Szerintem hatalmas kulonbség van eloadàs és eloadàs kozott!
Nekem a talàlt 2008-as videon jobban tetszik a Kosmic Blues, ugyanis ott aztàn Katie belead apait-anyait... Nagyon odatette.
Remélem nem hagyjàk ki a dalt, nagyon szeretném éloben hallgatni ismét.
A BBC 4 dal félelmetes, a videoval egyutt. Nerina nagyon szép, és a hangja is!
Koncert màr csak 1 nap. Nem igérek semmit, hogy bejelentkezem koncert utàn.
Buszozni fogok, nem tudom, hogyan érek haza.
Màsnap reggel kiméletlenul koràn csorog a mobilom, fél 6 korul màr viszem le a Csatit, olyankor még a "Zsedo" (/Jet d` Eau) is alszik, de a dugok màr szépen alakulgatnak :)) ezutàn (egy kis kozelharc :)) hogy "depeche toi" (igyekezz màr!) aztàn csak elindulunk suliba. A kis Tucskot busszal (àtszàllàssal) kisérem.
Ma reggel azt hittem elalszom a buszon, nem fekudtem le az este idoben :)).
Abban nem lehetsz biztos, hogy a Kozmic Blues pont lesz a koncerten. Koncertről koncertre kikerülhetnek dalok, és a helyükre más kerül be. Csak reménykedni lehet, hogy Katie nem azt hagyja ki éppen. :)
Ezt itt pár napja énekelte a holland koncerten, vagyis itt éppen szerepelt a dal:
Katie Melua & Luke Potashnick - Kosmic Blues (live, Amsterdam, 2011.06.08, Janis Joplin cover)
* * *
[Off Topic]
Ezt ma hallottam élőben a BBC4-en, nem Katie Melua, de szeretem. :)
Bocsànat a Katie Melua rajongoktol, -Toled Patreides -, de elore boritékolom, hogy a koncerten, a legutolso albumrol (The House) igazàn egy dal:The Flood fog nagyon tetszeni a koncerten, és Katie régebbi dalaiért fogok igazàn rajongani. Mint az elobb mellékelt Kozmic Blues. Hàt ebbe a dalba minden zenei tudàsàt,kulonlegesen szép hangjàt, kifejezo hangerejét, egész lényét, szivét lelkét beleadta. Imàdom!! Remélem énekelni fogja!
Ma volt lehetoségem végighallgatni az ajànlott dalokat az ""uj"" albumrol, és most ez a véleményem...
2006 tavaszán volt, nem beszélgettek, csak énekelt a show befejezéseképpen.. Egy szál gitárral, a Nine Million Bicycles-t. Azt akkor már hónapok óta sokat játszották a zenetévék, mert jó helyen állt a single-listákon. Az album persze még jobb helyen az album-listákon, de az ilyesmi a Vh1-en kívül más zenetévéket nem nagyon érdekelt akkoriban sem. :)
Fábry nem beszélgetett vele, mert egyrészt nem tud riportot csinálni angolul, másrészt valószínűleg f**gja sem volt arról, ki ez a helyes kicsi lány. :)
Videó nincs fent róla sehol szerintem (régebben volt), mert az RTL Klub erre eláég kényes, és leszedeti.
Katie fellépett Fábry-nál???? Te jó ég, én ezt nem is tudtam. Akkoriban mondjuk nem is nagyon ismertem még Katie-t, a Fábry műsorát se nagyon nézem. Őrület, miket tudok meg évek múlva. :D
Van erről videó anyag? Mit énekelt? (Bár elég erősen sejtem, hogy a Nine Million Bicycles-t). Beszélgettek is, vagy csak az éneklés volt?
Katie Melua akkor tavasszal először járt Budapesten (fellépett a Fábry-showban), ősszel pedig sok, főleg esti budapesti kép volt látható a CNN-en, de nem zenei események miatt.
Màr nem is emlékszem, hogy mi volt 2006-ban, arra màr inkàbb, hogy mi volt 2008-ban. Tobbek kozott Katie koncertje (is). 2011. màjus 24. is emlékezetes lesz, és pàr nap mulva koncert. Megyek, pedig egy ideig kérdéses volt, na de ez elmult. A felkészultségem a régi dalokra alapozodik. Nincs ido. Ràadàsul az inda nem fogadta el a jelszavam, DPG nincs, amire emlékeztetot kérhettem volna. Csodàlkoztam is, mert biztosra vettem, hogy tudom ide a jelszavamat. Ma de. tetszett az indànak a jelszavam, és beengedett :)
Minden jol rendezodik, hàla Istennek! Pàr nap mulva koncert! Nem foglalkoztam csak ""egy""-két dologgal :)) Tul.képpen most is az a legfontosabb.Még lehet, hogy jut mindenre ido, csak minden sokkal lassabban megy. Jovo héten nagy ""buli"" lesz, legalàbb hat gyermekkel, megkésve szulinapot unnepelunk! Ez nagy divat errefelé. Hetenként viszem az unokàmat. Arra kell készulodnunk. Hàt ez az iràs olyan OT. volt, elnézést kérek, de legalàbb itt vagyok.
Másnap bejelentették, hogy az aznapi koncert elmarad, Katie egészségi problémái miatt... azután a teljes 2010-es nagy turnét törölték. Itt a koncerten - így utólag - már jól látszik a kimerültsége, ami után másnap következett az összeomlás.