A 21. Férfi Kézilabda VB Horvátországban kerül megrendezésre, 2009. Január 16. és Február 1. között. A magyar válogatott Franciaországgal, Szlovákiával, Romániával, Argentínával és Ausztráliával került egy csoportba.
Amúgy Stochl sem véd mindig jól, pl franciák ellen... szóval a nagycsapatok ellen sztem ezek után sem fog villogni. Viszont rossz h velünk kibabrált...
Meglátjuk mi lesz a továbbiakban, de az biztos h azért fogunk lemaradni a jobb helyezésről, mert a szlovákokkal (akiket egyébként mindegyik caspat 10-el fog megverni) döntetleneztünk... ez annyira gáz.
Ezt csak azzal lehet jóvá tenni most már, ha ezentúl mindenkit megverünk :D
az semmit nem számít, egyedül a csapatszellem. Kik lennének azok a nagyon jó játékosok? 2 meccsüket láttam, de egyedül a kapusra és a beállóra tudnám azt mondani, hogy érnek valamit. A kapus ma gyenge volt. Vagy Petreára gondoltál? Ócska középszer...
Hát igy ha nem verjük meg a franciákat, még elméleti esélyüónk sem lesz a legjobb 4be kerüléshez.
Viszont remélem az összes további caspat lealázza egy 10-essel a tótokat, azt érdemlik... bár a sz/rba mi nyúltunk bele, de remélem szétlövik Stochlt :D
Nem tudom, de örülök hogy egyik válogatottat sem erősíti :)))
Másrészt meg kicsit antipatikus volt nekem, hogy a szerb válogatott után a spanyolokhoz ment... és mondjuk nem ide. Végülis sok köze van a spanyolokhoz, hozzánk meg semmi... Puljezevicsnek legalább van vmennyi köze hozzánk :D
Ha már a kapusposztról esik szó, mi a helyzet Sterbik Árpáddal? Egy ideig volt arról szó, hogy a spanyol válogatottat fogja erősíteni. Úgy látom ez mégsem történt meg. Az okokról tud valaki valamit?
A mi csapatunkban benn van a lehetőség, akár meg is verhetnénk a franciákat (és akkor merész álmaink is lehetnének), de ehhez fejben és pszichésen is nagynak kéne lenni...
én ilyet magyar csapatnál eddig csak vizilabdában láttam (válogatottnál)...
Szerintem a magyar és a francia csapat kb azonos erősségű a mezőnyjátékosokat tekintve. Vannak nagyon nagy játékosaik, pl Karaba vagy Dinart, vagy akár Nárcisz, de nálunk is vannak hasonlók, másrészt a francia bajnokság gyengébb mint a magyar, és azért a franciáknál van egy pár futottak még játékos (kb. Komló szintű csapatokból), szal sztem kiegyenlítjük egymást.
Viszont a kapusposzton Omeyer hihetetlen jó. Szerintem azon múlik, h megverjük-e a franciákat, hogy megtaláljuk-e Omeyer-el szemben az ellenszert vagy sem. Ha az elejétől fogva belelőjük a labdákat, meg előkészítés nélkül ellövögetjük őket, akkor nicns esélyünk. Viszon ő sem verhetetlen - csak azt az óriási önbizalmát kell elvenni.
A horvátok már csak azért tűnnek verhetetlennek, mert otthon játszanak, és nehezen tudnám elképzelni, hogy kétes szituációkban (ami két hasonló erősségű csapatnál ált. döntő), nem nekik ítélnének. Tehát hacsak nem vagyunk 200 százalékos sállapotban, tuti ők nyernek, mert megkapják azt a 2-3 hetest, ami a gólkülönbséget eredményezi.