Az új hazai rekordért gratula a fiuknak! Lehetett volna több is, de valószínűleg a közönségen / B-közepen / Gyula bátyó-n múlt... Legközelebb Dáváj, dáváj!!!
Ennyi...Mostmár bizonyíték is van rá hogy mekkora STAR vok...Sztem lepipáltam még Bikicsunájt is...Aki akar jönni az Oscar gálára még most szerezzen jegyet...Valószinű hogy jelölt leszek...XDXDXD
Azért...Régen csak így tudtak visszafogni minket...
Lehet újra fel kellene pörögnünk Dallas!!!És letépni láncainkat...
KEDDEN 16.00-RA MINNÉL TÖBBEN KI KELLENE JÖNNÖTÖK A TISZAVASVÁRI UTI PÁLYÁRA SEGÍTENI EGY KICSIT. ONNAN MEGYÜNK MAJD EDZENI. ELŐRE IS KÖSZI. MINIMUM 20 EMBERRE VAN SZÜKSÉGEM! KÖSZI!
Félreértés ne essék itt nem kirúgva lettek emberek csak akik nem járnak edzésre nem játszhatnak és ki lettek húzva a rosterről. Ennyi! Lehet járni edzésre és bárki visszakerülhet. Másként hogyan várjuk el a többitől hogy edzésre járjon és a mecceken odategye magát? Mi is köszönjük az együtt töltött éveket és ha tudsz edzésre járni szivesen látunk a kezdőcsapatban. Minden jót!
Nagyjából ennyi a lényeg amit Dallas felírt:mez, felszerelés, stb...Tudjátok.
Kb.9 re ott kellene lennünk...Lesz két félórás bemutató...azt nem tudom még h hány órakor mert majd ott kint megbeszélem haverral.
Azért nem ártana ha olyan 7-8 ember tudna jönni!!!Ez ezen kívül is egy jó program...Lesznek csajok, kocsik, mi csinálunk egy kis focit...Mi kell még???
Nah nagyjából ennyi...Jelezzetek már vissza légyszíves h tudjam hányan leszünk kb.!