Keresés

Részletes keresés

Geyza Creative Commons License 2008.07.25 0 0 285
Az ország jó hírét nem elsősorban Fazekas teszi tönkre, abban talán egyetértünk.
Előzmény: Or Kán (284)
Or Kán Creative Commons License 2008.07.25 0 0 284

Dehát itt nem Fazekas szempontjából kell nézni a dolgokat, a jó ég áldjon meg! Fazekas érdekei a legkevésbé sem számítanak, itt az ország jó híréről, önbecsüléséről van szó!

Előzmény: Geyza (282)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.25 0 0 283

A T-Mobile azt támogattya, akit akar.

Ilyen világot élünk, kolléga !

Előzmény: Geyza (282)
Geyza Creative Commons License 2008.07.25 0 0 282

A T-Mobile mondja:

"A nehezen helyreállítható erkölcsi károkat nem feledtetheti, legfeljebb csak enyhítheti, hogy Fazekas letöltötte eltiltásának éveit, és az utolsó lehetőséget kihasználva teljesítette az olimpiai kiküldetési szintet."

Nem értem: Az eltiltás egy konkrét időre szól.

Letöltötte, kész.

Akkor miért szabnak ki egy büntetést, ha nem az számít? Akkor örökre kellett volna eltiltani, de nem így történt, nyilván meg volt az oka.

Előzmény: Or Kán (250)
Amerigo61 Creative Commons License 2008.07.25 0 0 281

Érdekes, hogy a dobóatléták naprakész információkkal rendelkeznek a konkurrencia doppingolási szokásait és az ehhez kapcsolódó egyéb csalásait illetően. "Ők mindent tudtak".

Sajnos a saját disznóságaikat nem szokták ekkora vehemenciával a nagyközönség elé tárni, szal jobb, ha kussolnak ...

Előzmény: incitatus (279)
korieander Creative Commons License 2008.07.25 0 0 280
el tudom képzlni az ex NDKs Riedelt ahogy könnyes szemmel panaszkodik anyucinak h "csúnya Fazekas" 30 éves technikával akar doppingolni..
Előzmény: incitatus (279)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 279
"...ahogy minden dobóatlétát gyanakodva figyelnek a világon... "

Hát épp ez az, hogy nem úgy, hanem sokkal inkább gyanakodva. Maguk a versenytársak is, akik azért egysmást tudnak egymásról.
Előzmény: BZoltan (277)
Or Kán Creative Commons License 2008.07.25 0 0 278
Ember! Fazekas szégyent hozott Magyarországra! Ilyen ember ne képviselje mégegyszer Magyarországot, érted?!
Előzmény: BZoltan (276)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 277
"Fazekast már a lebukása előtt is gyanakodva figyelte a világ. Nem hiszem, hogy felejtenének."

ahogy minden dobóatlétát gyanakodva figyelnek a világon... az egy ilyen sport. A szakmabeilek és a sportág szűk rajongótábora talán emlékszik, de ők pontos tudják is, hogy mitől döglik a légy. A többi fotel-kóla-csipsz sportoló pedig már azt sem tudja, hogy hol volt a legutóbbi olimpia.
Előzmény: incitatus (273)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 276
Már megint hülyeséget beszélsz.... ha van türelmed akkor lapozz vissza és látni fogod, hogy négy éve én a legkeményebben kritizáltam fazekasék ostobaságát.

Neked itt nincs véleményed csak naív nagy baromságokat írogatsz ide.

Fazekas hülye volt, hibázott, nem kicsit. A büntetését megkapta, letöltötte...ezután pedig mint mindenki másnak neki is joga és lehetősége volt megmutatni, hogy mit tud. Megdobta az olimiai szintet és ha a MOB is úgy akarja akkor helye van az olimpiai csapatban.

De látom, hogy te még sosem hibáztál és sosem akartad bebizonyítani, hogy a hiba, büntetés ellenére képes vagy valamire. Mondjuk az is világos, hogy élsport vagy akár versenysport közelébe még nem szagoltál...

Előzmény: Törölt nick (272)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 275
"Mutassa meg a sok p_csnek, akik játszák az eszüket..."

De hisz ez minden sportoló célja! Ám Fazekas esetében másokra mutogatni, hogy játszák az eszüket, hát... Elég fordított gondolkodás.
Előzmény: pz_new (271)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 274
Nem vagyok okos... sőt, kimondottan átlagos szellemi képességekkel rendelkezem, de ez még mindig fényékveke van tőled.
Előzmény: Törölt nick (269)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 273
"Megnyugtatlak, hogy a kutya neme mlékszik már a világban Fazekasra..."

Fazekast már a lebukása előtt is gyanakodva figyelte a világ. Nem hiszem, hogy felejtenének.
Előzmény: BZoltan (261)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 272

Nem. 100%-os rokkant vagyok. Nem láttam még sportolót. TV-ben sem.

Így rendben? Rólam szóljanak ezután a hozzászólások?

