Nekem jó, én egy teljes összegű befizetést tudhatok magam mögött. Mindenesetre azért ha valaki az ötletgazda "alapító" tagok között van, és mondjuk 2002-ben fietett be 30 eFt-ot, annak lehet hogy nem esik jól, hogy akkor most ő kimarad, úgyhogy szerintem ezt nem lehet így meghatározni.
Üdvözlet mindenkinek! Most regisztráltam ,így már tudok én is véleményt nyilvánítani.Én 2003 ban fizettem be az 50000ft-ot ,egy gyors ötlettől vezérelve.(XXL néven a 12-es számom van).Nagyon sokáig úgy tűnt hogy nem lesz a dologból semmi ,meg voltam ijjedve hogy lőttek a pénznek,de végülis türelemmel kitartottam.Az információ nagyon szükös volt de várakozó állásponton maradtam.Az idén olvasgatva a topicot derült ki számomra hogy sokan csak jelképes összeget fizettek be és úgy kell behajtani a pénzt az órákra.Ezért döntöttem úgy hogy véleményemet megosztom veletek.
Először is nagyon köszönöm a lehetőséget hogy egy ilyen különleges órához esetleg hozzájuthatok(remélem).Sajnos 200 km-re lakom Budapesttől így elég nehéz a találkozóra elmenni.Véleményem szerint is azok közt kellene a következőket kisorsolni akik már befizették a pénzt.
Remélem eljut ez a vélemény a projekt aktív tagjaihoz,én csak úgy tudtam elősegíteni az ügyletet hogy a pénzt átutaltam,azt viszont már 8 éve.
A jövőre nézve vágyakozó tisztelettel ! molnari(XXL)
Csak mondjuk ha mindenki csak 10.000 Ft-ot fizetett volna be (és ennyit kockáztat) akkor aligha készült volna el akár az első óra is. És talán a 2003-2004-ben befizetett 50.000 ft sem ugyanannyit ér mint a 2011-ben befizetett... mintha pl. az ezüst ára minimum a duplájára nőtt volna a vásárlásunkhoz képest, de erről Báró többet tudna mondani...
Drága Barátom!
A sorsolást nem befolyásoljuk, bízzuk azt a szerencsére. ;-)
Beszéltem a Báróval, szerintem amint elkészül a következő ötösfogat, megejtjük a talit.
Kellene frissíteni a Fekvőrendőrnek az elszámolást az MMII-
vel kapcsolatban, és elküldeni nekem, mert elkészült az első
5 db, a gazdik megkapták, és készül a következő 5 db! Aki
megkapta, és kapja, és értesítem, az kérem utaljon,
egészítse ki az idáig befizetetett!!
Elhárultak a műszaki akadályok, új vízmentes koronák
kerülnek fel, és új csövet kapott az óra, reméljük halad
tovább a projekt, további jókat mindenkinek!
Sandor 12 hívjon!!!!!!!!!!
g.baron@poljot.hu kérdések!!!