Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1214

Szia Gezso!

ŐŐŐŐŐŐ asszem van! :-)

Ákos

Előzmény: GeZso (1211)
LTP944 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1213
No, ez a 29 ájró baráti, a 2-3 napos szállítás pedig főleg az. Gondolom érdemes sok dolgot rendelni egyszerre. Vagy mindegyik külön csomag lesz, és annyiszor 29?
Előzmény: Nico67 (1212)
Nico67 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1212
ha minden igaz 29 euro egy csomag küldési díja, legalábbis nekem a kipuffot ennyiért küldték. és ha minden igaz ennyi volt más csomag is. és tényleg 2-3 nap.
Előzmény: LTP944 (1210)
GeZso Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1211

Sziasztok!

Keresek 944-/II höz, nem katalizátoros, európai motorvezérlőt.

LTP944. Nekem pénteken adták föl másodszorra, és ma jött meg.

Üdv:Gezso

LTP944 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1210

Ákos!

Teljesen egyetértenék Veled, ha valóban eredeti festés lenne rajta, de amint kiderült, a kocsi hátulját kivéve ez sajnos már nem az eredeti fényezés. Ennek persze érthető  oka van, hiszen törött volt a kocsi eleje és az oldala is.

Másrészről zavar az is, hogy felemás a fényezés (és mindennek a tetejében az eleje nem is eredeti Porsche szín), ami jó fényviszonyok között (és nem a fák alatt, ahol megnéztük) sajnos nagyon is látszik.

Amit én tervezek az, hogy újrafényeztetem valamelyik korabeli szériaszínnel, és ha már ilyet teszek, akkor metálfényt rakok rá.

Ha azonban azt mondod, hogy megoldható a dolog egyszerűbben és korrektebbül is, és eltüntethető a ferrari piros a kocsi elejéről és az ajtókról, akkor mindenképpen kiváncsi vagyok a javasolt módszerre.

Nico!

Köszi az infot, szerencsére azon a címen, ahová én küldetném, a nagymamám mindig, apukám pedig általában otthon van:) Arra viszont nem válaszoltál, hogy milyen költséggel és határidővel szállít a mittelmotor? Fontos volna tudnom a munkák ütemezése miatt.

Köszi a segítséget mindenkitől,

Tamás

Előzmény: Ákos 72 (1208)
dartman Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1209
Ákos,
Délelőtt megkaptad az e-mailt? Remélem benne van minden szükséges.
Reggel voltam a futómüvesnél. Volt nagy álmélkodás, ilyen autót még nem láttak a környéken. Az első kérdése az volt hogy "ez az az audi motoros?" Elmagyaráztam neki az instrukcióid, hogy milyen módon állítható a kerék dőlés. De meg kell mondanom, hogy utána nagyon szép munkát végzett. Pontosan és egyformán állnak a kerekek, lett hézag a rugó, és a kerék között, és mostmár a kormánykerék is szimmetrikusan áll.
Az autó futása is sokkal kultúráltabb lett.
Mióta elkezdtem finoman kissebb távokat járni, folyamatosan csökken a kezdeti erős rezonancia. Remélem a kerékcsapágycsere tovább javít a helyzeten.
A futóműves szerint valószínűleg az S2-es futómű szerint túl magas az eleje, és azért ilyen furcsa a kocsi állása. Ezen milyen módon lehet segíteni? Új első rugókat kell belerakni? Létezik rövidebb rugó ami megfelelő ehhez a futóműhöz? Vagy lehet rövidebbre venni?
Laci.
Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1208

Szia!

Szerintem azt a kocsit nem kellene... Ritka szép gyári állapotú 83-as kocsi így érték, és napról napra többet ér. Ha lefényezteted nem lesz gyári az ebben a korban már értékcsökkentő nem értéknövelő befektetés egy átfényezés!

