Én úgy vagyok vele, hogy a kezét letörném! Nemcsak, hogy gusztustalan, de a laudáció, hogy miért is került a kukába egy szép és egyre ritkább yountimer az a szellemi megokoltság teljes hiányát mutatja! Évekkel ezelött talán 6-8 akár 10 is lehet láttam ezt a kocsit Majosházán. Ha ez azóta így áll, akkor valszeg a többi rész is kuka! És mindez potom 1,800,000 Huf-ért, gyalázat! Mikor jönnek rá ezek az emberek, hogy ezek örök darabok, többé eladhatatlan értéktelen ronda szarok. Ez még csak nem is egy replika ami ha igényesen kivitelezett akkor értréket képvisel, vagy egy normális optikai tuning ami alkalmasint modernebb, vagy erőteljesebb külsőt kölcsönöz egy autónak. Ez sajnos egy igazi fos! Nos részemről ennyi, és előre is elnézést kérek azoktól akiket ezen írásommal megbántottam, nem ez volt a szándékom, csak a véleményem ez.
A visszajelzések pozitívak, úgyhogy akkor jan 7, vasárnap, 13h kezdettel Porsche találkozó a Hősök terén. Ha a Hősok tere nem jó pl rendőrség elzavar, akkor a Dózsa György út, Műcsarnok felőli oldala (volt Felvonulási tér)
Lehet később is érkezni, ha valaki nem tud odaérni.
Az az L-lépzelés, hogyha Dorogon összejő a csapat és van kedv, akkor gyertek át a Hősök terére.
Igen és nem... :))) Szerintem a mai napig nem adtál ezt a szegény autót, csúnyán elbántak vele... Arról a Speedsterröl meg csak annyit tudok mondani, hogy óriási meló volt, csak felesleges... Egyrészt nem hasonlít Speedsterre, meg 4 személyes :)), ráadásul nincs meg csak a fele, nem látok müszerfalat, ajtó kereteket, falcokat stb... Másrészt ennyi pénzért bármikor lehet venni normális kasznit, olyat amilyet én is gyártok...
203 cm széles a Tibcsié. A lámpára láttam egy jó ötletet, amit mintha Gy Ferenc csinált volna, jól el k....ták. :)))) Szerintem ki fogjátok találni, hogy melyik híres magyar cég csinálta... Egyszerüen csak lejjebb kellett volna rakni, az elsö lökösbe meg bele kellett volna szélesíteni, mert így olyan, mintha cipökanállal feszegették volna rá, összehúzza az egész elejét optikailag.
Már lassan 3 hónapja nem éreztem Porsche feelinget..:( De igy is sok időt töltöttem vele az ünnepek alatt, között!! Brigéciol,foltbenzin+ egy fogkefe!!!! 3 nap alatt át is sikáltam a motorteret!!:):):) Zsíír! Jópáran azt mondták beteg vagyok...???
Annyira nem bogarásztam át, hogy milyen extrák vannak benne, ha kell akkor mailban küldök telefonszámot és kifaggatod. Az amerikai kivitelt is csak onnan tippeltem, hogy olyan buta kocka gumik vannak a lökhárítón...