Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Szia! Mi is ugyan ezt kérjük! Semmi személyeskedés, egymás bántása, lekezelő válaszok stb., mert méltatlan! Ha végigolvasos ezt a topikot, ilyet nem találsz!:) Remélem nem is fogunk! még 1 nap!:-)))))))))))))))))))))
Hali! Kár kaját vinni, ha félen (fp) vagy reggel annyit ehetsz amennyi beléd fér, délben a meleg miatt úgy sincs kedved enni, legfeljebb egy palacsintát ( kb 2,5 dínár), vagy egy pizzát, aztán este ugyanaz, mint reggel.
Szia! Abban a hotelben még nem voltam, de sokan vannak itt, akik igen! Biztos írnak róla Neked! Kaját a bőröndben tutira be lehet vinn! De ott is nagyon olcsó és finom a kaja! A hotelben is! :-)))
Sziasztok!Jövő héten utazunk Tunéziába,Sousse-ba.A szálloda neve:El Hana Residence.Ha valaki járt itt a közelmúltban,írja már meg légyszi a tapasztalatokat!
Még egy kérdésem lenne,hogy kajaféleséget lehet-e bevinni az országba?(pl:konzerv,szalámi)
Szia! Az jó lenne, mert törökök nem nagyon nyaralnak Hurghadában! Németek viszont igen és attól félek, hogy német-orosz döntő lesz. Mindegy! Annak drukkolunk, aki a legjobb hangulatot csinálja majd kint!:-))))))))))))
Mi se gondoltuk, hogy még az idén visszamegyünk. De annyira megtetszett, és csak ketten voltunk januárban a párommal, most meg visszük a gyereket is. Neki meg nem nyaralás a nyaralás tenger nélkül. Tevegelni meg lehet valahol a környéken is, mivel télen is hirdették a szállóban. Igaz nem szahara, de azért ülhet tevén. :-)))
Hello, Na holnap nyomás, remélem török-orosz döntő lesz. Amúgy eddig, az utolsó két meccsen az nyert akit megjósoltam, és persze drukkoltam mint állat. Jó, hogy a hollandoknak pá-t intettek, túlnagy az arcuk:) Az oroszok meg pontosak, fegyelmezettek,és baromi jó az erőnlétük. Szóvaljók. Ha valakit megbántottamattól elnézést, szubjektív vélekedés volt.
Szia apuskám! Nagyon szépen köszönjük!:-))) Remélem az orosz elődöntő nem keseríti meg a nyaralásunkat, inkább egy jó buli lesz! Tuti,hogy szól majd telitorokból a Katyusa!!!:-)))))))))))))))))
Kb. 20000-t buktunk rajta. Erre való az útlemondási biztosítás, csak van önrésze.
Áprilisra megterveztük az út részleteit, beterveztük a 2 napos szaharát. Ha most kihagyjuk, hiányérzet marad, egyébként is ki tudja megyünk e még ezen kívül Tunéziába.
Annyi helyen nem jártunk még. :-((
Csak kibírjuk azt a kis meleget. Tudom 50 fok árnyékban, árnyék meg nincs. :-))
Nagyon sajnálom, hogy ez történt áprilisban. Remélem azóta teljesen meggyógyult a feleséged.
Az utazás költségét teljesen visszaadták akkor ? 10 nappal előtte lemondani, már elég késő, hogy a helyetekre új utasokat tudjanak tenni, főleg előszezonban.
De most legalább még előtte vagytok az utazásnak, és lehet tervezgetni.
Én nem hiszem, hogy bevállalnám a szaharai utat nyáron, mivel a meleget nehezen viselem. De a tengerparton azért jobban ki lehet bírni. Így most inkább pihizünk, és fürcsizünk.
Persze!. Én most semmi fakkra nem megyek, voltam már mindenhol, ez egy igazi sznoris kikapcsolódás lesz:-) Kaja, pia, napfény, "vörös", délben légkondi és alvás ebédután, sok-sok könyv és este szórakozás! Remélem tényleg jó a Grand Azur, Angi megesküdött, hogy csodálatos hotel!:-)))