Egy próbát megér, amit most irok. A motorom tankját át kellet fújni gyorsan, megvettem a festéket és a lakkot, hogy még szebb legyen, aztán egy tankolás során a benzin mindent lemart, persze ebbe segített a tankpad is, mert ő meg szivacsként tárolta a benzint. Most már normális festékkel van átfújva, mert épp egy Volvót fújtak fekete metálra és a maradék festéket az én tankom kapta ajándékba.
Valani lemezt fényezz át és a tökéletes száradás után csepegtesd meg benzinnel, aztán lássunk csodát. Remélem olajálló lesz.
Tudom! De egyszerübbnek tünt egy kalap alatt mindenkinek írni ésNeked válaszolni. Már csak azért is, mert itt nálam szarakodik a fórúm, állandóan kilép, belassúl, gonolkodik, pedig vezetékes UPC-s. Ezért írtam mindenkinek és köztük Neked is. Gondolom mindenkié el van olvasva és kiválasztja mindenki a magáét. Bár a válasz igazából csak egy személynek szól. Köszi a megértést Mészi
Megtudtad csinálni a turbó nyomás kimutatását? Mert én leírtam de elfelejtettem,hogy hogyan kell, a papírt meg otthon hagytam. Fejből meg már nem megy. Nálad mi történt. Vagy te is öregszel mint én. Nem hiszem. Kiskabo
Hát, eleinte a miénkre is szerettem volna sárfogó gumikat, az Albin is voltak, de erre az elegáns kasztnira, b@sszus, nem illik. Ellenben szerencsére fekete, és így jól tele lehet rakni mindenféle "védelmi eszközökkel", feltűnés nélkül.
A korában említett gumicsík ilyen is lehet, de többféle profillal is kap6ó:
Ilyet tettem a csomitartó elé a lökös élére:
Az ajtó élvédő 2féleképp is használható:
...és védjük a küszöböt is:
Tudom, iszonyúan koszos most szegénykém, de a köv. 7VG-n nagytakarítás lesz!
Anno az én Albimon jó széles papucsok voltak, kente is a sarat, dobálta a köveket, mert errefelé a Bükkben is hagynak maguk után kívánnivalót az utak, de sem a festéket nem verte le, sem a rozsda nem jött!:-)
Szerintem most sem fog!
Akkor előre féljek a 205-ös gumitól, hogy mit is fog csinálni?
Akkor a helyes megfejtés: eltűntek a hűtőrácsok függőleges krómcsíkjai, + a ködlámpa-burkolat ezüstje is átment feketébe, csak a vízszintes csíkok maradtak- szóval az ott nem fény-árny játék, csak hát a telefonnal készült kép minősége...sztem ennyi fémes csillogás elég az orrára, a sok vízszintes krómcsík még szélesebbnek mutatja a Gépet. Nekem így visszafogottabb, a vékonyan csíkozott elegáns öltönyökre hajaz (amúgy nem hordok öltönyt, becsületes munkám van :-DDD ). Hát ez...
Nálunk jelenleg nincs az OBI-ban, de mint írtam nincs kizárva, hogy nem lesz újabb szállitmány. Ettől föggetlenül majd megnézem a "HW Tuning" boltban itt náluk, Kanizsán. Sok minden van náluk. Mészi
Látom, hogy Ti is keresotek amit én sem látok. Ezért kértem én is a bővebb infót.
Ma voltam a szervízben érdeklődni a kilóméteszámláló villogásával kapcsolatban. Azt mondták, ha beviszem megcsinálják, ha nem, akkor elméletileg 200km és rendjön, tehát várok.
Más! Kérdeztem, hogy nem e lehetne e valami sárfogókat venni rá, mert az utobbi időben nálunk igencsak csapnivaló idő volt és rettenetesen koszos a szép új autóm. Azt mondták, hogy erre nincs, de a GP-ét rá lehetne tenni, de rettenetesen elcsúfítaná az autót. Mit tegyek, mit tegyünk. A sárfogó gumi elcsúfitja, de a kaszniból kilógó úthengerek meg felverik majd a követ és leütik a fényezést, aztán jöhet a rozsda.
Vettem egy csomaggal ( hála neked :))), én nem láttam az újságot míg nem szóltál róla) 48 cm hosszú a díszléc. A bordás rész 46cm max hülén nézne ki ott, a dísz sztem az alatta lévő fényezett részt védje. A Mareámban f...szán le volt kopva ott a festék.
a FIAT-computerek (Albeában, Doblóban, Lineában tapasztaltam, meg egy citroen nemo-ban, ami átcímkézett Fiorino Qubo) nem írnak 2,0-nál kisebb és 25,0-nál nagyobb pillanatnyi értékeket, nem t'om mé' ...
Szeptember végén vettük át az autót és a légterelőt ajándékba kaptuk hozzá, tehát a kezdetektől fent van! Semmi hátrányos dolgot nem tapasztaltunk a mai napig ezzel kapcsolatosan!
Nekem volt a korábban a Bravon és a Stilon is, ott sem volt vele gond!
A múltkor azzal riasztgatott itt valaki, hogy nem biztos, hogy jó lesz a légterelő (Szatuna) mert lehet nem tud majd az ablak mozogni tőle, szorulni fog, nem lehet lesz le-fel huzigálni! Pedig ha akkor nem kapom ezt az inót, már fent is van a cucc!
Korábban utaltam rá, hogy tervezek bizonyos módosításokat a Linink kinézetén. Tegnap elkészült, íme:
A küszöb védelmének problémáját autósboltban (Homasita) méterre kapható öntapadó gumicsíkkal oldottam meg, ez került az ajtók éle alá, a küszöb tetejére, oda, ahova néha lecsusszan a nem eléggé megemelt láb :-)
Majd fogok mindenre részletesen kiterjedő képeket is csinálni, csak egyszer érjek el odáig. Mindig irigyeltem a nyugdíjasokat, hogy mennyí szabadidejük van. Aztán, hogy nekem is sikerült a táborukba lépni, rá kellett döbbenem, hogy nincs annyí szabadidőm, mint amikor dolgoztam. Nem tudom ezt megindokolni, de semmire sem érek rá, az időmet mindig mások/ család és a barátok/ beosztják.A GoldWingom is darabokban van november óta, remélem az igazi szezonra össze tudom rakni. Nem hiba miatt van szétszedve, hanem a szezonra történő felkészítés céljából/ kerékcsapágy, kormánycsapágy, szilentek, króm cuccok ellenőrzése/.