tisztelettel keerek jelentest az kincstarnak az allapotjarol.
nagyon jo befektetesek tuntek fel tavolban egy feher vitorlan. ossze kell hivni a nagy szenhadrint, azt hiszem a soros vezetoje a mi natalienk (george brassens) es donteseket kellene hozni de a dontes megalapozasahoz szukseg van a kincstar allapotanak es foleg likviditasanak alapos ismeretere.
a leglukrativabb beruhazasnak a szogesdrot gyaar tunik (egyelore) de a kancsuka gyar sem tunne teljesen elhibazott lepesnek.
Miről is ismertetik meg az igaz magyar? És miről az igaz magyar zsidó (hogy azt a 10-et össze lehessen szedni)?
Az a baj, hogy olyan fogalmakkal operálsz, amelyeknek nincs jelentése. Pontosabban neked fogalmad sincs róla.
Van nekem egy érdekes könyvem (valami hozzád hasonló hablatyoló lény miatt vettem meg). Ajánlom figyelmedbe: Reményi Gyenes István: "Ismerjük őket? (Zsidó származású nevezetes magyarok arképcsarnoka)" Ex Kibris Kiadó, 2000.
Érdekes könyv (300 oldalas). Azt hiszem meghökkennél kérésed ostobaságán (a 10-es számra gondolok), ha átlapoznád. Ajánlom, hogy legközelebb ne írj marhaságokat (legalább ebben a témában).
De ha óhajtod, találomra kigyűjtök belőle 11-et (csak jelöld meg a működési területüket; író, költő, katona, sportoló, festő, szobrász, fizikus, vegyész, matematikus, színész, filmrendező stb.)...
Én azt hiszem annak a sok keresztény antiszemitának kén elszigetelődnie hermetikusan. Vannak itt szovjet barátok látom és komik is ekkora baromságot azok mondtak. Kiket nyomnak el az Izraeliek.
Ja és mi a probléma a bő gatyával és a fütyülős barackkal ? Talán nem volt elég találó?
Milyen többség? De legyen, elítéli, és akkor mi van? Sajna, a zsidóknak nem adatott meg, hogy olyan felelőtlenségben éljenek, mint az ejrópai népek. És aki ezzel nincs tisztában, az könnyen elpatkolhat....
Erről beszélek, mint te Romániában, Szerbiában és Szlovákiában a többség úgy gondolja, hogy a magyar kisebbség nem a többség véleménye szerint él, beszél és gondolkodik azt jó, van. Na persze én azt hiszem azokban az országokban is és itt is egy törpe kisebbség szélsőséges csoport, képzeli, hogy egy kisebbségnek diktálni akarna.
Kérdez csak meg a magyar kisebbségekben élőktől, mivel generálják a gyűlöletet ?
Szeretném tudni miért is? Úgy tudom, hogy a magyar kisebbség sehol nem lojális az adott többséghez. A többség, ha baromságot gondol, akkor ki nem tesz rá. Ezt nevezik demokráciának. Te arra gondolsz, hogy az ország törvényeit bekel tartani. Igen!
Te azt gondolsz, és bárki azt gondol, amit csak akar, Izrael demokratikus ország.
Továbbra is Libanon támadta meg Juli. 12 és az óta minden nap több szász rakétával
támadja is.