Keresés

Részletes keresés

Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.20 0 0 24

Az idézett mondatot végigolvashattad volna, mert odaírtam, h "a BzMot332-féle objektumokon kívül", ami ugyebár = külső nézet...

Előzmény: kopitomi (19)
_szergej_ Creative Commons License 2011.04.20 0 0 23

Bocs, azokat lefelejtettem :D

Amúgy most elolvasva a rizsáját, rájöttem, hogy ebből a gyerekből marketinges lesz nagy valószínűséggel, mert azok fényezik így a szart, mégha köze nincs a valósághoz a "terméknek". Néhány jól csengő "szakszó" (mint fékhangok, textúra), meg 1-2 superlativus azt kész. Kb erre képes.

Előzmény: kopitomi (22)
kopitomi Creative Commons License 2011.04.20 0 0 22

Nemcsaaaaaaak! Még elindított pár szerelvényt (amit nem ő csinált) egy totál más pályán, mint ahova tartozik (amit szintén nem ő csinált), és mindezt feltette youtube-re. Na EZ az igazi tudás! ;)

Előzmény: _szergej_ (20)
petiteto Creative Commons License 2011.04.20 0 0 21

"abszurd marhaság, hogy minden egyes befejezetlen projektednek én állítottam volna akadályt. Mintha én formatáltam volna le pl. a GHÉV-et a gépedről anno"

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy az egésznapi BVE kockulás helyett tövvet foglalkozz az iskolával, mert a szövegértésed még mindig nulla. Hol is írtam, hogy a GHÉV project miattad állt le?! Szerintem sehol!

"abszurd marhaság, hogy minden egyes befejezetlen projektednek én állítottam volna akadályt. (...) A "köszönd magadnak"-kal ugyanis éppen erre utalsz, miközben Te is nagyon jól tudod, hogy köze nincs az igazsághoz."

Légy szíves engedd meg nekem, hogy Én tudjam mit, miért nem fejeztem be, vagy szüntettem meg. Pedig az indok egyszerű. Amiket Én csináltam, azokat hobbiból, a saját szabadidőmben iskola, és munka mellett csináltam. Nekem ezért senki nem fizetett. Erre Te? Minden lépést számonkérsz, beleszólsz, hogy mit, hogy kéne, valamint számonkéred, hogy miért nincs kész. Kérlekszépen ezért nem lesz kész, már valószínűleg soha. Ugyanis ebből lett elegem, amit művelsz és ezzel nem vagyok egyedül!

Nézz már magadba egy kicsit!

Előzmény: Gothpaladinus (18)
_szergej_ Creative Commons License 2011.04.20 0 0 20

Én meg ezt látom a te részedről

1.: fos
2.: szar
3.: gagyi
4.: fostalicska
5.: nemtetszik

(vagyis a semmit).

Szóval ha humorizálsz, hát legyen:

Akkor lássuk közelebbről. Mi is van kihagyva. Amit palacsika kihagyott a "hűdefaszafejlesztéseiből". Hát nagyon sok minden ki van hagyva. Ez már látszik messziről. Pl. ez meg az. A CHJ-22-es szabályozó, a B67-es kontroller alapállása,  meg a villogó képek és a kattogó hangok, a bunkofón hangjai, a beragadt méh zümmögése, a fékolaj maradványok. Az 1-42. menetfokozatokban szerintem nem jól megy egyik jármű sem. Hátramenetben meg még szarabb. A fékek oldásánál, mintha pár kPa-val kevesebb levegő távozna (De lehet, hogy az én fülem a rossz és félrehallom). A menetkar 3 pixellel el van csúszva, és világosabb, mint a valóságban. A felbontásuk nem éppen jók. Túl nagy a felbontás. Még a tapétára is átlóg.

