Kifogasoltad, hogy hova zarkozzon fel szegeny MAgyarorszag, mikor az europai sot az osszes allamoknak van szennyese. En meg azt mondtam, hogy oda zarkozzon fel ahol kiderulnek a disznosagok es nem neznek el folottuk. Es ebben bOVEN van mit behozni magyarorszagnak.
Azt hiszem, hogy ez egy total rossz hozzaallas. Ha valami baj van, seperjuk a szonyeg ala, csak ki ne deruljon.
En azt mondom, ha valami baj van deruljon ki mihamarabb mert csak akkor lehet javulni.
En szetnezek a hazam tajan es te is szetnezel a hazad tajan es akor eszreveszed, hogy lotyog az asztal laba, lyukas a teto, stb...javitani kell. Es rengeteget hasznal, ha latod, hogy a szomszede is rossz es a szomszed is javitja. Az meg rengeteget ront, ha azt latod, hogy a szomszede is rossz de hozza se nyul...igy szoktak leromlani a lakonegyedek.
Nektek Gavriel, pl. már ideje lenne kidobni a teljes politikai elitet, mert lassan minden egyes tagjáról kiderül, hogy bűnöző. Ezzel remélem egyetértesz.
Nem, a különbség az, hogy amikor egy-egy ügy napvilágra került Magyarországon, máris lehetett szidni a gyerekcipőben járó magyar demokratikus hagyománytalanságot, meg úgy általában a magyarokat, micsoda csalók. Hát tessék európai és amerikai felebarátaim először a saját házatok táján szétnézni. Kupleráj van ott is, órjási. Az USA-ban meg aztán négyzetes, és kormányzati.
Elismerte, hogy adócsalást követett el és lemondott posztjáról Klaus Zumwinkel, a Deutsche Post elnök-vezérigazgatója, akit a bochumi ügyészség gazdasági bűnözésre szakosodott nyomozócsoportja egymillió eurós adócsalással gyanúsít. ... A Zumwinkelnél tartott csütörtöki razzia további házkutatások előfutára volt, több száz híres és gazdag német személyiség adócsalás, illetve adófizetési kötelezettség alól való kibúvás alapos gyanújával került a bochumi ügyészség célkeresztjébe. A sajtó már a szövetségi köztársaság kolosszális méretű, legnagyobb adócsalási botrányáról ír, amelynek során 3,4 milliárd eurót tüntettek el az adóhivatal elől. A Süddeutsche Zeitung 700 gyanúsítottról és 900 házkutatási parancsról tud.
Egy elgondolkoztato mondata volt ma Boros Peter volt miniszterelnoknek. Nem csakaz a baj hogy két párt gyülölkodve viaskodik egymással hanem hogy a lakoságlegnagyobb részének tetszik ez. Szerinte a most felnott generacio már nem változtat ezzen a helyzeten.
Gvariel,ferrero.küldtem Nektek egy erdekes ciket amely majd januarba fog megjelleni eg yorvosi lapba..Eke-nek Dr.Spock es schg-nek is elkuldenem ha tudnnam melyik e-mail cimre.
Nézd, szerintem ha ha az Irakra edig elköldött dollármilliárdok töredékét az infrastruktúrára költötték volna lövöldözés helyett nem lenne szükség az amerikai jelenlétre.
Fegyverrel csak az ostoba akar barátokat szerezni.
"Fegyvert nem használhat a hatalom fegyvert nem használókkal szemben, de miért ne használhatna a fegyveres ellen? Mi az, ami ezt megtiltja?"
Természetesen semmi, hisz éppen ezt írtam. Annyival illik csak önmegtartóztatnia magát, amennyivel nagyobb kárt tud tenni az egyénben, mint az egyén az államban (spec. ekének állam alatt itt az államalkotó polgárok összességét értettem, nem az őket képviselni elképzelt szervezetet, amitől viszont az emlegetett önmegtartóztatást várom el). Mint egyéni szinten is, minél erősebb vagyok annál kevésbé illik erőt használni a problémamegoldás helyett (aztán persze lehet, hogy ezt más nem tartja be, tehát nekem célszerű inkább erősebbnek lennem), amit másoktól is elvárok, de nem bízom abban, hogy az elvárásom teljesül. schgy
A felszolitas lehet eufemikus vagy ha nem az ( egyedi esetekben lehet ellemezni emnynire realis) akkor kimeriti a bujtogatas jeleget es akkor buntetendo ( de kitol ?)
"'Minden embernek egy élete van. Az az övé, arról más nem dönthet!' Ez vonatkozik az elkövetőre is? Ugyanis ő döntött más életéről."
Meg egyidejűleg döntött a saját életéről is (már az elkövető). Az összes ezügyi nyunnyogás leginkább azért értelmezhető egyáltalán, mert lehetnek többé-kevésbé méltányolható körülmények (pl. nem biztos, hogy ő az elkövető). De aki fegyverhez nyúl az ezzel megengedte, hogy őt is fegyverrel eliminálják, ha sikerül. Természetesen ugyanez mindkét oldalra igaz. Ez a könnyebb út választásának (elvben könnyebb erőszakkal rákényszeríteni másokra az én elképzeléseimet, mint megegyezni) az ára.
nem tudom, de nekem erről saját véleményem van. Az erőszak léte nem függ attól hogy az alkalmazója arab, vagy zsidó avagy magyar. Nincs értelmes halál, nincs igazolható gyilkosság. Minden embernek egy élete van. Az az övé, arról más nem dönthet!