Sajnos igen kellene egy szaki mert valami nem Jò :(
Elvittem már egy szervízbe ahol javítottak vízpumpával de azóta valami nem jo ha be melegszik akkor ilyen ciripelő hangot hallok 😕 Most így vigyem vissza egy ilyen szerelőnek? Mellesleg amit javított blokk tömítést ereszti az olajat...
én sajnos a 4t motorhoz nem értek még annyira így kényszerülök egy szakihoz elvinni 😕
Teikei 4HC lett rátéve ez 4UC típusú amit eladásra kínálok. Kéz alól sikerült venni azt a másik karburátort, alig használtan. Mivel új alkatrészek lettek a motorba téve, nem akartam hogy a karbin múljon az üzembiztos működés, így (bár jó állapotú) inkább lecseréltem gyárira, ahogy a légszűrőt is meghagytam eredetinek.
Na, ennek örülök! Egyet kérek, hogy amikor indítási gondod lesz, akkor őszintén írd meg. Mert én már kijártam ezt az "iskolát". Erről a motorról hosszú távon nem lehet elmondani, hogy baba minden. Aki mást állít..........
Köszönöm,a hűtőventilátor hol szokott bekapcsolni kb mert nekem már volt hogy félnél feljebb volt a vízmutató de semmi vagy az csak a max felé kapcsolna be?
Megnéztem a biztonság kedvéért hogy megy e a motor része rövidre zártam a hőgombánál úgy ok csak nem tudom mikor kell kapcsoljon nem akarom megfőzni a gépet.
A képen látható alkatrészről levehető az a szűkités amit pirossal jelöltem az valami gyári folytás lenne és úgyszintén amit kékkel jelöltem onnan is ki tudok húzni egy kb 20cm es csövet ezeket ki szokták venni vagy marad?
Ha mukodik jo. De es de csak azt mondhatom. 15 -20 eves gepekrol beszelunk. Igy igen szarok. Minden gumialkatresz elfaradt meg akkor is ha csak allt es nem mentek vele. Draga hozza az alkatresz mivel nem tucat blok. Mind a yamaha vagy minarelli amit tobb motorgyar is hasznalt egy bizonyos blokbol. Altalaban tipikus hibbak vannak kb 12 db. Mas motoroknal ez kb 2-3 csak. No ez a lao.
Felmerült 1-kérdés bennem,a sok vegyes hozzászólásokba.Mégpedig,ezek a mocik,valóba ilyen megbízhatatlanok?És most milyen téren,motorikusan,vagy karburátorosan?És most 1-2-3-ilyen esetről beszélünk,vagy nagy többségben?Kérem,aki már nagyon sokkal volt,dolga,az megosztaná úgy átlagosan a véleményét?Még az enyémet,nem bírtam tesztelni,igazándiból,még a vizsgám nincs kész....rendszám rajta,anélkül nem merem már használni,mer már megcsíptek vele. :) De már fosok,hogy kár volt ilyet venni,pedig pipec,állapotban van.100Km-bírtam"őszesegében mielőtt le meszeltek" csak vele menni,de az alatt szupin viselkedett,hosszabb úton,még nem bírtam tesztelni..... :)