Épp ma reggel olvasom a Nemzeti Sportot, Alonso-nak elege van abból, h Hamilton jobban megy. Azt mondja, elhagyja az istállót, ha Hamilton marad a Woking-nál. Na, erre kíváncsian várom a fejleményeket.
Hát igazi sportember lehetne Alonso ha elviselné a kudarcot, de lehet ti is duzzognátok ha egy "zöldfülü" lealázna kétszeres világbajnoként. Kb Schumi is ezt érezhete Alonso ellen.
Szerintem is. Hisz még nem fordult elő, hogy valaki újoncként rögtön világbajnok lesz. Villeneuve-nek hajszálon múlott 1996-ban... Pedig jó lett volna, akkoriban hogy utáltam Damon Hill-t. :)
Egy múlva sose felejtem, mikor Palik Úr üvöltözve kérdezte, kereste Hill-t, Magyar GP-n, majdnem megnyerte a futamot. Akkor Hill-nek drukkoltam. Van könyvem erről az eseményről, akár hányszor előveszem, mindig kifolyik a könnyem, mikor éppen odaérek a sorokhoz. Nagy buli volt akkor.
Hamilton győzelmes nagy poén is lenne, egy zöldfülü újonc az első Forma1 s éveadjába világbajnok lenne, az szenzáció, de akárhogy is lesz, Hamilton már letett vmit az asztalra és ezt csak tetézni tudja
Meg is történt. Csak azt nem értem, miért kell ilyen "finom" büntit hozni Alonso-nak, mikor nagyon jól tudják, h óriási hibát követett el! És nem is egyszer....