Elindult néhány száz ember az Oktogon és a Blaha Lujza tér felé, de nem tudni, hogy hova mennek, a körúton kormányellenes jelszavakat skandálnak, az autókon átugrálnak, a forgalom megbénult.
Azt egyelőre nem tudni, hogy hova tartanak.
Szerintem ebben a helyzetben mindenkinek úgy kell beszélnie, hogy ne lehessen "ezt is azt is" beleérteni. Ez most nem a merjünk nagyot álmodni ideje. Szerintem.
Ha láttál és volt füled is, vagy ötször elhatárolódott az erőszaktól és elítélte a tegnapi tévé előtti eseményeket.Még egyetértett Sólyommal is, hogy ez 56 megcsúfolása volt. De te mást akartál meghallani, ahogy az index is.
Felőllem leléphetne végre. Én is rühellem Gyurcsányt!
De amíg Orbán lépne a helyére, addig maradnia kell. Orbánt el kell takarítani, mindenáron. Orbán soha többet nem fog hatalomra kerülni Magyarországon. Ha megpróbálna hatalomra kerülni, akár demokratikus választások révén is első lépésben pontosan ugyanazzal kellene szembenéznie, amit most művel. Csak éppen a FIDESZ székházai lángolnának, meg a HírTV és más jobbos érdekeltségek.
Ja igen. Mint a Reichstag, vagy mint a WTC. És a machiavellizmus a minimum ami elvárható egy jó politikustól. Orbánnal se a machiavellizmusa a probléma, hanem az a fajta gátlástalansága, amivel kész teljes pusztulásba taszítani az országot a hatalomért cserébe.
Én nem az Indexen olvastam e aszavakat, hanem élőben hallottam aTVben, és leesett az állam, hogy ilyet ki mer ejteni a száján ebben a helyzetben. Felelős politikus? Ja, igen, ha kérdezik felel.
Te összekevered az MTV székházat a Reichstaggal. Nem ugyanaz, a szituáció. Az ellenzéket nem szokás felszámolni, főleg nem egy ilyet, aki ennyire hülye.
úgy gondolod, olyan alkalom, mint az égő Reichstag, ugye? hát én is egyre inkább ezt a forgatókönyvet látom! A gyurcsány közveszélyes, Machiavelli-klón! minél előbb lelép, annál kisebb lesz a kár!
Amikor egy kupacban voltak, akkor kellett volna körbezárni, mindegyiket eszméletlenre verni, majd szépen bevinni és másnap hivatalos személy elleni erőszak/rongálás miatt két évre seggbekúrós börtönbe dugni.
Kívánom, hogy élje át ő is azt a rettegést, amit átélhetett pl-nak okáért az a fiatal hölgy a körúton kocsijában... Lehetőleg az összes vallás szerint megkeresztelt utódaival együtt...
Minden tüntetőt aki eddig a rendőri atrocitásokra érthetően drasztikusan reagált, békés engedetlenségi ellenállásra szólítok fel, ha van idejük tanulmányozzák Mahatma életét és tetteit és aszerint cselekedjenek.
Körösi Csoma Sándor is keletnek indult, az igazságot és a bölcseességet ne nyugattól várjátok...