Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
A népeségcsere nem az egyik kiirtásával jön létre? Amúgy a fehér európai nép fogy. Mert nem szaporodik. Minden idegen náció megszállása az őslakosok szaporodására kontra produktívan hat.
"...vissza kellene építenünk az Európa-erődöt. Ha még lehet.
Vannak kétségeim. Ahol az ember tragédiájának végét átírják a haladárok, és jövőkulcsként azt szavalja a sokszínű Éva, hogy „Genderfluidnak érzem, oh, Ádám, magam”, ott nem születnek várvédők."
Hova jutott a világ? "Úgy fogok elmenni, hogy nem sírom vissza ezt a világot…”Alain Delon
"Megöregedtem! Nehéz elmondani mennyire utálom! Nem tehetsz ellene semmit, a kor érezteti a hatását. Nem ismered fel az arcokat, elveszted a látásodat. Felkelsz - és a fenébe - csak azt érzed, hogy fájnak a végtagjaid. Ezért kértem meg Anthony fiamat, hogy szervezze meg az eutanáziámat, amikor készen állok. A végrendeletemet már megírtam, hogy az örökségem ne legyen vita tárgya leszármazottaim között. Egy bizonyos életkor után mindenkinek joga van csendben távozni, anélkül, hogy járná a kórházakat, és injekciókon, gyógyszereken élne. Az élet már nem sokat ad nekem. Amire szükségem volt, azt megkaptam, és láttam mindent, amit látnom kellett. De leginkább a korunkat utálom, ami körülvesz minket. Minden hamis, minden eltorzult, nincs tisztelet, nincs többé adottszó. Csak a pénz számít. Úgy fogok elmenni, hogy nem sírom vissza ezt a világot…”
Természetes, hogy vannak azonos neműekhez vonzódok is. Ez azért alakult ki, mert előfordul, hogy más neműek nincsenek közelben. És hogy az emberiség ne felejtse el mire való még a pisilőjük a természet gondoskodik róla. Ezért gyakori a papoknál, az apácáknál, a börtönökben, és a katonáknál.
A manga (漫画) a képregény japán nyelvű általános elnevezése, Japánon kívül a japán mangák jellemző stílusában készített képregényekre használják, szűkebben csak a Japánban készültekre. Alkotóit mangakáknak hívják. Tehát, mint képregényt inkább nézik.
Közösségi cselekvéseket is tartalmazhat az effajta bántalmazás, melyek során ismétlődő fenyegetések, szexuális célozgatások, pejoratív jelzők használata, illetve rágalmazó, hamis vádak kimondása, a személy hibáinak általánosítása jelennek meg, melyekkel nevetségessé teszik a bántalmazott személyt az online fórumokon,