Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Köszi a választ, azt én is tudtam, hogy az .fbl fájlok a térképfájlok, de amire én gondoltam, abban az országnév után van még egy TA, és a fájl 0,5 megás, tehát nem lehet egy teljes országtérkép.
Ezek a térképek. A program megfelelő verziójához kódolt adatok. Gyakorlatilag a program is csak a megfelelő licence file segítségével fér hozzá. Mit szeretnél vele kezdeni? Újrarajzolni a térképet?
Nem sikerült még megoldanom. Próbáltam már mmillió féle firmware-rel, de mindegyikkel ugyanúgy nem tölt be. Ha meg tudnád velem osztani azt a pár cuccost nagyon megköszönném. E-mail cimem: f.drakie@gmail.com
Hello legyszives nekem eltudod kuldeni a mio c720b terkep frissitest nagyon surgos.és legyszives aszt ird meg hogy kell meg csinalni.koszi szepen ha lehet erre kuldjed.taww@azet.sk vagy taww76@gmail.com
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, frissítés kellene C 720-ra!?
Csunyán megmondtam a magamét a MIO-nak, hisz nem teljesíti az igért 2 garis frissítést! Milyen eljárás ez!? Lehet írok egy levelet a fogyi védőknek vizsgálják ki, mennyire jogos!?
Nekem sikerült c720-ra. ha még nem oldottad meg akkor jelezz és felrakom neked a szerveremre amit az SD re és amit a PC re kell másolnod leirással együtt.
Szükségem lenne egy Mio C520 hoz ROM-ra. Múltkor sikeresen megoldottam C720ra, de most az 520-asra nem sikerült azt felerőszakolnom :D Ismételt segítségkérésemre kérem a hozzáértők jelentkezését. (Usb kapcsolat rendben, Wince Upgrade hez kellene egy rom (akár egy link vagy E-mailben))
Nem kell hard resetelni, mert nem is lehet:) Akku levesz, visszarak. Meg is történt a reset. Ez egy felejtős készülék, ami azt jelenti, hogy ha az akkut leveszed, elfelejt mindent. Valószínű, hogy az lcd-vel van valami probléma.
Hali! Tudnátok abban segíteni, hogy mi lehet a gond? A C320-at nem tudom összekapcsolni a számítógéppel (XP). Kapcsolódik de nem jön össze neki. A segítséget előre is köszönöm.
Még mindig az alábbi kérdésem lenne. Hogyan lehet egy MIO-C180-ast hard resetelni? Konkrétan leírás kellene. Találtam egy weboldalt amin vannak MIO-k, de ez nem szerepel rajta.A többi típus leírása meg nem vált be.
Ezt én is megtaláltam, de nem lehet letölteni, nem működnek a linkek. egyébként nem ilyenre lenne szükségem, hanem csak egy 22mb-os bin fájlra amit uboot-al fel lehet telepiteni. Viszont most kaptam egy 9939-es firmwaret, és ezzel is ugyanúgy megáll a narancssárga képernyőnél, még azelőtt hogy a sz.gép érzékelné, tehát nem tudok semmit csinálni. Nincs ötletem:S
Nincs már meg neked véletlenül valamelyik a kettő közül? Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy ez a gond, csak abból indulok ki, hogy korábban 9939-es volt rajta, amivel működött tökéletesen, aztán felraktam 2-t és mindkettővel ugyanúgy a narancssárga mio töltő képernyőnél megáll. Az egyik biztosan 9913-as volt. Ugyanakkor próbálkoztam egy C720t NA -s firmware -el, azzal is ugyanez a jelenség. Ha nem a firmware verzió, akkor nem tudom mi lehet. Megkönnyítené a dolgomat ha át tudnád küldeni emailben azt, amelyik neked működik. Előre is nagyon köszönöm.
Nem tudom segít-e, de én kétszer frissítettem firmware-t. Először felment a Mio_C720_EEU_R40.3.9939.1011, illetve a legutolsó, amit máig használok, az a Mio_C720_EEUT_R02.3.9913.1018.
Mint látod, ez R02, és 9913-as. Azt történt, hogy összevonta a Mio a 9939-es és 9913-as sorozatot, és közös frissítést adott ki.
Nos lenne egy kis fejlemény, először is rájöttem hogy amit akartam rárakni firmware az 9911-es régiójú modellhez való, ez pedig gyárilag 9939-es volt. Viszont hiába keresgélek napok óta (már az összes lengyel, cseh, bolgár fórumot átnéztem) egyszerűen nem találok 9939-es régiójú C720-ashoz firmwaret. Most azonban találtam egy megoldást, amivel meg lehetne oldani a problémát. Csak szükség lenne egy működő 9939-es C720asra. Kb 5 percet vennék el az illető életéből azzal, hogy lefuttatna egy programot, ami lementi a firmware készítéséhez szükséges fájlokat az ő firmware-e alapján, ebből pedig az egyik fórumon a moderátor megcsinálja a működő firmware-t. Természetesen az is jól járna, aki segít, hiszen sose tudni mikor lehet rá szüksége, és neten találni lehetetlen. Szóval ha valakinek van egy 9939-es C720-asa és hajlandó lenne feláldozni 5 percet az életéből azért hogy megmentse az enyémet, azt nagyon megköszönném:)
Hogy lehetne frissíteni a Mio 310-en a gyárilag telepített térképszoftvert? A Mio az IGO-ra mutogat, és fordítva... IGO 2006 van rajta. Vagy ez már csak elektronikai hulladék, és öt évesen dobjam ki??
Sziaztok! A segítségeteket kérném. Egy Mio C720-on frissítettem ROMot, R40-re. Mindent pontról pontra úgy csináltam ahogy írták, a végén ki is írta hogy az upgrade sikeres volt. Viszont belapcsoláskor, boot közben, amikor a narancssárga mio kép látható egyszeráen megáll/lefagy. Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Előre is köszi.