Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Jaja, tegnap este nekem is lecsúszott az első rész és bár egészen a végéig hiányoltam Rebecca Ferguson-t, de amúgy tetszett és pont ezek az előzmények jutottak az eszembe róla. Kifejezetten hangulatosnak néz ki a sori, így elsőre. Remélem tartani fogja a szintet.
Silo (Apple+) - Az a helyzet, hogy az első rész marhára bejött. kellően disztópikus, jók a díszletek, de ami fontosabb, pörögnek az események. Nem kezdenek el végeláthatatlan karakterépítésekbe, pikk-pakk mindenkit megismerünk, aki fontos a történet szempontjából és egy részben már tudjuk is a felállást. Egyszóval bíztató. Nekem felsejlik belőle a Mátrix Zion-ja, a Szexmisszió közössége, csak minden humort nélkülözve.
Ha tetszett, szerintem érdemes folytatni a többi évaddal. Az amerikai tucat-produkciók után kimondottan kellemes volt ez a skandináv hangulat. Egyik nagy kedvencem a 2010-es évekből.
Nem rossz ez a golkiralysag, de kisse ironikus, h pont a focis szal (edzo, jatekosok, edzes stb) a legkevesbe jo.
Ami viszont reszrol-reszre egyre szorakoztatobb, az a polgarmester(caprio magyar hangja kb 25 eve:) meg a korulotte torteno esemenyek, csabi, a tojasos szponzor, meg persze a csaja, vica. Akinel a fejemhez kaptam hirtelen, mikor rajottem honnan ismeros a katasztrofalis hangsuly:D:D
The Boysban a szoke csajt szinkronyizalta:) Elso par resz alatt a golkiralysagban nem tudtam rajonni hol hallottam mostanaban. Atyaeg az a szinkron a boysban. Meg persze itt is a hanglejtes. Kb ezt tanitani kellene hogyan ne! :D
Amugy jo csaj, meg mint mondtam ezek a szalak a sorozat erossege nalam, dehat nem egy tehetseg az 7szentseg:D
Nekem is voltak hatalmas csalodasok es uncsi sorozatok mostanaban.
The recruit
pl kb csak jokat olvastam rola mindenhol : 'konnyed, vicces, akciodus...." Hat reg untam ennyire sorozatot.. Be is fejeztem feltavnal kb.
Jack Reacher
A hype hatalmas volt, ugyan nem volt rossz annyira az evad(s01), de nagyon jo volt mar a vegere erni, nem voltam elajulva egyaltalan.
Ami viszont pl rohadtul bejott (ertsd egyaltalan nem unatkoztam a nezese kozben) Happy ValleyS01 (annyira jo volt ,h a masodik evad megtekintesevel kicsit varok meg. Regebbi, uk es nagyon jo volt.
True detective 2. evadjat is imadtam, meg fargo 01,02-t pl. Igaz, ezeket nem mostanaban neztem:)
Marha jo comedyk pl:
30Rock
Parks and Rec
Scrotal Recall
esetleg community
Ground Floor S01 (ezen nagyon meglepodtem, h ennyire bejon, alarohogos. (dehat a dr cox az undok nagykepu ontelt boss hatalmas figura. Minden mondata jelenete arany volt:D
jaj bocsá -bocsánat, elfeledkeztem bizonyos szakrális érinthetetlen cuccokról De gyengébb képességű korosodó topiktársaknak szívesen elmagyarázom 2x is (többször azért nem).
Az hogy ügynökös, kémes, lövöldözős.
Zsáner.
Persze sokan kezdtük sorozatos pályafutásunkat a 24-el, de az alább említettekkel ki is fújt.
Jaja, teljesen egyetértek. Sajnos én is jóval többet vártam tőle mint ami az első két rész alapján megszületett belőle. Az Amazon kémsorozatai eddig ettől többet nyújtottak. Pedig Chopra és Tucci is nagy kedvenc nálam és ők most is jók. Sőt Chopra nálunk Disney+-os sorozatában, a Quantico-ban már azt is bitonyította, hogy ügynökként sem utolsó. Ez a Citadel most mégis inkább csak középszerűnek tűnik egyelőre.
És bár film, de azért kicsit ide lehet venni, hogy a másik nagy mai színésznő kedvencem, Ana De Armas, aki korábban már szintén bizonyított ügynökként(az uccsó Bond filmhez pl szinte az egyetlen értékelhető karaktert tette hozzá), hát most ő is belefutott ebben a jóval szerényebb ügynökös szerepbe az Apple+-on, a Ghosted-be.
Persze el lehet nézni nyilván Chopra sorozatát, meg Armas filmjét, mérsékelten még szórakoztatóak így is, összességében még is inkább kihagyott ziccernek tűnnek.
Citadel - A Russo bratyók kémsorozata. Nem egy nagy durranás, ahhoz képest, hogy mekkora hírverés előzte meg, tök szokásos story, ezeregy ilyet láttunk. Ugyan a Mission Impossible is soriként indult, azóta sem vol olyan, most van, tehát egy ilyen erénye biztosan van. Az első két rész jött ki eddig, számomra egyelőre közepes, talán a bunyók kivitelezése pazar, meg Priyanka Chopra Jonas minden másodperce a képernyőn, annyira gyönyörű az a nő. Richard Madden kipattinott testtel is ugyan azt a Bodyguard-ban megszokott karaktert hozza, elég 1.0-ás színész ő. Az előzetes alapján elég mozgalmas sorira számíthatunk, én biztos nézem, mert hiánypótló a műfaji besorolása. Amazon Prime.