Ha nem haragszol csak egy picit reagálnék én is a megjegyzésedre!
Nem tudom te hány meccsen voltál kint amit az Újbuda ifije játszot!
Mert ha a statisztikát nézed és azután itélkezel Brigi felöl akkor elég rosszul teszed!!
Számtalan meccsre bevolt nevezve csak épp 2 vagy 5 percet kapott,igy nehézz jo statisztikát felállitani!!
De volt olyan mérközés is amikor mivel nem volt más kénytelen volt Sellei edzöur beállitani és láss csodát: Brigi 6 golt dobot az én emlékezetem szerint és legalább 3 golpaszt adott!!
Könnyü ugy jo statisztikát felállitani egyjátékosnak ha az "edzöur jovoltábol" minden meccsen 50 percet a pályán van még akkor is a hibái száma megközeliti a három számjegyet!!
ez abszolúg jogos. de azért NBII 8. és NBI/B között lehet különbség, még akkor is, ha NBII 8. csapat szerintem nyert volna nem egy meccset NBI/B-en is.
ami egyébként "rossz", mert nem úgy van mint fociban, hogy az ifi csapat is kieshet, feljuthat stb. itt a felnőtt dominál
ki lenne segítség? egy NBII nyolcadik csapatnak (nicko :)) egy NBI/B-s 2.-tól? szerintem (sok) mindenki és átgondolva, igen, nagy brigitta is segítség lehet nekik.
persze én nagyon kíváncsi lennék, hogy kik lesznek ott, ifi, serdülő, felnőtt keret.
mert itt van indulási jog, csak játékosokról nem tudom, handball 44, esetleg Te tudsz valakit biztosra?
arról szeretnék csak olvasni, hogy a kér csapat békében válik el egymástól, és most itt a játékosokról beszélek, és megnézik egymás meccseit stb.
nekik nem kell rosszban lennniük, csak azért mert a felnőttek rugdossák egymást. mindkét oldalon van egy csapat, fari play és győzzön a jobbik és a kézilabda
most nekem nehogy elkezdjétek szidni a másik csapat játékosait! így is lehet hallani, hogy már most megy a sárdobálás, meg a játékosok hülyítése, lopkodása. ez ne az a fórum legyen, azt majd a szakma eldönti, ki játékos, szerintem. nem nektek kell handballbp meg handball 44
játékosokat, edzőket nem lenne etikus szapulni, ők is olvassák az oldalt.
Igen, olvastam, de úgy gondolom, hogy az a múlt volt, most pedig a jövő a kérdéses. nem mondom, hogy egyik vagy másik oldal etikusabb, jobb stb, csak azt, hogy ha egyiknek lehet, akkor másiknak is kell engedni. ez szinte a demokrácia:)
nagy brigitta esetében nekem elég a statisztikája (nem csak tavaly, hanem előtte is), plusz az amit hallottam róla hisztikérilag :) Azért lepődtem meg, hogy te erősítésnek írtad oda. játszani nagyon nem láttam őket. kíváncsi leszek, hogy ha befér, márpedig be fog férni most az újbudába, akkot mit teljesít. legjobbakat kívánok neki, ne érts félre, csak furcsáltam, amit írtál:)
Ott elég sok jogikérdés nincs tisztázva,gondolom ez is nagy negativum nekik!
De legyen igazad és tudjanak elindulni,csak tudják is végig játszani a szezont és ne megint arrol szoljon a dolog hogy a játékosokat nem fizetik ki mert nincs miböl,mivel az Újbudánál állitolag ez sok gondott okozott!!
Nagy Brigitta? Aki még az asiból jött át? őt erősítésnek írtad? vagy csak hogy ott van? mert nem mindegy.
hunniára visszatérve, én már meglepődnék, ha nem kapnának engedélyt. Dunaferrt, Halast azonnal ki lehetne akkor pl velük együtt zárni, plusz azokat a csapatokat, ahol még nincs apeh igazolás. elég nagy múltú csapatokról van szó. tehát ha már engedték a dunaújvárost stb, szerintem őket is fogják
"Elkészült a játékengedély kiadás rendje..." Te, ezt mondd el nekem magyarul. Megköszönném. A Bugyi SE átadja az indulás jogát? S akkor Újbuda TC néven indulnak? Vagy közösen indulnak? (Újbudai Bugyi SE pl. - jól hangzik.) Vagy más?