tegnapelőtt éjjel Ilona berottyantott, majd felsírt. megnéztem az órát, 4-et mutatott, megetettem, majd visszaaludt, gondoltam, tisztába teszem egy óra múlva, amikor úgyis mindig felébred. Fel is ébredt. Nézem az órát: fél 2 volt... és ekkor jól láttam!
Sziasztok! Nálunk Kolos akkor alszik el tök jól,ha felette többen dumálunk meg röhögünk. Imádja az ilyen zajokat. Napközben én mindig felhangosítom a rádiót,táncolunk meg énekelek neki és egyszer csak elájul.
Kicsinek én is ilyen voltam,akkor aludtam tök jót,ha kint anyáék hepáztaka barátaikkal.
Lehet, hogy úgy szokja majd meg. Nálunk nappal csend van, kivéve, ha fúrnak, este meg halkan elvagyunk apával, de pl. tévézünk, az nem gond, végül is be van húzva az ajtó.
jaj mig elnem felejtem:) elnézést kérek előre ha nem lesz tábla fent,mert a villanyászok szervizelnek itt a környékben igy kitudja mikor lesz áram:( és ha netalántán jövöhéten is csinálják igy elő fordulhat hogy este lesz mire berakom:)
fürdés nappaaaaal???:))))) nálunk szigorúan, csak ha apa itthon van, este:) ha nappal alszanak, a vízcsobogásra tuti felkelnek, ha meg nem, nem lehet őket itt hagyni.
én is ezzel vígasztalom magam, hogy hamar eljön az az idő, amikor fiatalítanak a csemeték.
és mindent elfelejtek, amikor reggel bemegyek hozzá és hatalmasakat kacag nekem, öszsevissza kalimpál a keze-lába, annyira örül nekem. néha benthagyom még egy kicsit az ágyban, ő azalatt szépen lebontja a rácsvédőt és kukkol kifelé:)))))))
nekünk jó..bár mi 1/2 12-kor eszünk aztán meg 1/2 4-kor. szóval mikoora megjelentek én már lejárom a lábam, Tomit meg közben kell mad megetetnem. Akkor hánykor és hol?