Keresés

Részletes keresés

okoskodo12 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 19
Ez is egy, a sok közül! Lehet, hogy a kevesebb... Úgy, általában a bankok (bankárok)jól élnek belőlünk.
tozo7890 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 18
Erre a storyra kiváncsi leszek. Nekem egy ideje a Raiffeisennél van a számlám, de meg voltam elégedve. A számlavezetési díjuk a legolcsóbb a bankok között. A kamatokat eddig nem számoltam át. Lehet, hogy nem mindig jó? A pénzügyi alapokba befektetés viszont nem egy nagy üzlet, de az egész tőzsde mélyponton van.
Előzmény: Spytime (11)
I.C.A. Creative Commons License 2008.01.16 0 0 17
Tudom nem mindegy, de régi, jól fizető ügyféllel csinálták! Utoljára!
Előzmény: Híd (16)
Híd Creative Commons License 2008.01.16 0 0 16

Nézd, ha a homáron körülnézel, a Rafi adott már el 1 forintos tartozást is behajtócégnek.

Szerintem a bankoknál ez az egész nagyüzemben megy. Ha nincs ott határidőre a törlesztés, akkor meg van a protokoll, hogy kell keresni. Nem mindenkinél van az, hogy pár napot csúszik a törlesztéssel, sokan hónapokat csúsznak, vagy nem is akarnak fizetni. Ráadásul ha nem keresik rajtuk időben a pénzt, csak hónapok múlva, akkor az a bajuk, hogy miért nem időben szólt a bank. Meg hogy merészelte letiltani a fizetésből stb.

A keresés miatt viszont pár nap csúszás is gond. Ha ugyanis keresni kell a pénzt- telefonon, levélben - az költség, nem csak a telefonszámla ktg-e, de annak a bérköltsége is, irodabérleti ktg-e is, aki felhívja az adóst. Ezt a költséget a többi adós is fizeti, méghozzá a kamatokban.

Lehet, hogy lesz majd pozitív BAR-lista, azon nyilván a pontos ügyfelek jobb minősítést kapnak majd, mint azok, akik késve fizetgetnek. És ezzel egyidejűleg talán jobb kondikat is.

Előzmény: I.C.A. (14)
I.C.A. Creative Commons License 2008.01.16 0 0 15
Ott még nem , de jártam két másikban és azért tudom, hogy milyen a normális banki ügyintézés.
Előzmény: Törölt nick (3)
I.C.A. Creative Commons License 2008.01.16 0 0 14
Nem haragszom, de ez NEM természetes!Nem az a bajom, hogy vissza kell fizetnem a kölcsönt!
Azért veszek fel hitelt, mert hajlandó vagyok visszafizetni! Késedelem esetén a kamatot is kifizetem és vedd tudomásul, hogy én nem vagyok "ILYENEK"!!!!!!
Veled ellentétben azt sem hiszem, hogy miattam magasabb a kamat!

Viszont nem tűröm a lekezelő hangot és ha hülyének néznek!!!!!
Egy havi jövedelmemnek megfelelő tartozás fejében ne kelljen térden csúszva megközelítenem az ügyintézőt, és órákig papirokat aláírogatni.
Ha feladom a hivatalos okiratokat ajánlott levélben, akkor azt ne keverjék el!
Ne legyen sáros az ügyfélteremben a szőnyeg!
A biztonsági őrnek legyen annyi ideje, hogy segítsen, miközben a cipeli a a déli menüt!

Partner vagyok és nem koldus!!!!!!!
Előzmény: Híd (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 13
Nekem nincs semmi bajom velük, előtte k&h és otp volt, azoktól messze jobb.
A külföldre utalások nagyon gyorsak, talán a netbankjuk néha piszok lassú, de mostanában azt sem tapasztaltam, biztos megcsinálták.
A call centerük sem a régi idióta számkijelzés nélküli hívásaival zaklat. (volt, hogy három héten keresztül próbálkoztak)
Összegezve: korrekt bagázs.
procaliber Creative Commons License 2008.01.16 0 0 12