Nekem mégis berezonáltatják a hangok a mikrofont. Nem tudom hogyan, de sikerül nekik. Nagyon elszomorító... Az ajtó hangja: hm, nyikorog. Meg kellett volna olajozni. Ja, a futási hangok. Azok valóban jók, biztos mert papucsban fut és nem bakancsban. Az irányváltó hangok is érdekesek. Ha jobbra váltok irányt, akkor kattog, ha balra akkor meg csipog. Süllyedésnél nyávog, emelkedésnél meg huhog. Miért?

És ez neked kész van? Annyi a szabadidőd és mégis félbehagyott trehány munkát adsz ki a kezedből?! Hát...

---

Élethű hangok? Ki állítja? Ott álltál egy fullextrás mikrofonnal a kezedben a Talent, a 342-es meg a HÉV stb motorja mellett és minden menetfokozatnak megfelelő hangot felvettél? Ugyanmá, ki hiszi el. Akkor meg mire fel állítod, hogy élethű?

Jó minőségű és igazi motor?! Honnan?! Megszerezted a technikai adatokat vagy esetleg a Bombardier gyárban dolgozol?! Összehasonlítottad a valódi gép futásának adataival?!

Szóval nem kell itt fényezned magadat, átírtál x db számot meg y db wavot és azt hiszed húmekkora ász vagy. Hogyne :)

Előzmény: Gothpaladinus (14)
kopitomi Creative Commons License 2011.04.20 0 0 19

"HÉV-nél már alig található nem általam készített rész"

ott a külső nézetet (objektumot) én úgy tudom, hogy nem te csináltad, de javíts ki, ha mégis...a többit meg gyakorlatilag nem lehet felismerni (pálya, hangok, fizika)....bár lehet, hogy rosszul látom, mert végülis csak minden nap ezt csinálom, nem értek hozzá ;)

Előzmény: Gothpaladinus (18)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.20 0 0 18
"Lássuk. Önálló munkád nincs, csak más munkáit fabrikálod, majd kiadod. Ez aztán a teljesítmény! Mikor láthatunk tőled egy teljes, önálló munkát?! Soha?"
Amiket felsoroltam, az szinte mind 100%-ban saját készítésű anyag, egyedül a Kissamu az, ami elsősorban az MSTS-es változatra épül, de az is a TS-es srácok hozzájárulásával készült el. De pl. a HÉV-nél már alig található nem általam készített rész a BzMot332-féle objektumokon kívül, amihez ráadásul a textúrák legnagyobb részét is én biztosítottam.
Nem tűnt Neked fel mindez ennyi idő után sem?? A naprakézséged e téren most, ezen hsz-eddel mondott végleges csődöt, bár nem mintha eddig annyira messze állt volna ettől a bizonyos ponttól.
Az meg el nem tudom mondani, mennyire abszurd marhaság, hogy minden egyes befejezetlen projektednek én állítottam volna akadályt. Mintha én formatáltam volna le pl. a GHÉV-et a gépedről anno, amikor ezt írtad Levisboy fórumán... A "köszönd magadnak"-kal ugyanis éppen erre utalsz, miközben Te is nagyon jól tudod, hogy köze nincs az igazsághoz.
Előzmény: petiteto (15)
bvemetro Creative Commons License 2011.04.19 0 0 17

"Hónapok óta semmi hír róla."
"Több, mint egy éve semmi hír róla."
"Szimulátor Klub. Lassan egy éve, hogy behalt. "

Nem gondolod, hogy ezekkel a mondatokkal a szabadidőt kéred számon mástól?

A másik topicban is leírtam, de akkor itt is, ha esetleg azt elfelejtetted volna olvasni:

"Mindenkinek pontosan nulla köze van ahhoz, hogy ki, mit, mikor és mennyit készít a BVE-hez bármit, vagy ír a fórumba, vagy hogy mivel mással tölti a szabadidejét, ha a BVE-re nincs ideje. Jónéhányan munka, család mellett, felnőttként, kötelezettségek mellett élnek, nem pedig iskolásként ezer szabadidővel, és ezt sokan felfoghatnánk végre, ha eddig esetleg nem lett volna világos."

