Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
szija ezadiszno mijen méretarány ?: menyit kész érte .? van töb is? tuc minden ódaláró képet kűdeni ! a gázpalackbó tuc engedi ha eviszem a disznoval eggyüt . postát álod. menyiakettö?
elado továbá !
alighasznált vibator. puncit sohanem látot, apávalhassználltam a tévéelött
Igen-igen, olyan volt mint ha egyfolytába hegesztett volna a Jóisten. Világított az ég mindenfelé. Az erdőbe bevágott a villám, meg tőlünk kb. 200 méterre, az olyat szólt hogy dobtam egy hátast ijedtemben. A dolog kevésbé vicces oldala az, hogy a társasházon amiben lakom, NINCS villámhárító.
Már alig várom Zoli bá! :-) És akkor még nem mondtam hogy augusztusban befigyel egy Vatanen által dedikált MKII??? :-)))))))))))) De majd jelzem nektek ha kapás van.
Skacok a listával csak óvatosan! :-)))) Belenyúltunk a tutiba farkasok! :-))
Nálunk pesten semmi nem volt. Egy 2 perces zuhi, semmi más. Képeken láttam hogy felétek leszakadt az ég.
No, ma elhoztam a modelleket :) ! A tieiteket is már összekészítette, láttam őket ! Ati gépén akkora lámpasor van, hogy be sem fér a dobozba. Miki, a te gépeid is milyen durvák már !
Blink is gondolom személyesen veszi majd át, neki sem pitty-putty dolgok vannak benne !
És néztétek az új listát ? Milyen gépeket árul már megint !!!!!!!!!
Na hogy vagytok, tudtatok éjszaka aludni?? :-)) Én nem nagyon, mert iszonyatos nagy vihar volt errefelé, Ati titeket is elvert?
Pár nap múlva ismét egy nagy múltú pályán jár a Forma 1, azonban máris aggasztó híreket olvastam, miszerint nem kizárt, hogy ez az utolsó futam a Nürburgringen. Minden Berni Ecclestone-on múlik......... Akkor tehát -1 legendás pálya?? ( már ami megmaradt belőle )
Hallottam ezekről, de nem voltam még. Tudod mi még a tuti hely? A Tiszalöki erőmű! Összesen 2-szer voltam ott, vagy 8-10 éve horgászni. Ott mindenféle ragadozó hal van, állítólag óriási harcsák. Kevlár botokat törgelnek elfelé, amik már tengeri horgásztra is jók. Nagyon nagyra megnőnek ott, van sok táplálék, oxigéndús a víz, mély, ideális hely a ragadozóknak. A Tokaji-híd egyik pillérénél lakó óriási Harcsa legendáját gondolom ismered. Állítólag a halászoknak széttépi a hálóját meg ilyesmi. Vizimadarakat lehúz stb..... A halászok 2,5-3 méteresre, és 150 kilósra becsülik. Állítólag tényleg ott lakik. Amikor fater gyerek volt, már akkor is mesélték ezt a dolgot a halászok.
Tímáron még ott van a pap tisza,meg egy-két holtág,de ott a Bagoly erdő a legkapósabb ha jól tudom.Próbálkozhatsz még Szabolcson és Balsán is,ott is vannak jó helyek.
Nézd Ati, az öreg parasztbácsik mogyorófa bottal pontyokat fonak ott, ahol a modern horgászbotos húshorgász semmit nem fog. Ennyit a szerelésről. :-) A hal azt nem nézni. Én ezért húzok a pergetés felé, oda kell vagy két bot, egy 2,40-es merevebb spiccű, meg egy 3 méteres hajlékonyabb, és így már horgászhatsz a Mo-n fogható ragadozó halak 90%-ra. Orsónak elég egy 35-40-es. Damil nem drága, ( 4-500 Ft ) a műcsalik változó árúak, de 30 darabos szettet már veszel 3-4 ezerért, és faszák. Persze ott is van drágább, pl. a Rapala-k, vagy a Toby villantók, Mepps körforgók stb.... Ezeknek darabja 2000 körül van. És ha beszakítod akkor cumi. :-) Persze egy komoly harcsázó felszerelés ( tehát amivel 100 kg felettiekre mész ) az benne van 2-300 rongyban.