Ugyanmán ne exkuzáld magad, h én mit hallgatok, pont az emlitett mérés elött két nappal lett csomoö minden cserélwe abban a phonoban, lehet, h attol wolt xar a mérésnél, hixen te is csináltad, wagy te xart engedtél ki a kezed közül, wagy direkt baxtad el?
Érdekes dolog ez, hogy ugyanannak a mérési eredménynek mennyire másfajta értelmezése, és főleg mennyire másfajta interpretációja lehet. Arról nem is beszélve, hogy akkor az eredményből levont következtetések is mennyire eltérhetnek.
Igen! A másfél az több mint kétésfél volt, meg egyébként is annyira együtt voltak a csatornák, hogy azt mondtad azé van a balansz, hogy helyrehozzuk a különbséget. Igen, az első mérésenél nem voltam ott, de a többi tízet láttam. Azért lett megmérve többször az erősítőd, mert sem Te, sem aki a mérést végezte, nem akarta (d) elhinni, hogy mekkora az eltérés, s hogy a Nagy Dewil aki analóg rajongó egy durva hibával terhelt rendszert hallgat . Én nem vetettem senkire követ. Csak azt írtam le, amit láttunk, s nem csak én. Nagyon sajnálom, meg még mást is.
ott sem woltál, mikor enyimet mértük. gözöd se nix, h milyen wolt a görbe, különben hogy ne halj meg hülyén, at egyik csatorna 10Hz-töl ment 20kHz-ig, a wonal xerint legalább is és xép lankásan esett a magasa kb 1,5dB-t a wégéig.
A másik csatorna kb 20Hz-töl indult és kb 18kHz-ig ment, ugy, h teljesen egyformát mutatott a másik csatornáwal a wonal.
Én itt nem látok semmilyen hangxinxabályzást, de te bizti jobban tudod.
A lemezeken sincs rajta semmi 20Hz alatt, meg 18kHz fölött sem.
Ellenben a torzitási értékem kurwajo wolt, mig a tiéd kifejezetten xar.
Xerintem akkor weess másokra köwet, ha magad munkáját teljesen hibátlannak érzed, de jobb, ha akkor sem.
Igen, én is a miérten agyalok ...pedig a supex modolva sokkal jobb mot az én AT33 MCém...azt hallottam saját fülemmel mikor bekerült a Mellor Audionban bekerült a ATm helyére. MS505 pedig hol van a RB300regához...? Az biztos, hogy a MC-Phono illesztés nagyon fontos.
Jó volt ismét találkozni veletek, Krizsiék megint jól tartottak minket, köszönet érte!
Megint akkorra állt össze a legjobb hang, amikor már csak páran maradtunk, és el kell ismernem, nem az én Lencom maradt a végén a nyerő. Ebben a rendszerben kellemesebben, melegebben zenélt András gyaluja, azóta is keresem a választ erre a képtelenségre. :) András, meg kéne hallgatni a te gépedet az én láncomban - vagy fordítva, az enyémet a tiédben.
Én csöves párti vagyok, de a végére már "csak" egy tranyós phono maradt, és azzal szólt legjobban a zene.
Krizsi erősítője a Kalákával már egész tisztességesen szólt még ebben a hatalmas tetőtérben is, nem?
A nagy kapkodásban a vastagabb alátét került a rega és a kardeszka közé. Ezért volt magas a VTA, de itthon kiprobáltam normál magasságal is. Hangban nem hallottam különbséget pedig a szemnek jobban tetszett:-)
Köszönöm a tanácsokat a L75 gumialátét kiváltásához.
Én csak azt tudom írni, hogy ismét a végére lett kellemes, válalható hang...fenti légtérben...:-) Jó és tanulsáhgos volt a lemezjátszó összehasonlitása is.
Nagyon sokmindent nem tudtam meghallgatni, de majd jövöre:-)