Mindjárt visszaolvasok, csak előbb lelkendezem. :))) Végre egy csúcs rész! A bűvész jó fej, Cuddy tangaügye eszetlen, majdnem lefejeltem a monitort az ötleten. :)) És persze végre itt a lupus, amit azt hittünk, sosem lesz már. Wilson ari, Foremannak is volt jó megnyilvánulása. Nnnna. Elégedett vagyok. Csak Chase és Cameron hiányzott. Big Love meg nem fog.
Nyugodtan rühellheted, :-DD - nekem szimpatikus, én nem vagyok olyan szigorú a House-ért vonagló csajokhoz :-) Megjegyzem, ha mi ott lennénk, mi is párás szemekkel néznénk Gregünket, szóval minket is tuti utálnának :DD
De megértem az utálatodat, mert én meg emmavacconnal vagyok így, hogy sikítófrász tör rám, ha meglátom. Szóval mérsékelten fogom 13-ast szóbahozni ígérem.* keresztbetett ujjak*
Chase inyorálása tényleg mekkora genyaság?!!!! Pedig sokkal-sokkal-sokkal jobb karakter, mint Foreman, már ha csak esztétilailag nézzük is!!! Sztrájkoljunk mi is Chase-ért!
Wilson bazzeg Griffis vagy?!! Múltkor még odavoltál a zöld-ezüst fehérneműmért! :P
Nekem olyan felemás volt ez az epizód. Nagyon tetszett, ahogy elkezdődött, ez a 2 pasi együtt jár szórakozni, na ilyet a House-ban még nem láttunk, LOL, és Kal Penn karakterét máris imádom. Big Love-ot már MAJDNEM megkedveltem, de a végére megutáltam és hatalmasat ujjontam, hogy kirúgta.
A bűvészt csíptem, végre egy érdekes páciens.
Az újak még mindig baromira nem érdekelnek (Kal Penn persze kivétel, imádom a felemásan betűrt ingeit és Weasley-pulcsijait), és még mindig aránytalanul sok időt vesznek el, most is mi az, hogy nem volt Chase?! Felháborító.
Cameron pesze nem hiányzott, de a 13-assal úgy éreztem, mintha itt lett volna, basszus ez a csaj egy az egyben Cameron 2. (Vagy csak pont annyira irritál.) Írjanak már újszerű karaktereket, ha midnenáron akarnak újakat! Kezdetektől idegesít a csaj, de most már egyenesen rühellem (bocs Bé), annyira nem hiányzik az újabb pretty girl, aki rejteget valamit klisé. Jaj. Őszintén szólva rohadtul nem érdekelt, hogy mit rejteget, hogy van-e parkinsonja vagy nem, egész egyszerűen szar a karakter. (legalábbis nekem unalmas) Még Cut-throat bitchet is jobban viselem, és neki örülök is abból a szempontból, hogy vele valami újat hoztak a sorozatba, nevezetesen az első nőnemű szereplő, aki nem néz párás tekintettel Házra és a szíve nem úgy dobog, hogy Greg House-Greg House-Greg House, de ha vele is elkezdik ezt a vonalat, kiakadok. Vagy szeressen már bele a változatosság kedvéért egy pasi House-ba. :-P
Csak ő is elég kiszámítható, mindenesetre az, hogy bedobta a saját bugyiját, elég vicces volt. :D
A bugyiszerző akció hatalmas volt, Ház ahogy leejtette a vikodinját, vázz, az mekkora jelenet! :-DDD OH. MY. GOOOOD. House akkora drama queen tud lenni. :D Ez nagyon nagy ötlet volt, azt mondjuk szerintem ki lehetett találni, hogy Cuddy megegyezett Big Love-val, de nem baj, az is jó jelenet volt, ahogy House rájött. Bugyi a párnán, meg he brought us a treause, megaLOL. Mekkora becsben tartotta már, szerintem otthon szentélyt is fog emelni a bugyinak. :D
És az epizód legnagyobb előrelépése, hogy eggyel ismét kevesebben lettek és ennek őszintén örültem.
Hú- bazz. Megőrülök a ki nem nyitott borítékoktól! Kedvelem a kis 13-as csajt, derüljön már ki róla, hogy egészséges!
Cuddy bugyilopkodás-projekt, egyszerűen zseniális volt! Jól megszivatta őket House, ráadásul még Amber szívott a legjobban, amikor House ránézett: És most nincs magán bugyi?
:DDD
6/9-es meg még rá is kacsintott- ezt az Ambert úgy felrúgnám még mindig... de a többiekkel már úgy-ahogy kibékültem... azért érdekes lesz, ha tényleg nem jön vissza Chase és Cameron. :-( Foreman meg olyan sótlan egy f*sz, hogy készvagyok. Eddig is eléggé az volt, de eddig ellensúlyozta a másik kettő, így viszont... bröef a véleményem Foreman-ről sajnos.