Ákos

Előzmény: LTP944 (1206)
Nico67 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1207

Gezso kűzd most velük, mert visszavitte az ups  a csomagot, mivel nem volt otthon, és hiába adta meg a számát nem hívták fel. így a mittelmotor újra küldi a csomagot de új díjat számít fel

Nekem simán meghoztak egy S2 hátsó kipuffot.  szerintem korrekt a cég.

amúgy érdemes kimenni, de ha csak a bécsi központi raktárban van, akkor máshol is rendelni kell. a legjobb ha egyik nap megrendeled, a másik nap elhozod.

Előzmény: LTP944 (1205)
LTP944 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1206

Ez valami miatt kidobott (szerencsére feltette, amit eddig beirtam). Szóval a másik kérdés, hogy látott-e már vki közületek 944-est ruby red metallic színben (a kódja LM3V ha jól emlékszem). Az enyém jelenleg felemás, az eleje és a hátsó spoiler F40-piros (Ferrari szín, bah..) a hátsó része pedig az eredeti indian red. A lényeg, hogy szeretném átfujatni, és vmi metál színre, és ehhez gyűjtök adatokat. Ha vki tud ruby red színű 944-esről képet, légyszi küldje el.

Köszi.

LTP944 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1205

Tapasztalataitok szerint a mittelmotor.de mennyi idő alatt szállít, és mennyit kér a szállításért? Ahogy megnéztem pár engem érdeklő terméket, csak egy-két százalékkal olcsóbb, mint a porsche.de referenciaára, kérdés, mi éri meg jobban: rendelni, vagy kiugrani egyszer Bécsújhelyre az összes alkatrészért (esetleg összekötve egy kis családi shoppingolással Parndorfban:) )?

Másik k

Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1204

Szia!

Ne csapd össze! Jól csináld meg és gyere! Irtam, addig nagyon sok időd van :-)

Ákos

Előzmény: attilka999 (1201)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1202

Szia Tomiki!

Igen gyere fel, hogy velün autozz! Egyébként egy kőrt megyünk Biatorbágy felé indulunk, Szfv, Sukoró nagyvonalakban.

Ákos

Előzmény: tomiki (1199)
Nico67 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1203

rögtön kész....

meg fogsz lepődni milyen gyorsan kész lesz....

Miki

Előzmény: attilka999 (1201)
attilka999 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1201

ajaj erezzem magam "lebaszva", belehuzok, de osszecsapni nem akarom es meg a hiba forrasa sincs a kezemben..

lattam "merre jartal" Nico, "vedjegyed" az ontapados szivacs ....:-)

attilka

Előzmény: tomiki (1200)
tomiki Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1200

Ez neked le van már bontva?????

:)))))))))))))))))))

Előzmény: attilka999 (1196)
tomiki Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1199

Sziasztok!

Dartman: kevés info hangzott el itt ;) vagyis emiatt nem tudhatod a teljes hátteret, ami persze nem gond, csak mondom. Tehát Porsche kell, természetesen, csupán arról van szó, hogy a józan ész mérlegelése is be kell hogy lépjen a képbe egy adott idő/pénz/energia ráfordítás fölött. Természetesen ha pl. egy Borgward Isabelláról vagy más még sokkal öregebb autóról lenne szó, az más lenne - és akkor az nem is én lennék, aki olyat építene újjá :)

Maki: Beszéltem Nicoval, de ettől még el akarok hozzád is menni, felmérni a piacot. Hétvégén jössz amúgy?

Ákos: Hova megyünk? Ugyanis lent leszek a Velencei-tónál, így kérdés, hogy egyáltalán feljöjjek-e.

Sziasztok:
Tomiki

LTP944 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1198

Csak hogy én is mondjak egy bölcset (ezt amúgy a volt főnököm szokta mondani):

"Egy nap 24 óra + az éjszaka":)

Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1197

Szia!

Nincs felmentés, TESSÉK DOLGOZN! Nagyon sok idő van még addig teljes 5 éjszaka :-) Különben is 8 óra munka, 8 óra pihenés 8 óra szórakozás (agyatlan komcsik :-) 

Ákos

Előzmény: attilka999 (1196)
Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1195

Szia Miki!

