Dehát itt nem Fazekas szempontjából kell nézni a dolgokat, a jó ég áldjon meg! Fazekas érdekei a legkevésbé sem számítanak, itt az ország jó híréről, önbecsüléséről van szó!
"A nehezen helyreállítható erkölcsi károkat nem feledtetheti, legfeljebb csak enyhítheti, hogy Fazekas letöltötte eltiltásának éveit, és az utolsó lehetőséget kihasználva teljesítette az olimpiai kiküldetési szintet."
Nem értem: Az eltiltás egy konkrét időre szól.
Letöltötte, kész.
Akkor miért szabnak ki egy büntetést, ha nem az számít? Akkor örökre kellett volna eltiltani, de nem így történt, nyilván meg volt az oka.
Érdekes, hogy a dobóatléták naprakész információkkal rendelkeznek a konkurrencia doppingolási szokásait és az ehhez kapcsolódó egyéb csalásait illetően. "Ők mindent tudtak".
Sajnos a saját disznóságaikat nem szokták ekkora vehemenciával a nagyközönség elé tárni, szal jobb, ha kussolnak ...
"Fazekast már a lebukása előtt is gyanakodva figyelte a világ. Nem hiszem, hogy felejtenének."
ahogy minden dobóatlétát gyanakodva figyelnek a világon... az egy ilyen sport. A szakmabeilek és a sportág szűk rajongótábora talán emlékszik, de ők pontos tudják is, hogy mitől döglik a légy. A többi fotel-kóla-csipsz sportoló pedig már azt sem tudja, hogy hol volt a legutóbbi olimpia.
Már megint hülyeséget beszélsz.... ha van türelmed akkor lapozz vissza és látni fogod, hogy négy éve én a legkeményebben kritizáltam fazekasék ostobaságát.
Neked itt nincs véleményed csak naív nagy baromságokat írogatsz ide.
Fazekas hülye volt, hibázott, nem kicsit. A büntetését megkapta, letöltötte...ezután pedig mint mindenki másnak neki is joga és lehetősége volt megmutatni, hogy mit tud. Megdobta az olimiai szintet és ha a MOB is úgy akarja akkor helye van az olimpiai csapatban.
De látom, hogy te még sosem hibáztál és sosem akartad bebizonyítani, hogy a hiba, büntetés ellenére képes vagy valamire. Mondjuk az is világos, hogy élsport vagy akár versenysport közelébe még nem szagoltál...
Most mindenki ezt a szerencsétlen Fazekast izélgetni. Még ez a képmutató, álszent T-Mobile is. Ők beszélnek erkölcsről, meg mittudoménmiről. Nekik vannak ilyen irányú aggályaik ??
Röhej.
Megbukott, megbüntették, sok hülyeséget csinált. Bűnhődött érte. Vannak szabályok, versenyzési feltételek.
Azokat viszont teljesítette. Megdobta szintet ? Meg. Szálljon rá 25 Wadás. Úgyis ez lesz. Menjen. Mutassa meg a sok p_csnek, akik játszák az eszüket...
Egyébként nem tudom sport ürügyén futott ál e legalább már a busz után. Én már edzettem egy-két fanatikussal, tudom mit vállalnak, mit tesznek érte. Föl se tudod fogni.
a T-Mobile csak maradjon csendben, ilyen Tour de France-os időben azért sokan tudjuk, hogy a sporttörténelem legnagyobb szervezett doppingolását szponzorálta. Talán még a főnökot is Coxnak hívták...
"Majd élcelődhetnek azon, hogy ugye akkor mekkorát dobott, most meg a lábára ejti a szert ... mitől is ...?"
Ha így tenne bárki akkor azzal aláírná, hogy tök sötét nemcsak a dobóatlétikához, de mindne más sporthoz is. Fazekas sem lett fiatalabb 4 év alatt és a dobóatléták kondiciója egy macerás dolog... nem ritka az, hogy egy világbajnok sok méterrel alulteljesít egy veresenyen.
Hívd fel és kérdezd me tőle, ha ennyire érdekel... én személy szerint teszek erre a kérdése. Ugyanis ez magánügy. Engem az érdekel, hogy mennyit dob és hogy tud-e vizelni.
Hülyeséget beszélsz, de tőled lassan megszokottá válik.. Megnyugtatlak, hogy a kutya neme mlékszik már a világban Fazekasra és ha mégis akkor egyáltalán nem egyedülűlló az, hogy valaki megbukik és az eltiltása után újra versenyezni áll.
A "gyalázatos" magyar focit nagyságrendekkel többen űzik és nézik, ráadásul a pénzek túlnyomó része nem közpénz. Az atlétikában viszont mára szinte csak néhány megszállott maradt.
Részemről mondjuk az utánpótlás-nevelést igen, Fazekast nem.
Annyiban mindenesetre igazad van, hogy a gyalázatos magyar focira a többszöröse megy el, azt sem kérdezik, akarjuk-e. Pedig ha a meccsenkénti átlagos nézőszámra terhelnénk (beleértve a tv-nézőket) fejenként elég szép summa jönne ki.