Nem zavar, ha kiírjátok a nevem. Nem írtam semmi olyat, amit ne vállalhatnék fel. Az esetek 90%ban a szurkolásról írtam, általában saját magunkkal szemben kritikus szemmel. Sose írtam, hogy balhézni akarok, vagy hogy meg lesztek baszva. :)
Gyertek be a Tescoba, 30an 1re. Szerintem az sem engem fog minősíteni.
btomi nézd vissza ki kezdte a facebook huligánosdit zizou keresgetésével. :)
Akár jöhetne is mindenkitől egy kép saját magáról, úgy tisztességesebb lenne.
Te milyen jópofa hsz-eket jegyeztél ilyen rövid idő alatt. Te azért nem érzed magad feltétlenül olyan nagyon inteligens embernek, nem? Vagy csak a kosárlabda vált ki olyan érzelmeket belőled, ami megakadályoz normális dolgokat írni? Bár lehet, nemrég kezdted el az írást , és még olyan döcögősre sikerül. Tegnap elég mérgesen mentél haza, mi? Inkább örülnötök kellene , hogyha véletlen lenne 5. meccs, hiszen ti akkor nyertek szombathelyen, amikor akartok, és akkor lehetne hálót vágni, nem?
Szerintem megdöntjük a csúcsot, de nem lesz 200 ember (márcsak azért sem, mert 130 jegyünk van, az ha jól számolom kevesebb 200-nál). Tippem 75 ember hétfőre.
Norbi,mivel Te a táborban álltál és szurkoltál,ezért nem tudsz onnan reális képet alkotni ... legalábbis szerintem,de ezt nem vitának szánom.
Én mindkét tábortól elég messze álltam,onnan én jónak láttam mindkét produkciót az előzőkhöz képest,mert ugye valljuk be őszintén hogy volt honnan fejlődni.
Több szidás is volt,ennek kifejezetten örülök,remélem ebben is lesz még fejlődés :)
Megint láttam jópár mutogatót innen is onnan is ... véleményem hogy alakítsanak együtt bábszínházat,a mutogatás oda való ... vagy menjenek el jeltolmácsnak.
Más észrevételem egyelőre nincs ... csütörtökön jöhet a mindent eldöntő 5.mérkőzés!
A Falco újságírói mekkora gecik. :) A szolnoki tokkal-vonóval kiírásra azzal reagálnak, hogy a szolnoki Mága Zoltánnal egy komoly cikk a bb1 címlapján. :)) Beszarás.
Ezek a rendőrök már tényleg rohadtul résen vannak. Vigyázni kell nagyon mindenkinek. Legutóbbi megrázó élményem :) ezzel kapcsolatban. Még szezonközben mentünk alapszakasz mecsre debrecenbe. Négyen a vonatos utazást vállasztottuk egy sima hétköznap, semmi feltünő cucc ami levágos lenne, sál se volt senkinél. Erre mikor beér debrecenbe a vonat a peronon egyből oda jött 4 rendör, hogy szolnoki szurkolók vagyunk-e stb.. Nem történt ugyebár semmi érdemleges dolog, de az egészből csak azt akartam kihozni, hogy nagyon levágják, hogy ki az ember.
A zsaruk kurvára figyelnek már, bazz múltkor a vendégoldalon akartunk megállni a kocsival aztán a rendőr lakcímkártyát kért:)))
Voltak történések, nekem ami eszembe jut. Körmend-Falco, Körmend-Zete, Körmend-Sopron, Falco-Szolnok, Falco-Zete, Falco-Szolnok események, amik valaminek mondhatóak voltak.
Hogy ez jó vagy rossz, kevés vagy sok nem tudom eldönteni, de az tény, hogy nálunk éppen generációváltás van, akik korábban odaálltak, már nem foglalkoznak az ilyen dolgokkal, a tábor első sora meg jelen pillanatban talán a 16 éves átlagéletkort megüti...
Részben igazad van, viszont akkor gondolj bele abba, amit mindannyian tudunk, még pedig ezeknek a buliknak a sajálatos következményei. Csak azért, hogy legyen valami nem fogunk belemenni olyan dolgokba, amiknek csak az lesz a vége, hogy megy melegedni a brigád. Pedig az ilyen akciók elég egyszerűen kivitelezhetőek lennének..
Az első rész teljesen jogos. Persze hogy nem mindegy a távolság.
A másodikhoz meg csak annyit,hogy pont én ajánlottam fel nektek, hogy mondjatok egy létszámot és menjünk ki a városból,ne a rendőrségtől 200mre erősködjünk egymással.
Láttad az ottani brigádunkat,létszámunkat, azt gondolod hogy megijedtünk??? :) Mint anno egy másik nickről megírtam,én jó dolognak tartottam hogy visszajöttetek,talán az az egy apró szépséghibája volt,hogy még ti magatok sem döntöttétek el hogy milyen célból...
Azért ez legfőképp nem a korrektség miatt alakult ki, hanem azért, hogy ne legyen minden boxból eljárás, stb.. Ez gondolom neked sem hiányozna, de ha már a sérüléseket emelted ki, akkor megkérdezem, hogy pl. Krakkóban is adnád-e az angolos ütközeteket? Ott nem csak bot meg asztal van, de ezt nyilván tudod... Azért szerintem van egy határ.
Nyilván nem lesz a közeljövőben semmi komoly, de ez értehtő is a létszámokat tekintve, illetve amíg a falkótábor legkompetensebb embere ilyen momo-féle. :)
Úgy emlékszem megállapodtunk,hogy ha nem muszáj nem reagálunk egymás beírásaira. Amúgy én ott voltam a kupán úgyhogy jónak mondod... Nem kell mindenen megsértődni főleg most nem, mert nem fikáztam senkit csak a véleményemet írtam le és ha jobban belegondolsz talán egy picit még igazat is adsz nekem... :) Ha annyira akartátok volna már megoldottátok volna. És ez oda-vissza igaz.
Tudom, hogy már lerágott csont de nem mindegyek a távolságok. Ti ott egymás közt jól elvagytok 40 km-es távolságban, nekünk ezek oda-vissza mind több mint 600 km-es túrák. És ez az általad felsorolt csapatok táborain is meglátszik mert ide szinte senki sem jön brigáddal, néha egy-egy kivételt leszámítva. Azt még hozzáteszem, hogy mielőtt belém köttök ezzel nem azt állítom, hogyha közelebb laknánk egymáshoz akkor bármikor jobbak lennénk bármelyik társaságnál.
A faszról meg annyit, hogy amikor 30-40 fővel megjelentünk télen a kocsmátok előtt (az előzményeket ugye ismerjük) akkor nagyon nem akartatok boxot. De amikor erre rá kb 2 hónappal arra tévedt 7 részeg (az értelmét ne firtassuk) akkor egyáltalán nem voltatok restek ütni.
Mi össze tudtuk hozni a soproniakkal,falcosokkal, egerszegiekkel. Aki nagyon akarja megoldja. Ahogy megoldottuk Sopronban, vagy az Egerszegiek nálunk,stb, nyugodtan meg tudná a Szolnok is Szombathelyen vagy fordítva,csak ahoz már fasz kéne,nem csak szöveg..
Én sajnálom a ZTE kiesését. Ők legalább korrektek és bevállalósak voltak és többet tettek ezekért a találkákért mint az összes többi szájhős tábor együtt.