Az Index Forradalmi Nemzeti Bizottmány kiáltványa és Modos Moderandija, ami azonnal hatálybalép, a népnyúzó moderatúra 72 perce kap, hogy önként lemondjon, különben eltorlaszoljuk a sávszélességet!
Ne vedd türelmetlenségnek, de olvass vissza, leghűségesebb forradalmáraink veszítik el önnnemzetazonosságbüszkeségtudatukat. Végig olvastam pl. "Tcím" írásait, kiérezhető belőlük az egykor tettrekész hazaffy lelkesedésének lanyhulása, a fő cél téves értelmezése. Kezd az az érzésem lenni, hogy elveszítette hitét már a Szent Gumitehénben is.
Borzasztó az autósok önzése. Mi például vihetjük vissza a sámánhoz újraszentelésre a Gyíkkal és Tarsolylemezzel Ékesített Szent Gumitehenünket, mert azt is leköpdösték, és így nem működik.
Az MTI jelentése szerint ugyanakkor az "Ébresztő!", "Ébresztő!" szavakat is skandáló tömeg mellett ellentétes irányban elhaladó autósok többsége szidja a kormányellenes tüntetőket, néhányan leköpték a rendőrségi sorfallal biztosított, vonuló embereket, ezért a tömegből tojással is megdobálták a szidalmazók járműveit...."
ellenforradalmar legfeljebb te lehetsz, ki szent forradalmunk hosi martirjait ellenforradalmarnak nevezed. Nem felejtjuk, alkalom adtan majd rakerdekedezunk.
MVSZ: emlékező-tiltakozó nagygyűlés dec. 5-én 2006-12-01. 19:56:23
"A gyalázatos emlékű, kettős állampolgárságról szóló népszavazás második évfordulóján nagygyűlésre hív a Magyarok Világszövetsége (MVSZ). A rendezvény délután öt órakor kezdődik a Szabadság téren.
A MVSZ "emlékező-tiltakozó” tüntetéséhez csatlakozott a Magyar Nemzeti Front, a Lelkiismeret '88 Csoport, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Hun Szövetség, a Magyar Október Mozgalom, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 és a Goj Motoros Egyesület.
A rendezvényen felszólalnak majd a nemzeti szervezetek képviselői, azaz: Vona Gábor, Schuster Lóránt, Kocsis Imre, Molnár Tamás, Gonda László, Bene Gábor, Mészáros Imre, Rácz Szabó László, Rácz Sándor, Patrubány Miklós és mások. A nagygyűlést Gyetvay György Gergely moderálja.
A nagygyűlés után 18:30 tól a HVIM tart fáklyás tüntetést az Erzsébet térről indulva.
(MVSZ - Kuruc.info)"
Tehát, 5-én lelkiismeretes hunkuruc gojokkal, 9-én a halászjóskáékkal kell felvonulni.. :)