Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Miért kellett volna levenni? Látványos, kétségtelen, de messze van attól az állapottól, hogy fel kelljen adnia. Azért pl. nem aggódik senki, hogy 50 fokban tekernek és megisznak egy nap 15 liter vizet? A vesére vajon ennek milyen hatása van? A szervezetre hosszú távon? Ehhez képest egy kellően véres ruha pánikot okoz...
Senkit se érdekelne ha nem valami polgármesteré lett volna az a k.rva macska, ebből lett világszenzáció. Azért nem kéne Tiberi kivégzését követelni a Fő téren.
Én sose értettem miért kötelező Remcot utálni , minden közvetítésben sulykolták milyen megosztó meg fórumokon egyik hülye ment a másik után mindenbe belekötöttek amit csinált pedig sokszor igaza volt amiért kiállt csak más nem mert szólni , én kimondottan bírom, semmitmondó szürke bringás van épp elég . Nagy ego nélkül nincs nagy bajnok , olyanoknak csak elengedések vannak.
Ahogy Tiberit is utálni illik mindenhol mert meglőtt pár éve véletlenül egy macskát , és a PC környezet- meg állatvédő X -es p.csák a halálát kívánják , pedig nagyot ment a srác nem először. Nevetséges ami megy vele kapcsolatban is .
A Tour alatt nekem is nagyot nőtt a szememben, elötte hisztis kis hülyegyereknek tartottam :) Szerintem kellett az egójának az, hogy testközelből tapasztalja hol is van az a szint ahova el kell jutnia ha Tour-t akar nyerni.
Nincs 3 csúcsforma egy évben. Nincs. Még a kettő csúcsforma is olyan, hogy a második minimum kérdéses, a három nem létezik. Abba meg bele sem mennék, hogy ő is remekül felépült a baszkiai bukásból, kb. hamar, nyom nélkül. Ráadásul Ganna ellen? Haggyukmá... Persze Affini is táltos lett.