A bűvészpasi nekem annyira bejött! Szerintem baromi jó pasi volt... House mit össze nem szenvedett, hogy megtudhassa a trükkjeit! Mellesleg tényleg milyen jó trükkjei voltak. :-))) Az a kártyalapos, amikor a külső üvegre került... vázzz!
Nekem nagyon tetszett ez a rész összességében. Csak Wilson igazán nyomulhatna 13-ra.
A néger pasi (basszus, a nevüket nem is tudom, csak a törtető ribancét) kirúgása tök közömbös, az a pasi egy egy sótlan hapek volt. Akkor is, ha zseniális üzletet kötött Cuddyval.
Na és House, ahogy ledobta a tablettát, hogy Cuddy lehajoljon...! :DDD Egyszerűen fetrengtem attól az Oh, MY GOD-ozástól:DDD
Bubu a kerítőnő. :-D Tényleg, Jimmy állítólag baromi jó az ágyban, ha ezt 13-ason kamatoztatná, akkor talán nem is vágna a csajszi mindig olyan búbánatos pofát. :-P
Végre, akkor valamiben biztosan egyetértünk: Kal Penn egy cukipofa :)) (úgy tetszett, hogy miután korábban felgyújtott egy beteget a tappancsokkal, mégis rábízta House am mostani defibrillátoros melót is :D)
Én nem bánnám, ha Wilson összejönne a barna csajszival, House mindig azt mondja, hogy Jimmy-nek úgyis van ez a megmentő/pátyolgató szindrómája (Wilson tulképp Cameron pasiban, ezért nem akart House Kamerával járni LOL :D), jót tenne a kutyagyilkosnak, ha egy helyes onkológus a szárnyai alá venné. Ráadásul mint Wilson második (vagy harmadik?) nejétől anno megtudhattuk, Jimmy őrületesen jó az ágyban, egyből meggyógyítaná 13 szomorú lelkét :))
Ez most nagyon köllött, mert már készítettem a zacskót Amber miatt. De most nem is irritált, mivel alig volt. Ez baromira tetszett, ahogy kitalálták ezt a részt! Hugh olyan isteni volt benne, egy zseni ez a pasi!!!!! *plusz még ötezer felkiáltójel!* A végén. LOL a végén!!! Istenem, hogy nézte magát!! Ez horror... LOL! Meg ez a csinos nő- szindrómája, Wilsonnal mit agyaltak már, hogy melyik nő milyen... a barna csaj nagyon bejön Jimmy-nek, összejöhetne vele igazán! Egyébként nekem is az a lány szimpatikus egyedül.
És éljen, kirúgta azt a nyomi CIA ribit. Nem köll az oda.
Cameron. LOL... de hülye volt. :D I love doctor House... :DD Ebből már nem jön ki jól az tuti!
És Chase!!! Annyira édesen pislogott! Jáááj! Az elején akkorát röhögtem, amikor elkezdett természetellenesen magyarázni, House meg: Ilyen az, amikor magadat adod?! - vagy ilyesmi.
Áh... szétröhögtem magam ezen a részen. Ez az egyik legjobb rész volt eddig, az összes évadot nézve.
Tudom, túl sokan vannak, és 90%-uk totál érdektelen karakter, de én már annak is nagyon örülök, ha egy epizódban Cuddy és Wilson (na meg Chase) normális szerepet kap, és nem csak 20 másodperceket.
Nekem annyira nem jött be ez a rész. :( Kezdek egyre több szereplőt szörnyen utálni. Már nemcsak arra vágyom, hogy a szuka tűnjön végre el, hanem a fiúkák is egyre jobban idegesítenek. Kifejezetten örültem volna, ha kirakja a plasztikai sebészt, úgyhogy csalódtam, amikor mégsem. Big Love gyakorlatilag ott se volt, minek szerepel? Viszont örültem, hogy az új nő rögtön repült is. :)
Cameron tényleg rém szánalmas, de még mindig jobb, mint ezek a lánykák. :(
House meg annyira el volt foglalva a "problémáival", hogy elfelejtette Foremant szivatni. :)) Wilson és Cuddy ért a legtöbbet az egészben. Meg az összevágott film a végén. :DDD
LOL, tökéletesen egyetértek, pontosan így imádtam én is ezt a részt. :-D Annyira feldobott, hatalmas poénok voltak benne, én attól is kész voltam, amikor a plasztikai sebész megkérdezte House-t, hogy "mondja el mit nem szeret magán?". (a Kés/alatt kulcsmondata, minden részben elhangzik, szó szerint így)
Na meg Wilson kis vallomása a kamerának, megaLOL. :-D Ott de édi volt! Lávláv!
Csésze is lávláv, de a helyében én már szalajtottam volna Camerát, űberszánalmas, amit ez a liba művel, komolyan Cséz hogy tűri meg? Na mindegy.