Lefordítva ez azt jelenti, hogy semmi közöd hozzá, hogy egy akárki által, korábban bejelentett dolog miért marad abba, és mikor lesz kész, vagy miért nem készül el, miért nem adnak róla hírt (nem kötelező hírt adni sem), ki és miért nem ír a fórumba (ez sem kötelező). 
Gyakorlatilag azzal minősíted itt a fórumozókat, hogy ki és mennyit böfög ide, vagy mennyire építgeti a honlapját (lásd frissítés dátuma számonkérése), ki mennyire "aktív". Fejezd be a számonkérést! Nem mindenki (kis)iskolás! Senkit nem érdekel, hogy neked naponta 4-5-6-7-8 órád van erre, nem kell magadból kiindulni, és ebből másokat leminősíteni.

TheDaamianCa Creative Commons License 2011.04.19 0 0 16

Nem célom a vitázás, csak elmondom, én már most saját weboldalt írok, és ezt nem azért mondom, mert felvágok, csak mert azt hiszed, hogy ez egy tök jó mentség.

Előzmény: szabway (1)
petiteto Creative Commons License 2011.04.19 0 0 15

Lássuk. Önálló munkád nincs, csak más munkáit fabrikálod, majd kiadod. Ez aztán a teljesítmény! Mikor láthatunk tőled egy teljes, önálló munkát?! Soha?

"Részedről én ezeket véltem látni BVE téren:"

"1.: 31-es villamos, szögletes ívekkel, buszos megállótáblákkal, már-már vakítóan fehér alagúti megállókkal, rövid megállótávolságokkal. Elkészült."

Gyakorló pálya volt, ismerkedés úgymond a pálya és objektumkészítéssel. Ahhoz képest, hogy az volt életem első BVE munkája nem volt ANNYIRA rossz, bár ma már valóban egyáltalán nem állja meg a helyét.

"2.: Fiktív metrószerelvény. Hónapok óta semmi hír róla."

Újból bebizonyosodott, hogy a hozzászólásaim felett átsiklasz. Leírtam, a project befagyasztva a BVE Fejlesztő közösséggel együtt. Hála neked, köszönd meg magadnak.

"3.: Szili 3D-cab. Több, mint egy éve semmi hír róla."

Újból bebizonyosodott, hogy a hozzászólásaim felett átsiklasz. Leírtam, a project befagyasztva a BVE Fejlesztő közösséggel együtt. Hála neked, köszönd meg magadnak.

"4.: Szimulátor Klub. Lassan egy éve, hogy behalt. Rest In Peace."

Újból bebizonyosodott, hogy a hozzászólásaim felett átsiklasz. Leírtam, a project befagyasztva pénzügyi okok miatt. Nem volt olcsó fenntartani. Ennek az utódja volt a visszafogottabb BVE Fejlesztő közösség.

"5.: BVE Fejlesztő Közösség. Talán másfél hónapig általad működtetett, azt leszámítva teljesen inaktív oldal."

Köszönd magadnak...

Mind e mellett volt még készülőben fiktív metróvonal, valamint a Gödöllői HÉV is készülőben volt. Valós objektumokkal elkezdve, és nem tákolásal, ahogy Te azt elkezdted!!!

Lényeg a lényeg, nincs annyi munkám mint neked, mert nem vagyok/voltam BVE buzi, mint Te.

De egy különbség van. Én kevés, de minőséégi munkát végeztem. Te sok, de nagy mértékben kifogásolható minőségű munkát. Melyik a jobb?

És apropó! Én senki munkáját nem kritizáltam, sürgettem! Ez alól csak a Te Csömöri HÉV-nek nevezett kreálmányod a kivétel... Apró különbségek.

Lényeg a lényeg, esetleg saját munkát is fel tudnál sorolni akkor, vagy csak más munkájával ékeskedsz?!

Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.19 0 0 14
Hát, lássuk csak a legfontosabb példákat!
1.: Amit a BVE Plusz Team kihagyott a Talentből: igazi motorhang és járműfizika. Elkészült.
2.: Amit "BVEfan17" Barthez kihagyott a Hernyóból: igazi motor, ajtó és futási hangok, megfelelő minőségű és a mikrofont nem berezonáltató hangok. Elkészült.
3.: Amit a VKV kihagyott a 342-es metróból: jó minőségű és igazi motor, futási, fékezési, menetkar, ajtó, loop, PA start hangok, élethű járműfizika. Elkészült.
4.: Amit a BVE Dream Team és Atti92 kihagytak a HÉV-ből: a sebességgel arányosan változó, élethű motorhang, igazi futási, kompresszor, fékoldási hangok, menetkar, fékkar, irányváltó hangok, élethű járműfizika, nagyfelbontású, éjjeli panelképpel. Elkészült.
5.: Amit a BVE Dream Team elkezdett anno, de leállt: Kissamu (BVhmot), élethű hangokkal és fizikával, nagyfelbontású, éjjeli panelképpel. Elkészült.

Részedről én ezeket véltem látni BVE téren:
1.: 31-es villamos, szögletes ívekkel, buszos megállótáblákkal, már-már vakítóan fehér alagúti megállókkal, rövid megállótávolságokkal. Elkészült.
2.: Fiktív metrószerelvény. Hónapok óta semmi hír róla.
3.: Szili 3D-cab. Több, mint egy éve semmi hír róla.
4.: Szimulátor Klub. Lassan egy éve, hogy behalt. Rest In Peace.
5.: BVE Fejlesztő Közösség. Talán másfél hónapig általad működtetett, azt leszámítva teljesen inaktív oldal.

Mindezt figyelembe véve, melyikünk tett többet a BVE-hez?
Előzmény: petiteto (13)
petiteto Creative Commons License 2011.04.19 0 0 13

De ha már ennyire számonkérsz mindenkit és engem, akkor nézzük mit tettél le az aztalra BVE téren?! 

petiteto Creative Commons License 2011.04.19 0 0 12

"1.: Mert a "közösség" és a "csapat" szónak nincs köze egymáshoz, ugye?"

Eltaláltad, írj be magadnak egy pirospontot. Nézzük csak, mit is jelent e két "fogalom" minden tekintetben:

1. Jelentésük:

Csapat: Közös céllal rendelkező csoport, amelynek tagjai a hatékony együttműködés érdekében jól ismerik ezt a célt, annak irányába mutat az egyéni szándékuk, és szoros együttműködésben azon szorgoskodnak, hogy elérjék azt.

Közösség: emberek együtt, akiket valamilyen közös cél, szokás stb. egy csoporttá tesz.

Apró különbség van köztük, de neked ennyi elég a jelentésbeli egyesítéshez.

2. Funkciójuk:

BVE Fejlesztő csapat : Maga a csapat, aminek a tagjait és működését nem magyarázom el.

BVE Fejlesztő közösség : A BVE Fejlesztő csapat által üzemeltetett közösségi oldal, ahol több fórumot figyelve számoltunk be eseményekről, valamint tehette ezt bármely olvasónk.

"Apró" különbség van köztük, de neked ennyi elég a jelentésbeli egyesítéshez.

"2.: Anno amikor még nem kócécén volt az oldal, nem te magad is összekeverted a saját oldalad címét egy még csak nem is létezővel?
Segítek: folyton honlapja.netet írtál weboldala.net helyett, egyértelműen azt bizonyítva, hogy túl nehéz neveket választasz, amiket elég sokszor még te magad is összetévesztettél."

Nézzük csak miért lehetett... Az Én életemet nem a BVE és fórum buzulás tette és teszi ki, nem úgy, mint neked. Tehát, én a saját honlapok mellett megrendelésre is készítettem/készítek weboldalak, ergó nem egy weblap neve volt a fejembe vésve különböző elnevezésekkel, amiket karbantartottam. Ellenben veled, akinek van EGY darab, mindenféle szakértelmet nélkülöző, sz.a.r ATW-s oldalad, amin a legfontosabb tartalom a JJ2 szerverek, valamint a Facebook oldalad. 

