Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

meszizs Creative Commons License 2009.03.03 0 0 3269
Jó reggelt!

Egy próbát megér, amit most irok.
A motorom tankját át kellet fújni gyorsan, megvettem a festéket és a lakkot, hogy még szebb legyen, aztán egy tankolás során a benzin mindent lemart, persze ebbe segített a tankpad is, mert ő meg szivacsként tárolta a benzint. Most már normális festékkel van átfújva, mert épp egy Volvót fújtak fekete metálra és a maradék festéket az én tankom kapta ajándékba.

Valani lemezt fényezz át és a tökéletes száradás után csepegtesd meg benzinnel, aztán lássunk csodát. Remélem olajálló lesz.

Mészi
Előzmény: petrvs (3267)
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3268
Szia!

Egész nap az új TV-t szereltem a falra, nem értem rá megnézni sajna, holnap meg egész nap meló!:-(

Széles utat!

Daty
Előzmény: kiskabo (3262)
petrvs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3267

...nálam is szaraxik, napok óta!  :-(((

Íme az eszközök:

A bal oldali doboz metálfekete festéket tartalmaz!!! A másik lakkot. +maszkolószalag, oldószeres szivacs...

A gumicsíkokat Bp-en, a XI kerületben, a Homasitánál vettem. Pontos árra nem emlékszem, de fajtájától függően kb 800-1500 FT métere.

Előzmény: meszizs (3266)
meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3266
Tudom!
De egyszerübbnek tünt egy kalap alatt mindenkinek írni ésNeked válaszolni.
Már csak azért is, mert itt nálam szarakodik a fórúm, állandóan kilép, belassúl, gonolkodik, pedig vezetékes UPC-s.
Ezért írtam mindenkinek és köztük Neked is.
Gondolom mindenkié el van olvasva és kiválasztja mindenki a magáét.
Bár a válasz igazából csak egy személynek szól.
Köszi a megértést Mészi
Előzmény: kiskabo (3265)
kiskabo Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3265
Te Mészi!

Az nem én vagyok, aki a vizszintes csíkozást csinálta. De egyébbként nekem is bejön.
Üdv. Kisakbo
Előzmény: meszizs (3263)
meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3264
Kösz a képeket és az infótkat.
Ezt az öntapadós csikot hol vetted, mennyí volt és a mi a neve?
Köszi Mészi
Előzmény: petrvs (3261)
meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3263
Jó a turbónyomás mérő, mutat, bár nem engedem neki, hogy mutasson.
Nem nyomom neki.

Más akkor majd óvatos próbálok lenni a kőfelverődések terén, több pasztát, viaszt kenek a kényesebb helyekre és alkalom adtán beszerzem a javítószínt.

Nekem tetszi a Linea vízszintes csíkozása. Én is kérdezném, hogy mit használtál?

Én vízbázisú matt fekete festéket szoktam alkalmazni.
Mészi
Előzmény: kiskabo (3262)
kiskabo Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3262
Szia Daty!

Megtudtad csinálni a turbó nyomás kimutatását? Mert én leírtam de elfelejtettem,hogy hogyan kell, a papírt meg otthon hagytam. Fejből meg már nem megy. Nálad mi történt. Vagy te is öregszel mint én. Nem hiszem.
Kiskabo
petrvs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3261

Hát, eleinte a miénkre is szerettem volna sárfogó gumikat, az Albin is voltak, de erre az elegáns kasztnira, b@sszus, nem illik. Ellenben szerencsére fekete, és így jól tele lehet rakni mindenféle "védelmi eszközökkel", feltűnés nélkül.

A korában említett gumicsík ilyen is lehet, de többféle profillal is kap6ó:

Ilyet tettem a csomitartó elé a lökös élére:

Az ajtó élvédő 2féleképp is használható:

...és védjük a küszöböt is:

Tudom, iszonyúan koszos most szegénykém, de a köv. 7VG-n nagytakarítás lesz!

Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3260
Ok!

Akkor csinálj jobb és közelibb képeket és mutasd meg úgy is!

Ja, és áruld le, mivel csináltad!:-)

Széles utat!

Daty
Előzmény: petrvs (3257)
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3259
Anno az én Albimon jó széles papucsok voltak, kente is a sarat, dobálta a köveket, mert errefelé a Bükkben is hagynak maguk után kívánnivalót az utak, de sem a festéket nem verte le, sem a rozsda nem jött!:-)

Szerintem most sem fog!

Akkor előre féljek a 205-ös gumitól, hogy mit is fog csinálni?

Szerintem semmit!

Széles utat!

Daty
Előzmény: meszizs (3255)
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3258
Szia!

Basszus, ha látnám a módosításokat, írnék véleményt, de így, hogy nem tudom mit nézzek, nem tudok véleményt mondani!:-(

Széles utat!

Daty
Előzmény: petrvs (3250)
petrvs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3257

Akkor a helyes megfejtés: eltűntek a hűtőrácsok függőleges krómcsíkjai, + a ködlámpa-burkolat ezüstje is átment feketébe, csak a vízszintes csíkok maradtak- szóval az ott nem fény-árny játék, csak hát a telefonnal készült kép minősége...sztem ennyi fémes csillogás elég az orrára, a sok vízszintes krómcsík még szélesebbnek mutatja a Gépet. Nekem így visszafogottabb, a vékonyan csíkozott elegáns öltönyökre hajaz (amúgy nem hordok öltönyt, becsületes munkám van :-DDD  ). Hát ez...

Előzmény: DSz (3252)
meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3256
Nálunk jelenleg nincs az OBI-ban, de mint írtam nincs kizárva, hogy nem lesz újabb szállitmány.
Ettől föggetlenül majd megnézem a "HW Tuning" boltban itt náluk, Kanizsán.
Sok minden van náluk.
Mészi
Előzmény: conan77 (3254)
meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3255
Látom, hogy Ti is keresotek amit én sem látok.
Ezért kértem én is a bővebb infót.

Ma voltam a szervízben érdeklődni a kilóméteszámláló villogásával kapcsolatban. Azt mondták, ha beviszem megcsinálják, ha nem, akkor elméletileg 200km és rendjön, tehát várok.

Más! Kérdeztem, hogy nem e lehetne e valami sárfogókat venni rá, mert az utobbi időben nálunk igencsak csapnivaló idő volt és rettenetesen koszos a szép új autóm.
Azt mondták, hogy erre nincs, de a GP-ét rá lehetne tenni, de rettenetesen elcsúfítaná az autót.
Mit tegyek, mit tegyünk. A sárfogó gumi elcsúfitja, de a kaszniból kilógó úthengerek meg felverik majd a követ és leütik a fényezést, aztán jöhet a rozsda.

Vélemény?

Köszi Mészi
Előzmény: DSz (3252)
conan77 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3254

Szia!

Arra a bordázott részre nem jó az OBI-s!

Vettem egy csomaggal ( hála neked :))), én nem láttam az újságot míg nem szóltál róla) 48 cm hosszú a díszléc. A bordás rész 46cm max hülén nézne ki ott, a dísz sztem az alatta lévő fényezett részt védje. A Mareámban f...szán le volt kopva ott a festék.

üdv :))

Előzmény: meszizs (3239)
conan77 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3253

Hali!

Szép a linid ,de mit kell nézni a krómcsíkozást ??? :))

DSz Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3252

"vagy rondának találjátok:-( vagy marha irígyek vagytok:-)"

petrys!

