Keresés

Részletes keresés

nusikam Creative Commons License 2011.06.16 0 0 1570

Sokkal jobban ellenorizték a kameràkat, mint 3 éve.

Nem akartak beengedni, szoltak, hogy tegyem le.

Egy màsik kapun bevittem.

Mégsem lesz csak egy-két fotom, mert a mogottem ulo ràm szolt kb. 5 nyelven, hogy ne fotozzak.

nusikam Creative Commons License 2011.06.16 0 0 1569

megtortént... :))

nagyon jo volt a koncert!

Katie-nak ugyanolyan gyonyoru a hangja, mint 3 éve volt, és ugyanolyan szép, és csinos is! Csak màr nem Kicsi Làny...

Abbol a vékonyka kis emberbol olyan gyonyoru hang szolal meg, ami elvaràzsol!

nusikam Creative Commons License 2011.06.16 0 0 1568

Jo estét!

Van itt valaki?

Előzmény: Patreides (1566)
nusikam Creative Commons License 2011.06.15 0 0 1567

Patreides, koszonom szépen.

Ebbol a 11. dal szàmomra ismeretlen

Katie Melua - Going Up The Country

(Sorry, no lyrics available. En is sajnàlom)

majd mindjàrt utànanézek, hàtha meg tudnàm hallgatni valahol màshol.

Ma de. hallgattam a dalokat ujra, màr nem vagyok biztos abban a boritékolàsban :)

Elnézést!

Lehet, hogy csak fàradt voltam?

Lassan készulnom kell, màr nem mondhatom azt, hogy nincs egy rongyom sem, amit felvehetek :)) mert a lànyom àldott jo lelku!

Patreides,

màr izgulok! :)))

Holnap reggel 5,25-kor kelek, fogalmam sincs, hogy idejovok-e a koncert utàn, de magamat ismerve ugysem tudom megàllni. :)

Nagy beszàmolo nem lesz!

Busszal jovok haza, ugyhogy ki tudja mikor lesz az.

Gondolom a gépet itt hagyjàk nekem, ha igy lesz, akkor 1-2 sort irok.

Azt làtom, hogy a tegnapi koncerten Katie nagyon szép és csinos volt, mint mindig!

Viszlàt!

Előzmény: Patreides (1566)
Patreides Creative Commons License 2011.06.15 0 0 1566

A tegnapi zürichi koncerten ezek a dalok voltak műsoron.

Előzmény: nusikam (1565)
nusikam Creative Commons License 2011.06.14 0 0 1565

Koszi szépen!

Szerintem hatalmas kulonbség van eloadàs és eloadàs kozott!

Nekem a talàlt 2008-as videon jobban tetszik a Kosmic Blues, ugyanis ott aztàn Katie belead apait-anyait... Nagyon odatette.

Remélem nem hagyjàk ki a dalt, nagyon szeretném éloben hallgatni ismét.

A BBC 4 dal félelmetes, a videoval egyutt. Nerina nagyon szép, és a hangja is!

Koncert màr csak 1 nap. Nem igérek semmit, hogy bejelentkezem koncert utàn.

Buszozni fogok, nem tudom, hogyan érek haza.

Màsnap reggel kiméletlenul koràn csorog a mobilom, fél 6 korul màr viszem le a Csatit, olyankor még a "Zsedo" (/Jet d` Eau) is alszik, de a dugok màr szépen alakulgatnak :)) ezutàn (egy kis kozelharc :)) hogy "depeche toi" (igyekezz màr!) aztàn csak elindulunk suliba. A kis Tucskot busszal (àtszàllàssal) kisérem.

Ma reggel azt hittem elalszom a buszon, nem fekudtem le az este idoben :)).

Na ez màr megint OT.