Mindezek mellett Te becsmérelsz másokat a honlapjuk miatt, miközben többen közülük a WEBSZERKESZTÉST tanulgatják és alkalmazzák, ellentétben veled. Az nem WEBSZERKESZTÉS, hogy egy CMS rendszert feltelepítesz egy tárhelyre és letöltesz hozzá pár ingyenes sablont. Milyen alapon van akkora szád a BVE Klub volt rendszere és jelenlegi fórumával kapcsolatban?! Meg tudod csinálni?! Nem.

Mit mondogatsz Te itt mindenkinek, aki állítólag csak veszekedni jár ide?

Segítek: "Nem tettek le semmit az asztalra"

Te letettél valamit webszerkesztés terén? Segget csinálsz a saját szádból!

"3.: Éppen ugyanúgy, ahogyan te kezdted itt a "tématerelgetősdivel". Semmivel sem kevésbé, de egyúttal semmivel sem inkább."

Na ezt valyon mire mondtad?

"4.: Az első pontban még azt írtad, hogy nem is írtál ilyet, mert az nem a csapat, stb. Na akk most mégis kiírtad valamikor vagy sem? Mert ezzel rákontráztál a saját állításodra!"

Erre csak azt tudom mondani, hogy kérném a magyar tanárod telefonszámát. Jó lenne ha kezébe venné a szövegértés oktatásodat. Ha sikerült megtanulni és kiléptél a funkcionális analfabéta státuszból, akkor rájössz, hogy baromságot mondtál, már megint...

Előzmény: Gothpaladinus (11)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.19 0 0 11
1.: Mert a "közösség" és a "csapat" szónak nincs köze egymáshoz, ugye?
2.: Anno amikor még nem kócécén volt az oldal, nem te magad is összekeverted a saját oldalad címét egy még csak nem is létezővel?
Segítek: folyton honlapja.netet írtál weboldala.net helyett, egyértelműen azt bizonyítva, hogy túl nehéz neveket választasz, amiket elég sokszor még te magad is összetévesztettél.
3.: Éppen ugyanúgy, ahogyan te kezdted itt a "tématerelgetősdivel". Semmivel sem kevésbé, de egyúttal semmivel sem inkább.
4.: Az első pontban még azt írtad, hogy nem is írtál ilyet, mert az nem a csapat, stb. Na akk most mégis kiírtad valamikor vagy sem? Mert ezzel rákontráztál a saját állításodra!
Előzmény: petiteto (10)
petiteto Creative Commons License 2011.04.18 0 0 10

"Egyébként hol, mikor írtad te ezelőtt azt, h nem lesz többé BVE Fejlesztő Csapat?"

Na látod, ezt sehol. Miért? Mert ilyen nem történt és egy jó darabig nem is fog megtörténni. Ideje lenne gyakorolni a szövegértést. Én pár hozzászólással lejebb BVE Fejlesztő közösség projectet írtam, nem csapatot. "Apró" különbség.

"Mert sem a co.cc-s oldalon (ott a Csupa-Cs interjú óta nem került ki egy karakternyi újdonság sem)"

Tegnap még azt se tudtad, mi az oldal címe. Úgy látszik, azóta utánajártál a témának.

Viszont ebből a hozzászólásodból (teljes hozzászólásodat értem ez alatt) arra következtetek, hogy sem most, sem eddig nem voltál tisztában a BVE Fejlesztő csapat felépítésével, működésével, de ennek ellenére rendszeresen beleszóltál, hogy nekünk mit hogyan kéne csinálnunk. Kérdem akkor, milyen alapon?

"sem BVE Trainben nem láttam ezt kiírni..."

Kapcsold ki a szelektív látásod és akkor észreveszel majd minden hozzászólást... Az, hogy Te ezt nem láttad, ne nekem kelljen már esedeznem a bocsánatodért. Legközelebb majd felhívlak telefonon, rádírok 600 oldalon ahova be vagy regisztrálva és még légi- és csőpostán is értesítelek.

