Voltam a mérnöknél a közlekedés felügyeletnél. Unio- ide ,unio-oda, nem ismerik el a motor részeként ,mint a Németeknél! Egyszerűen nem tudják, hogy össze kell-e vizsgáztatni a motrot a futóval, a motrot a vonórésszel ,illetve ha össze kell akkor valószínű, hogy csak a forgalmiban szereplő utánfutót lehet húzni( rendszám, alvázszám). Valószínű, hogy a vonórészt is be kell vizsgáztatni, a csuklórésztőtöl a motorhoz történő felfogatásig!! A csuklórészt azt nem mert az olyan mint a KULI-é és azt már bevizsgálták! 2007 Európa és mindenki sötétben tapogatózik, senki nem tud semmit!!!!!!
Valami nem stimmel ! Forgalmi, működik, eredeti, nem kapod meg 100000-ért! Működik, forg. nélkül esetleg, de a legvalószínübb, hogy : papír nincs ,nem eredeti, nem működik, 100000!
Ó, hogy oda ne biciklizzek! Amikor már az ötödik fórumra lépek be, aztán mindenhol azt látom, hogy összekeverted a fórumot a kepesmotor.hu-val, hogyne tenném szóvá. Egyem a kicsi érzékeny szívedet. (Úgy halkan megjegyzem, ha az ember bemegy egy vendéglőbe, körülnéz és ha azt látja, hogy ott nem köpködnek a padlóra, ő sem teszi. De van aki akkor sem, ha ott az a szokás)
1.nem vagyok a cimborád 2.nem csinálok bazárt és szerintem nem baj hogy megkérdezem hogy nincs e valakinek ilyen motorja.ha valakit érdekel és tud segiteni akkor ir,ha pedig nem tud,akkor nem ir és tovább lép és megtartja a véleményét magának.
hali sürgösen keresek csepel 125-ös motorkerékpárt.100ezer forint körüli összegért! legalább szürke forgalmis,müködőképes,eredeti állapotu legyen.nem probléma hogy felujitásra szoruló állapotban van.budapesten és pest megyéből. ha valaki tudna segiteni,akkor az hívjon 06202138103! ide ne irjatok mert ritkán lépek be. megtekintés után,akár azonnali megvétellel.
Urak! Sikerült szereznem egy kulit, így első körben már csak két dolog hiányzik hozzá: prizma háromszög közepére a kis alu háromszög, meg a prizma tetejére a hosszú alu díszléc. Ha bármelyikből rendelkezik valaki felesleggel, kérem sikítson!
Ez még csak a próba!!! A képek 30%-a vann még csak fent! Ára???? Holnap megyek a mérnökhöz, hátha tudott valamit intézni a sorozatgyártási engedéllyel kapcsolatban, ha nem akkor az egyedi igen megdrágítja!!!! Amit itt láttok egyediben, tokkal vonóval ,nekem olyan 350000huf-ba van! A sorozat gyártás lényegessen csökkentene az áron! Ígéretet kaptam, hogy a honlap a héten kész azon lesznek képek a belsejérőr és a film is fent lessz!!!