Én marha vak vagyok! Többször megnéztem a képet, de nem jöttem rá, hogy mit is kellene észrevenni! :(

meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3251
Szia!
Erről amit leírtál tennél majd fel jól látható képet.
Megköszönném!
Mészi
Előzmény: petrvs (3243)
petrvs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3250
Namost, báránykáim, vagy rondának találjátok:-( vagy marha irígyek vagytok:-) azért nem írtatok semmit!
Előzmény: petrvs (3243)
petrvs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3249

Szia,

a FIAT-computerek (Albeában, Doblóban, Lineában tapasztaltam, meg egy citroen nemo-ban, ami átcímkézett Fiorino Qubo) nem írnak 2,0-nál kisebb és 25,0-nál nagyobb pillanatnyi értékeket, nem t'om mé' ...

Előzmény: Daty (3248)
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3248
Már akartam írni, de mindíg kiment a fejemből!:-(
Hiába no, örexek!:-(

A 6. sebesség (gurulás) / motorfék kérdéssel kapcsolatban.

No, én nem látom igazolva, amit írtatok!

Motorféknél is, és gurulásnál is a pillanatnyi fogyasztás 2.0 liter volt!
Motorféknél sem ment le nullár a pillanatnyi fogyasztás!

Akkor ilyenkor mi van?

Széles utat!

Daty
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3247
Köcce!
Előzmény: DSz (3246)
DSz Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3246

Daty!

Szeptember végén vettük át az autót és a légterelőt ajándékba kaptuk hozzá, tehát a kezdetektől fent van! Semmi hátrányos dolgot nem tapasztaltunk a mai napig ezzel kapcsolatosan!

Nekem volt a korábban a Bravon és a Stilon is, ott sem volt vele gond!

Előzmény: Daty (3244)
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3245
Beri!

Én kezdettől nem értem ezt a küszöbvédős dolgot, ugyanis nekem mind a 4 küszöbön van, és azt hittem, nektek is így van!

Széles utat!

Daty
Előzmény: berigazek2 (3235)
Daty Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3244
DSZ!

A múltkor azzal riasztgatott itt valaki, hogy nem biztos, hogy jó lesz a légterelő (Szatuna) mert lehet nem tud majd az ablak mozogni tőle, szorulni fog, nem lehet lesz le-fel huzigálni!
Pedig ha akkor nem kapom ezt az inót, már fent is van a cucc!

Akkor most hogy is van ez?

Mégiscsak jó, ha fent van, és műxik is?

Neked megy az ablak le-fel simán?

Széles utat!

Daty
Előzmény: DSz (3234)
petrvs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3243

Sziasztok!

Korábban utaltam rá, hogy tervezek bizonyos módosításokat a Linink kinézetén. Tegnap elkészült, íme:

A küszöb védelmének problémáját autósboltban (Homasita) méterre kapható öntapadó gumicsíkkal oldottam meg, ez került az ajtók éle alá, a küszöb tetejére, oda, ahova néha lecsusszan a nem eléggé megemelt láb :-)

Széles utat!

p

berigazek2 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3242
...ok, majd várom ...:)
Előzmény: meszizs (3241)
meszizs Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3241
Majd fogok mindenre részletesen kiterjedő képeket is csinálni, csak egyszer érjek el odáig.
Mindig irigyeltem a nyugdíjasokat, hogy mennyí szabadidejük van. Aztán, hogy nekem is sikerült a táborukba lépni, rá kellett döbbenem, hogy nincs annyí szabadidőm, mint amikor dolgoztam. Nem tudom ezt megindokolni, de semmire sem érek rá, az időmet mindig mások/ család és a barátok/ beosztják.A GoldWingom is darabokban van november óta, remélem az igazi szezonra össze tudom rakni. Nem hiba miatt van szétszedve, hanem a szezonra történő felkészítés céljából/ kerékcsapágy, kormánycsapágy, szilentek, króm cuccok ellenőrzése/.

Ha lesz kép, akkor majd részletezek.
Mészi
Előzmény: berigazek2 (3240)
berigazek2 Creative Commons License 2009.03.02 0 0 3240
...sajna nem látszik tisztán..:(((
Előzmény: meszizs (3239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!