Pár éve volt egy fix kamatozású hitelem náluk. Futamidő alatt úgy gondolták ők mégis kamatot módosítanak nekem. Jeleztem ez nem nyerő mivel nekem fix-ről van papírom.Közölték náluk nincs meg a papír faxoljam le nekik. Lefaxoltam, pár nap múlva érdeklödöm mi a helyzet, kiderül nem kapták meg mert kollegina rossz számot adott meg. Oke újra fax, kivizsgálják. 15nap eltelik semmi reakció, újabb hívás ja nem tudnak semmi vizsgálódnak még. Közben biztos ami biztos az elmúlt három év augusztusi folyószámláiból kértem másolatot. Mondanom se kell ezek se jöttek meg soha. 3x reklamáltam soha nem kaptam meg, igaz egyszer az egyik kollegina gondolta úgy nem küldi ki és törölte a kérésem, mai napig nem tudom milyen megfontolásból. Ügy végére kiderült tényleg fix a hitelem, nincs meg náluk a kiegészítő szerződés ami nekem megvolt, probléma fél év alatt zárult le. Jóváírásként 1600Ft-ot ajánlottak fel.

Unicredit se sokkal lyobb, lakáshitel miatt velük van kapcsolatom. Múltkor érdeklödtem miért nincs a pénz a letéti számlán hölgy megunta a beszélgetést és letette a telefont, részéről be volt fejezve a beszélgetés

Spytime Creative Commons License 2008.01.16 0 0 11
Engem a Rafiban a kamatemelővel húztak le. Még nem írok semmit, mert remélem megkapom az emelt kamatot, mert Ők tájékoztattak félre, deha nem akkor lesz egy szép sztorim.
joby Creative Commons License 2008.01.16 0 0 10
Olvastam.
Előzmény: Híd (9)
Híd Creative Commons License 2008.01.16 0 0 9
Mostanában pedig nagyon anyázták a CIB-et az átállás környékén. Nem nagyon ment a netbankja.
Előzmény: joby (8)
joby Creative Commons License 2008.01.16 0 0 8
Azt gondolom, olyan szinten már nem igen van lényeges különbség a bankok között.

Én a CIB ügyfele vagyok, régóta, maximálisan megelégedve velük.

A Raiffeisent nem ismerem. Akik ismerik mindkét bankot, azt mondják, a CIB

az internetbankja lényegesen jobb, mint a Raiffeisené. Ez meg alapkérdés a mai

világban!
Előzmény: gyulahut (7)
gyulahut Creative Commons License 2008.01.16 0 0 7
Nekem nincs bajom velük
Előzmény: joby (5)
joby Creative Commons License 2008.01.16 0 0 6
Mé, az Unicredit milyen?
Előzmény: Törölt nick (3)
joby Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5
Nem volt még dolgom a Raiffeisennel, nem tudom milyen bank?

Azt viszont tudom, hogy évek óta a térség legjobb bankjának választják.
joby Creative Commons License 2008.01.16 0 0 4
Hülyeséget beszélsz!

Nekem a Budapest Banknál volt hitelem, két három napot csúsztam a részletekkel, mert a fizetéskor utaltam, neten, a többi fizetendővel együtt!

Minden alkalommal felhívtak telefonon! Mindeközben ömlesztették hozzám az ajánlataikat, mert a legjobb adósok között szerepeltem!
Előzmény: Híd (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 3
akkor még nem jártál a HVB , új nevén Unicredit bankban
Előzmény: I.C.A. (1)
Híd Creative Commons License 2008.01.16 0 0 2

Már ne is haragudj, de ez természetes. Jó hogy nem már az a bajod, hogy vissza kell fizetni a kölcsönt!

Figyik, ne vegyél fel hitelt, ha nem vagy hajlandó időben törleszteni. A késedelmi kamat is normális, a sok adatot, biztosítékot meg pont az ilyenek miatt kérik, mint te. Ha mindenki precízen fizető, jó adós lenne, nem lenne szükség ilyesmire, sőt a kamatok is alacsonyabban lehetnének.

Előzmény: I.C.A. (1)
I.C.A. Creative Commons License 2008.01.16 0 0 1
Hitelt tőlük????? Soha többé!!!!! Telefonon zaklatnak, ha néhány napot késik a törlesztés /annak ellenére, hogy a késedelmi kamatot mindig felszámolják/.
Az adminisztráció lassú, az ügyintézés bürokratikus, feleslegesen sok adatot, biztosítékot kérnek. Ügyintézésük hideg és kioktató!!!!!!
arzachel Creative Commons License 2008.01.16 0 0 0
19
Előzmény: Spytime (-)
Spytime Creative Commons License 2008.01.16 0 0 topiknyitó
0000rbán :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!