Előzmény: Gothpaladinus (9)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.18 0 0 9
Egyébként hol, mikor írtad te ezelőtt azt, h nem lesz többé BVE Fejlesztő Csapat? Mert sem a co.cc-s oldalon (ott a Csupa-Cs interjú óta nem került ki egy karakternyi újdonság sem), sem Vasutasadam honlapján, sem BVE Trainben nem láttam ezt kiírni...
Előzmény: petiteto (6)
petiteto Creative Commons License 2011.04.18 0 0 8

Ne is törődj vele, hogy nem az a domain tartozik az oldalhoz...  Azt se tudod miről van szó, de okoskodsz...

Előzmény: Gothpaladinus (7)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.17 0 0 7
Ha azt hiszed, hogy ez a tiltás miatt volna, akkor 1.: totál más IP-ről néztem, mint amin legutóbb be voltam lépve, 2.: írd be a böngésződ URL-címsorába, hogy "http://bvefejleszto.co.cc", és üss egy Entert...
Szerintem Te is ezt fogod látni:
"www.bvefejleszto.co.cc
Lejárt bvefejleszto.co.cc ( ~ 2011-04-10)
(bvefejleszto.co.cc has expired) Hosszabbít(Renew)
This domain will be deleted from DB on 10-Oct-2011

Free domain service
.CO.CC"
Előzmény: petiteto (6)
petiteto Creative Commons License 2011.04.17 0 0 6

Kissé benéztél valamit. A honlapot azért nem éred el, mert ki vagy tiltva. Ha meg még is hozzáférsz, örülj neki.

Mellesleg e téren felesleges magyarázkodnom, mert mint mondtam a BVE-Fejlesztő közösség project bezárta kapuit...

Előzmény: Gothpaladinus (5)
Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.17 0 0 5
Ha már úgyis a számlákat említetted, egy kis észrevétel...
Jól látom, hogy az általad (is) létrehozott BVE Fejlesztő Csapat oldalra az van kiírva, hogy Április 10-én lejárt a honlap aktívan tartása, és ha nem fizetsz a domainszolgáltatónak Októberig, véglegesen törlésre kerül az utóbbi időben egyébként sem épp aktív oldal?
Előzmény: petiteto (4)
petiteto Creative Commons License 2011.04.17 0 0 4

Ne tereld a témát Gothi. Ezt a topikot vártad?! Akkor gyere, rendezd le mindenkivel a számlád és ne búj ki a számonkérés alól!

Előzmény: Gothpaladinus (0)
petiteto Creative Commons License 2011.04.17 0 0 3

Csak akarat kérdése. 14 évesen már legalább viszonylag igényesnek tűnő weboldalt csináltam/tunk. Ne értsd félre, nem bántani akarlak, de ez a legrosszabb hozzáállás. "14 éves vagyok, jó lesz ez nekem, majd ráfogom a koromra a minőséget..." Nah ez az, ami nem kóser. Igen is dolgozz vele, és ügyelj a tökéletességre, mert hidd el, hogy a látogató elsőkézből így ismerkedik meg a munkaminőségeddel ;)

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.17 0 0 2

Figyelj én még 10 vagyok és nézd meg milyen pályám van(kiadás nélkül):szebinigger.hupont.hu

szabway Creative Commons License 2011.04.17 0 0 1

Amúgy meg szerintetek egy 14 éves gyerek mien veboldalt tudna csinálni??? ha ti 14 évesen jobbat tudtatok mint én és pályát készítetek akkor mondjátok , hogy rossz az oldalam OK?

Gothpaladinus Creative Commons License 2011.04.17 0 0 0

Meg hát azért ez egyben az OFF topik is, így a BVE-től és a (virtuális) vasúttól független dolgokat is ide lesz érdemes írni, nemde? :)

Előzmény: Bzmot332 (-)
Bzmot332 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 topiknyitó

Akit zavar a másik a BVE Train topikban, szeretne vitázni vele, szeretné szidni meg ilyenek, annak való ez a topik :)

(Azért a csúnya beszéd ne legyen alap itt se)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!