Előzmény: Patreides (1564)
Patreides Creative Commons License 2011.06.13 0 0 1564

Abban nem lehetsz biztos, hogy a Kozmic Blues pont lesz a koncerten. Koncertről koncertre kikerülhetnek dalok, és a helyükre más kerül be. Csak reménykedni lehet, hogy Katie nem azt hagyja ki éppen. :)

Ezt itt pár napja énekelte a holland koncerten, vagyis itt éppen szerepelt a dal:

Katie Melua & Luke Potashnick - Kosmic Blues (live, Amsterdam, 2011.06.08, Janis Joplin cover)

* * *

[Off Topic]

Ezt ma hallottam élőben a BBC4-en, nem Katie Melua, de szeretem. :)

[On Topic]

Előzmény: nusikam (1562)
nusikam Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1563

nusikam Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1562

Bocsànat a Katie Melua rajongoktol, -Toled Patreides -, de elore boritékolom, hogy a koncerten, a legutolso albumrol (The House) igazàn egy dal:The Flood fog nagyon tetszeni a koncerten, és Katie régebbi dalaiért fogok igazàn rajongani. Mint az elobb mellékelt Kozmic Blues. Hàt ebbe a dalba minden zenei tudàsàt,kulonlegesen szép hangjàt, kifejezo hangerejét, egész lényét, szivét lelkét beleadta. Imàdom!! Remélem énekelni fogja!

Ma volt lehetoségem végighallgatni az ajànlott dalokat az ""uj"" albumrol, és most ez a véleményem... 

nusikam Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1561

nusikam Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1560

Miért? Magyarul tud?

Patreides Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1559

2006 tavaszán volt, nem beszélgettek, csak énekelt a show befejezéseképpen.. Egy szál gitárral, a Nine Million Bicycles-t. Azt akkor már hónapok óta sokat játszották a zenetévék, mert jó helyen állt a single-listákon. Az album persze még jobb helyen az album-listákon, de az ilyesmi a Vh1-en kívül más zenetévéket nem nagyon érdekelt akkoriban sem. :)

Fábry nem beszélgetett vele, mert egyrészt nem tud riportot csinálni angolul, másrészt valószínűleg f**gja sem volt arról, ki ez a helyes kicsi lány. :)

Videó nincs fent róla sehol szerintem (régebben volt), mert az RTL Klub erre eláég kényes, és leszedeti.

Előzmény: apragel (1558)
apragel Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1558

Katie fellépett Fábry-nál???? Te jó ég, én ezt nem is tudtam. Akkoriban mondjuk nem is nagyon ismertem még Katie-t, a Fábry műsorát se nagyon nézem. Őrület, miket tudok meg évek múlva. :D

Van erről videó anyag? Mit énekelt? (Bár elég erősen sejtem, hogy a Nine Million Bicycles-t). Beszélgettek is, vagy csak az éneklés volt?

nusikam Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1557

màr értem...

Koszi szépen!

Kérlek a tobbit is mondd majd el, mert nem valami jol azonositottam.

Még szerencse, hogy ezt a videot megnéztem.

Most mennem kell.

Előzmény: Patreides (1552)
nusikam Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1556

.... és a Fàbry hagyta szohoz jutni? :)

Nem emlékszem, talàn làttam is a musort, ha tudtam, hogy Katie Melua a vendége lesz.

Nem nézem a CNN-t, de abban az idoben esett azt hiszem elég sok szo Katie szulohazàjànak torténéseirol.

Előzmény: Patreides (1554)
nusikam Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1555

Na màr megint alig tudtam belépni.

Előzmény: Patreides (1554)
Patreides Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1554

"Màr nem is emlékszem, hogy mi volt 2006-ban"

Katie Melua akkor tavasszal először járt Budapesten (fellépett a Fábry-showban), ősszel pedig sok, főleg esti budapesti kép volt látható a CNN-en, de nem zenei események miatt.

