Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Na, én is megolvastam a mélt Roncsom. Egyetértek veled, a helyedben én is elmennék. Ha a megfelelő környezetet nem biztosítják a munkához, én se bírnám. Fityiszt az orruk alá, tessék megböcsülni a munkaerőt!!! Ha egy faágat nem képesek keresztbetenni, mehetnek a jóbüdösbe!!! :)
Angel, ha megnéznéd, akkor nézd meg! Meg sztem ha egyedül mész, ha vkivel mennél, a feelingje meglesz. Másmilyen, de ez nem azt jelenti, hogy rossz. :)
Jó kép! ;) Ilyeneket még csinálhatsz. Télleg, nekem miért nem jut soha eszembe, hogy fotózzak? Azt mellékesen számoljuk le, hogy az elemek mindig le vannak merülve a gépemben. :))
akor menjek egyedül? annak tökre nincs feelingje... :( pedig tényleg megnézném... estére megnézem h van é még jegy...ha van, akkor lehet elmegyek venni holnap :)
Szép Reggelt Mindenkinek! Roni, mélt megkaptam és 100%san megértelek :)
ja megint sikerült a Fogadottammal álmodni :D szerencsére nem sok szerepe volt . :) jövő héten nem is látom, mert vizsgái lesznek :S lesz neki egy holnap, meg 8-án vagy 9 én. ezt nem tom pontosan...
Na, elolvastam a blogot is. :-) Egyből megértettem minden mondatot, viszonylag csend van idebenn. A Szentivánéji álmot tényleg nem kéne kihagynod, Angel! :-) Itt Győrben is nagggyon király. :-) Akarom mondani bolond.
Én megkeresem az ágyam. Ja bocs, nem kell keresni. Benne ülök. :)) Szóval vízszintesbe helyezem magam. Legyetek jók, meg szobatiszták, meg a satöbbi! :))
A hátam már télleg fáááj.... Mi lesz velem 50 év múlva?????? :)))
nem valami nagyszám :D de legalább könnyebb elviselni h amonnan ki lettem rugdosva xd kív vagyok, hogy szem előtt leszek é tartva a reggelt tagok által...