a következő választás után. Alkotmánymódosítás, kétharmados törvénykezés, nürnbergi törvényszékhez hasonló felelősségrevonás lesz az országot a tönk szélére sodrók szigorú megbüntetése, hosszú szabadságvesztések és vagyonelkobzások kiosztása nekik.
"...erre nettó nyilasozós, antiszemitázós topic lett belőle balliber "nyomásra"....ez azért felér egy beismeréssel."
Ugye? Kapkodnak fűhöz-fához, de a király meztelen.
Nincs itt semmi antiszemitizmus, szemétláda piócák hada van, akik antiszemitizmust kiabálva nyírják ki az embereket, elvéve mindenüket, legyen szó a fizikai értékeikről, a lelkibékéjükről avagy az orvosról.
Persze hogy azok vagyunk itt az unió közepén a XXI.sz.-ban tömegmészárálást szeretnénk.....remélem érzed az iróniát.
Ezt senki sem gondolhatja komolyan......... nekem inkább olyan érzeésem van, hogy az elmebeteg szálasi és pribékjei idéjében azáltalatok mutatott cinikus, mások kínján élvezkedő vislekedés minta erősítette a nyilasok önigazolását.
No szóval, hogy visszatérjünk a beismerésre inkább arról szól, hogy mely körök érdekében áll az országrontás.......ha ismételeten az érvek ellenérvek felvonultatása helyett a magyarság lenyilasnácirasszitázása folyik........ez a politikai zsidók egyetlen, de jól bevált fegyvere az érvek csatája helyett.
Jó ez a topic...:)))) Úgy általánosságban szólt az országrontókról, hogy azért egy több tizezer milliárdos hiányprodukálást, törvényes határok sorozatos túllépését azért csak nem lehetne egy pardonnal elintézni....
...erre nettó nyilasozós, antiszemitázós topic lett belőle balliber "nyomásra"....ez azért felér egy beismeréssel.
Szerintem a szerbekre gondolt, de az sem volna igaz, mert az csak néhány katona volt, akik jogosan megtorolták a szerb gyilkosságokat. Sajnos sokszorosan kaptuk vissza, amit még nem számoltunk el a magyar vezetés tehetetlensége, gazembersége miatt.
Nem csak a szadeszos "politikai zsidók" élnek Magyarországon (főleg ők a több állapolgárságúak, s ki tudja hol a hazájuk?), hanem meghonosodott "kultur zsidók" is.
Nem tudom az arányukat, de őket áldozzátok fel az internácik kedvéért.
Már csak azt kellene kissé tisztázni, hogy a honos zsidók üldözője, illetve feláldozója miért nem antiszemíta, és miért csak az internáci "zsidók" élvezik a szadesz védelmét?
ha azt hazudod, hogy hazudtam, akkor - mivel te hazug vagy - mégsem hazudtam :)
azért van ám bőr a pofádon, hazudsz, kapsz lehetőséget, hogy bocsánatot kérj és elfelejtsük, de nem, te meg vagy átalkodva, csak hazudozol és még büszke is vagy rá.
ugyan miért álljak szóba veled? olyan ez itt a polidilin, mint az életben. hazudtál és ragad rád, mint szar az ingre. a hazugokra meg nem figyelek az életben se, minek?