Előzmény: nusikam (1553)
nusikam Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1553

Màr nem is emlékszem, hogy mi volt 2006-ban, arra màr inkàbb, hogy mi volt 2008-ban. Tobbek kozott Katie koncertje (is). 2011. màjus 24. is emlékezetes lesz, és pàr nap mulva koncert. Megyek, pedig egy ideig kérdéses volt, na de ez elmult. A felkészultségem a régi dalokra alapozodik. Nincs ido. Ràadàsul az inda nem fogadta el a jelszavam, DPG nincs, amire emlékeztetot kérhettem volna. Csodàlkoztam is, mert biztosra vettem, hogy tudom ide a jelszavamat. Ma de. tetszett az indànak a jelszavam, és beengedett :)

Minden jol rendezodik, hàla Istennek! Pàr nap mulva koncert! Nem foglalkoztam csak ""egy""-két dologgal :)) Tul.képpen most is az a legfontosabb.Még lehet, hogy jut mindenre ido, csak minden sokkal lassabban megy. Jovo héten nagy ""buli"" lesz, legalàbb hat gyermekkel, megkésve szulinapot unnepelunk! Ez nagy divat errefelé. Hetenként viszem az unokàmat.  Arra kell készulodnunk. Hàt ez az iràs olyan OT. volt, elnézést kérek,  de legalàbb itt vagyok.

Előzmény: Patreides (1552)
Patreides Creative Commons License 2011.06.10 0 0 1552

Van, akinek nem annyira, de van olyan is, akinek 2006 egy jó év volt. :)

Patreides Creative Commons License 2011.06.09 0 0 1551
Patreides Creative Commons License 2011.06.09 0 0 1550

Katie Melua & Beth Rowley - What a Wonderful World  (live@Olympia, Paris 2011.06.05.)

Katie Melua - The House  (live@Olympia, Paris 2011.06.05.)

Patreides Creative Commons License 2011.06.01 0 0 1549
Patreides Creative Commons License 2011.05.26 0 0 1548

A Blame It On The Moon volt Katie Melua kedvenc dala Mike Batt-től annak idején, úgy 2004 környékén.

De nekem most inkább ez a kedvencem, bár ez itt Off Topic. :)

Előzmény: nusikam (1547)
nusikam Creative Commons License 2011.05.26 0 0 1547

nusikam Creative Commons License 2011.05.26 0 0 1546

Szépek a dalok, és olyan jo ez a nyugalom :)

nusikam Creative Commons License 2011.05.26 0 0 1545

OT.

Patreides,

Koszonom szépen a gratulàciot!

Tul sok volt a torténés ezen a napon, emlékezetes is marad.

Remélem 1 év mulva mosolyogva gondolunk arra, hogy mi minden tortént azon a (szuli)napon.

Akkor most hallgatok egy kis zenét, azok kozul, amit ajànlottàl.

Koszonom!

Előzmény: Patreides (1544)
Patreides Creative Commons License 2011.05.24 0 0 1544

[OFF TOPIC]

Egyébként itt most valakinek Boldog Születésnapot! :)

Most nem Katie Melua dalokkal, de azért jók ezek:

Nerina Pallot acoustic

Nerina Pallot videoklip

Ellie Goulding videoklip

[ON TOPIC]

Előzmény: nusikam (1540)
Patreides Creative Commons License 2011.05.23 0 0 1543

Csak valamiért ezt a blogmotor nem hajlandó tudomásul venni.

Na még egyszer, csak a linket...

Patreides Creative Commons License 2011.05.23 0 0 1542

Valamiért a feltöltött videó lejátszásnál nem ment tovább a 40:57 időpontnál, ezért töröltem, és újra felraktam.

Így most már működik végig.

Patreides Creative Commons License 2011.05.23 0 0 1541

2010.08.21. Dánia, Ledreborg kastélypark

Másnap bejelentették, hogy az aznapi koncert elmarad, Katie egészségi problémái miatt... azután a teljes 2010-es nagy turnét törölték. Itt a koncerten - így utólag - már jól látszik a kimerültsége, ami után másnap következett az összeomlás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!