Fergeteges volt! Még nem néztem, hogy hányadikok lettünk, de az első 4-be nem sikerült :-( Ezt csak ha kipróbálod akkor tudod meg mennyire jó! Zsolti+Szpdro valamiért eljön a következőre.

Ákos

Előzmény: Nico67 (1184)
attilka999 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1196

Ahogy igertem, itt tartok most... egy kicsit most nezegetem, nem egyertelmu mit kell lebontanom meg...tulzasba meg nem akarok esni:-)

Ákos 72 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1194

Sziasztok!

A következő Front Engined Porsche Club találkozónk Október 7.-én, azaz e hét végén aktuális. A Budaörsi (Balaton felé vezető oldali) Agip kúton várunk mindenkit 10:00-tól aki szeretne velünk tartani.

Ákos

Nico67 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1193

be tudod indítani, és le tudod ellenőrizni. én is megtettem. így jöttem rá mi mit mozgat és miért van.

Előzmény: attilka999 (1192)
attilka999 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1192

gondoltam ra en is, meg kene egy vakgomb az ablakfutes helyett... nekem gyanus a futes szabalyzo egyseg is.... be lehet inditani az autot hogy log belolle a tyukbel? mert ki akarom probalni mielott visszaepitek mindent meg kivancsi vagyok melyik motor mit nyit-csuk be....na elrakom magam, holnap dogozni kell, legyen mibol ebayen kalozkodni.... lattam alu kuszobot a .com-on amit vadaszok...attilka

Előzmény: Nico67 (1191)
Nico67 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1191

még csak hétfő és elég jól állsz, ahogy a képet láttam. megy az gyorsan...szerdára kint van, ha megforrasztatod péntekre kész az autó! és lesz egy eladó belső egységed :-)))

jut is eszembe, most kellene egy szál drótót kihúzni szépen a köteggel a fogyasztásmérőhőz a comp. doboztól.

Miki

Előzmény: attilka999 (1190)
attilka999 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1190

Nekem is van listam-:), de most 1 dologra koncentralok, mar elfogyott a garazsban a polc es meg csak bontok-bontok.... nem gondoltam volna ekkora szpas kiszedni azt a hocserelo izet... lassan mar a motort latom a muszerfal helyen:)

holnap rakok fel kepeket.

ezuton kerem kimentesemet a talirol, ebbol egyhamar nem lesz auto...attilka

rf944 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1189

Akkor gyere át abbol baj nem lehet. Mindenki elvan kenődve mi a pánik?  

Előzmény: tomiki (1185)
LTP944 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1188
Arra azért kiváncsi volnék, hogy ha a jótündér adna egy új Caymant, azzal mennyi idő múlva kellene elkezdeni listát írni:)
Nico67 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1187

listája itt mindenkinek van :-)))

Előzmény: dartman (1186)
dartman Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1186
Tomiki biztos porschéra van neked szükséged? Elnézést hogy megkérdezem, de ezek a kedves öreg járgányok akkor igazán szépek, és jók, ha az igénybevétel, és a ráfordított idő és törődés fordítottan arányos.
Egyébként nekem is megvan már egy elég szép hosszú, sőtt egyre hosszabb listám a javítani valókról.
Előzmény: tomiki (1185)
tomiki Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1185

Hát azért, mert most akkor vegyek 3 autót, hogy abból legyen 1 normális? Hát ez is megoldás, de most már eljutottam oda, hogy semmire nincs időm, alig vagyok otthon. Így aztán már kezdek oda jutni, hogy ha itthon vagyok, akkor legyen egy szép autókám, amibe beülök, és élvezem. Szegény szürkében, bár még élvezem!!! de egyre több dologra kell menetközben figyelni. Nemcsak kopó dolgokra.

Hát ennyi.

Bezzeg dartman a szerencsés! :D :D :D meg ne sértődjön ezen valaki!

Na, be is fejezem az offolást.

Előzmény: Nico67 (1183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!