Azt hittem, ez a topic Fazekasról szól. De a hívek mindenkinek nekimennek, aki más véleményen van. Majd meghálálja nektek a kedvencetek!

Előzmény: pz_new (271)
pz_new Creative Commons License 2008.07.25 0 0 271

Most mindenki ezt a szerencsétlen Fazekast izélgetni. Még ez a képmutató, álszent T-Mobile is. Ők beszélnek erkölcsről, meg mittudoménmiről. Nekik vannak ilyen irányú aggályaik ??

Röhej.

Megbukott, megbüntették, sok hülyeséget csinált. Bűnhődött érte. Vannak szabályok, versenyzési feltételek.

Azokat viszont teljesítette. Megdobta szintet ? Meg. Szálljon rá 25 Wadás. Úgyis ez lesz. Menjen. Mutassa meg a sok p_csnek, akik játszák az eszüket...

Egyébként nem tudom sport ürügyén futott ál e legalább már a busz után. Én már edzettem egy-két fanatikussal, tudom mit vállalnak, mit tesznek érte. Föl se tudod fogni.

Go, Robi, Go !!!

Előzmény: Törölt nick (269)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.07.25 0 0 270

Ez má kemény.

Mint a Rolling Stone...

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 269

Szeretem ezt a toleráns hozzáállást. :D

Még szerencse, hogy te olyan okos vagy.

Előzmény: BZoltan (261)
pz_new Creative Commons License 2008.07.25 0 0 268
Kussoljanak ezek is, képmutató banda...
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 267
Miért hívnám fel??? Ha ez a kérdés releváns lesz akkor azt úgyis tudni fogjuk.
Előzmény: dvhr (266)
dvhr Creative Commons License 2008.07.25 0 0 266
Engem az érdekel, ... hogy tud-e vizelni.

Hívd fel és kérdezd me tőle.
Előzmény: BZoltan (262)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 265
a T-Mobile csak maradjon csendben, ilyen Tour de France-os időben azért sokan tudjuk, hogy a sporttörténelem legnagyobb szervezett doppingolását szponzorálta.
Talán még a főnökot is Coxnak hívták...
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 264
"Száz szónak is egy a vége, az az érzésem, hogy ezt mi mindannyian fizettük."

Nekem meg az az érzésem, hogy te folyamatosan hülyeségeket írogatsz ide...
Előzmény: Törölt nick (255)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 263
"Majd élcelődhetnek azon, hogy ugye akkor mekkorát dobott, most meg a lábára ejti a szert ... mitől is ...?"

Ha így tenne bárki akkor azzal aláírná, hogy tök sötét nemcsak a dobóatlétikához, de mindne más sporthoz is. Fazekas sem lett fiatalabb 4 év alatt és a dobóatléták kondiciója egy macerás dolog... nem ritka az, hogy egy világbajnok sok méterrel alulteljesít egy veresenyen.
Előzmény: Kagakusha (252)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 262
"Kérdéseim: miből élt 4 évig Fazekas?"

Hívd fel és kérdezd me tőle, ha ennyire érdekel... én személy szerint teszek erre a kérdése. Ugyanis ez magánügy. Engem az érdekel, hogy mennyit dob és hogy tud-e vizelni.
Előzmény: Törölt nick (237)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 261
Hülyeséget beszélsz, de tőled lassan megszokottá válik.. Megnyugtatlak, hogy a kutya neme mlékszik már a világban Fazekasra és ha mégis akkor egyáltalán nem egyedülűlló az, hogy valaki megbukik és az eltiltása után újra versenyezni áll.
Előzmény: Törölt nick (234)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 260
A sportbíróságon _NEM_ a doppingolása volt a kérdés.
Előzmény: kábelbúvár (233)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.24 0 0 259
Nem erről szól a topic, de pl. az önkormányzati ilyen-olyan támogatás nem közpénz? a stadionépítés/felújítás/beléptető??
Előzmény: incitatus (258)
incitatus Creative Commons License 2008.07.24 0 0 258
A "gyalázatos" magyar focit nagyságrendekkel többen űzik és nézik, ráadásul a pénzek túlnyomó része nem közpénz. Az atlétikában viszont mára szinte csak néhány megszállott maradt.
Előzmény: Törölt nick (257)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.24 0 0 257

Kérdés, hogy akarjuk-e finanszírozni.

Részemről mondjuk az utánpótlás-nevelést igen, Fazekast nem.

Annyiban mindenesetre igazad van, hogy a gyalázatos magyar focira a többszöröse megy el, azt sem kérdezik, akarjuk-e. Pedig ha a meccsenkénti átlagos nézőszámra terhelnénk (beleértve a tv-nézőket) fejenként elég szép summa jönne ki.

Előzmény: incitatus (256)
incitatus Creative Commons License 2008.07.24 0 0 256
"Száz szónak is egy a vége, az az érzésem, hogy ezt mi mindannyian fizettük. "

A magyar atlétika mai helyzetét, támogatottságát nézve ha így lett volna is, sokba nem kerülhetett.

Előzmény: Törölt nick (255)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!