És még valami: amikor betörnek videózni (totál édes jelenet az is BTW), és Jimmy kérdezi, hogy szerezte meg a kulcsot, én totál úgy értettem, hogy azt mondja Ház, hogy "I blew the janitor", és iszonyatosan röhögtem, de aztán belegondoltam, hogy lehet, hogy mégsem ezt mondta, mert ez elég durva lenne, még ebben a sorozatban is. Más kérdés, hogy ez a beszólás tökéletesen illene Greg House-hoz. :-P
De. Most meg az a bajom (mert naná, hogy van), hogy ha akarok egy pillanatképet csinálni, kattintani kell a menüre, legördül, és nyomni a pillanatkép gombot, és addigra mire ezt mind megcsinálom, már százszor eltűnik az a kép, amit én akarok. Ezért kérdeztem, hogy nem lehet ezt a műveletet esetleg egy billentyű megnyomásával vagy esetleg egy billentyűkombináció lenyomásával helyettesíteni?
*Candy akinek semmi se jó*
Mert én képről képre ki akarom kockázni az utolsó jelenetet. :-D
Nem, mondom, nekem is így volt, hogy nyomkodtam, de hiába, aztán beállítottam ezt a videó átlapolót. Beállítások->beállítások->alul jobb oldalt bejelölni a haladó beállításokat->videó->videókimenet átlapolása bejelöl. Remélem, megy majd.
Te jó ég, méghogy jó! Csúcsszuper, extatikus, felvillanyozó, frenetikus!!!! :)) Úgy röhögtem, de annyira sajnáltam Taub-ot, mert láttam, hogy neki valami van a háttérben, ami miatt ezt az állást választotta. De végülis jól jöttek ki az egészből, hála istennek a nőt is gyorsan kirakták, nagyon szomorú lettem volna, ha marad, Cameron szánalmas volt, Chase helyében nem ültem volna ott, hogy segítsek, hanem elhúztam volna csajozni, mert a nő használhatatlan. Cut throat bitch húzzon el a penyába, akkor inkább Olivia Wilde, de még ő sem elég jó House-nak. Ide nekünk Cuddy-t!!!
Wilson mekkora ökör volt már, mikor ott halálkomolyan nyilatkozta, hogy "It was literally a witchhunt. Doctor House is a practising Wiccan" :DDDD Annyira édes volt, meg tudtam volna zabálni :)) nem hiába House haverja, úgy tűnik, ő is tudja, mi a dörgés :))
Nagyon jól éreztem magam közben, ez tényleg feldobott. House meg a végén...LOL, megszívatták a nagy Doktor House-t, mostmár mindenki azt fogja hinni, hogy ő egy jószívű gyógyító és özönlenek majd hozzá a betegek, hihihi :DD "Suddenly I feel I can't trust Michael Moore movies"
Én is imádom, nagyon jó lejátszó, de ez eddig nem jött össze vele. Beálítottam, hova tegye őket, de hiába nyomom a pillanatkép gombot, csak nem csinálja. (???) Nincs esetleg a billentyűzeten egy gomb, amit nyomkodni kéne, hogy fényképezzen?
A videó menüponton belül van olyan, hogy pillanatkép,azzal, de előtte a beállításokat is meg kell nézni, az általános viedóbeállításoknál például érdemes beálítani, hova mentse el őket, mert én egy hétig kerestem néhány cap-et :DD Azt tudom, hogy nekem a haladó beállításokon belül be kellett jelölnöm a videókimenet átlapolását, mert az nem volt engedélyezve, és amiatt szütymogtem vele jó ideig. Amúgy az egész nagyon egyszerű és nagyszerű lejátszó, én imádom :)) remélem, valamit tudtam segíteni.
Úgy látszik, tényleg ráálltak az egy jó epizód-egy rossz leosztásra, mert ez most megint baromi jó volt! Jó, a Michael Michele storyline rém gyenge, és nagyon izzadtságszagú (valahogy be kellett erőltetni, a jónő miatt), de amúgy az epizódon hatalmasakat röhögtem és nagyon jól szórakoztam. Ez a dokfilmezés nagyon nagy ötlet volt, remek felvételeket eredményezett, imádtam a különböző reakciókat figyelni, Chase miylen zavarban volt, 6/9 hasonlóképpen, de azért mindenki szeretett volna jól kinézni a felvételeken...nice lipstick, LOL. :-D Greg meg azt mondja, a szeme színe jobban mutat színesben, hát VALÓBAN! :-P Jimmy mennyire nem tud neki tanácsokat adni, istenem, ezen a téren mindig elvérzik, nem is kéne próbálkoznia... :-)
Cuddy is LOL volt, ahogy bezárta az egész bandát az irodájába, diagnosztizáljanak ott, és felügyelt. :-D
Az utolsó jelenet meg zseniális, annyira aranyos (minden irónia nélkül) volt, Lisa meg ahogy elérzékenyül, aaaah...meg is tudom érteni. ;) Telitalálat.
igen, a vadgesztenye miatt orditja le, mert az hulyeseg. az hiába mérgező, ha olyan rossz ize van, hogy senki sem enne meg belole mergezeshez eleg mennyiseget. de azért paradióból is elég durva lehet szelénmérgezésig zabálni.