784

Az említett Bárós tiktok videó az énb-ről egyébként valami filmben is fog szerepelni az külün videóba: https://streamable.com/m6gxxl
Báró egy készülő filmről: https://streamable.com/ool7dm

nlion Creative Commons License 2022.05.24 -2 0 22783

Vajon most kiírták Dávidot vagy még lesz novemberig?

Tulipántoss Creative Commons License 2022.05.24 0 3 22782

"Dáviddal kapcsolatban, .......az apja meg az anyja, az a szál nekem nincs meg, én csak a tűz óta nézem."

Egy ki ízelítő (ha erre gondoltál?!) Joe 2019-ben találkozott az eltitkolt fiával Dáviddal. Joe-t elbűvölte Dávid, mindenképpen meg szerete volna őt közelebbről is ismerni. A fiúnak azonban nem sok mondanivalója volt az apja számára.

Joe kétségbeesett, hogy rosszul csinált valamit, vagy csalódást okozott Dávidnak.

Dávid azonban megjelent apjánál a panzióba, hogy találkozzanak mégegyszer és beszélgessenek.

https://rtl.hu/ejjel-nappal-budapest/2019/02/08/joe-eleteben-eloszor-talalkozott-eltitkolt-fiaval 

Előzmény: dojcstomi (22781)
dojcstomi Creative Commons License 2022.05.24 -3 1 22781

Na úgy tűnik feltették az i-re a pontot, de ha van egy kis eszük, akkor ihletet kapnak a törököktől (nem a sorozatokra célzok) és lerugdalják róla. :D Aztán mehet ismét a fekáliakavarás. :V

Amúgy Szofi világfájdalmas arcát kifejezetten szórakoztató nézni. :DD

Mikor először nézni kezdtem ezt a sorozatot, azt hittem Joe, azért dzsó, mert József, erre kiderül, hogy Sanyi.

Mondjuk amire célozgatott Dáviddal kapcsolatban, hogy így az apja meg az anyja, az a szál nekem nincs meg, én csak a tűz óta nézem.

dojcstomi Creative Commons License 2022.05.23 -3 0 22780

És tárhelyet biztosítasz?

Amúgy a szokásos virágboltban "megvásárolható". De tárhely ahhoz is kell, csak nem online, hanem offline.

Előzmény: Fgabesz90 (22776)
Kokkin Creative Commons License 2022.05.23 -3 3 22779

Kalácsképű meg ott tapsol és örömködik magának a lépcsőn mikor meglátja Eriket és Mesit összeölelkezve. Az idiótája nem gondol bele, hogy Mesinek köszönheti, hogy egyáltalán megismerhette az apját, miután a kivénhedt Karola lelécelt szó nélkül. Ha nincs Mesi engedékenysége, mehetett volna a nevelőszülei után, mert a többiek nem igazán marasztalták a villában. Itt maradhatott Pesten, etetik, eltartják, százezrekért vásárolnak neki szobabútort meg a termetes valagára ruhákat, mi több, minden kívánságát teljesítik és mi a hála? Minden áron azon van, hogy megfúrja Mesi kapcsolatát... 

Ritka egy ellenszenves, önző, akaratos, hisztis tinipics@. Örülnék, ha koppanna és "visszapostáznák" Bécsbe, de gondolom sajnos nem szabadulunk tőle már novemberig, beépült ő is a sorozatba, mint a vasalt hajú tróger a műhelyben.

Előzmény: ilci56 (22778)
ilci56 Creative Commons License 2022.05.23 -2 2 22778

ez is a régi bevett szokás nem engedni a másikat dolgozni menni......Milán: ne menj feküdj vissza az kurvára nem számit hetek hónapok óta nem dolgozik csak kira keresete.Mesi lemondom a műszakom:kalácsképűnek új ruhatár vásárlás miatt ja hogy nemrég vettünk egy komplett szobabútort neki az se baj.Múltkor Gábor ne menj dolgozni Vivi ...ő .se birt elindulni.Ja és megint előjött a régi hülyeség amikor valaki ne adj Isten elhelyezkedett egy állásban akkor oda berontottak főleg Karesz és Milán és úgy viselkedtek ,hogy rögtön kirúgták a másikat vagy ellehetetlenitették.Most is Milán fodrászatbeli jelenete meg a casting is ugyanaz volt ez is kedvenc témájuk.Mesi is hiába bántja Bencét ez a nagy anyáskodás ugyanúgy folytatja sőt megüvegesedett tekintettel egy helyre nézett mikor összeölelkeztek Erikkel már látszik nem közömbös a hapsi de hát Mesikénknél ez könnyen megy mint tudjuk.

ilci56 Creative Commons License 2022.05.23 -1 0 22777

hát én az Rtl most ezen szoktam visszanézni nincs kódom nem fizettem érte simán visszanézem de van olyan aki váltig állitja tőle kódot kérnek,úgyhogy nem értem de próbáld ki nálam működik.

Előzmény: Fgabesz90 (22776)
Fgabesz90 Creative Commons License 2022.05.23 0 1 22776

Sziasztok!

Jó régen nem voltam itt, kb 1 hónapja, ez alatt az idő alatt nem néztem a sorozatot sem. Most viszont bepótolnám, de sajnos a 4 héttel ezelőtti részekért fizetni kéne, amit nem akarok, nincs valami olyan oldal ahol fent vannak és meg tudnám nézni ingyen?

Kokkin Creative Commons License 2022.05.22 -1 2 22775

Köszi, így már értek mindent. :) Én azt gyanítom, hogy csak Bence féle pararoham lehetett az a látomás az utcán, de ezek szerint akkor még vissza fog térni valóban Báró. Amit nem is bánok, mert ezen a szálon kívül rettenetesen unalmas a sorozat, Kíra és Milán idétlen vergődése, Lali baromságai, Tekla féltékenykedése, Szofi pofavágásai és bizsergései, MalacGáborék veszekedései, Livi-Roland és Dani-Virág románca, a kalácsképű, irritálóan viselkedő Rebeka úgy teljes valójában és Mesi anyáskodása mind-mind a nézhetetlen kategória. És még lehet kifelejtettem valakit. 

Előzmény: dojcstomi (22774)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!