A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Ezt sajnos nem tudom, de sosem értettem, minek a magyar menü. Azt az öt-hat menüpontot nem lehet megjegyezni, hogy micsoda? Egyszer kell megnézni a szótárban. Kár miatta barmolni a szoftvert.
"találtam a netten kártyát viszont az már használták egy másik autoban. Attól hogy megveszem még fog menni nálam vagy ha nem akkor mi a teendő?"
Szinte biztos , hogy fog menni, (persze ha eredeti és nem hibás maga a kártya), ha gondolod és pesti vagy keress mailben és kipróbálhatjuk az enyémmel.
Sziasztok.Egy octavia 2 2006-os kocsiban stream rádió volt.Most vettem bele egy swing-et de nem ír ki semmit ha a klímát kapcsolom,hőmérsékletet állítok..stbA másik kiírta.Lehet ezzel kezdeni valamit?Köszönöm.
Sziasztok. Vásároltam egy 2014-es golf 7-t . Sajnos nincs benne a navigaciós sd kártya (a regi tulaj csak az sd kártya tokot hagyta hátra). A navi tipusa Discover media gen 1. Próbáltam utánna járni, hogy mit tehetek, de mindenhol azt mondták hogy csak eredeti vw kartyával tudom feltenni. Kérdésem az lenne, hogy találtam a netten kártyát viszont az már használták egy másik autoban. Attól hogy megveszem még fog menni nálam vagy ha nem akkor mi a teendő?
Ilyet hallótatok már, hogy +12.000 ft-ért akarják megmondani az általam újólag vásárolt autó rádiókódját(composition colour) a garanciális szervizben .Esetleg valami megoldást tud valaki 2016 évi VW.Jetta?
Lenti linken megoldható de nem értem, hogy mi értelme van. Nem kell sok idegen szót megtanulni ahhoz hogy maradéktalanul tudd kezelni egyéb nyelvtudás nélkül is...