Keresés

Részletes keresés

nancy boy Creative Commons License 2009.09.20 0 0 750
Fuuuu... Gyerekek...

Deedee... Sajnálom de így akkor jobbulást és Amberen talizunk:))

Aztán... Mi elég hamar bejutottunk és a karszalagunk is hamar meglett... De ez lényegtelen... Nem tudom mégis mi alapján várja el valaki, hogy a biztonságiaknak vagy a hostesseknek bármiféle köze is legyen az Editors-hoz... Ez nonszensz már ne is haragudj... Megértem a csalódásod felháborodottságod persze, csak ez valahogy nekem nem áll össze... Nah mindegy... Magáról a koncertről...

Részemről úgy kb a második számnál éreztem azt, hogy nem bírok tovább ülni aztán ez csak fokozódott, sikerült ülve maradni mégis, bár szerintem is baromság volt a bulit ülősre csinálni, de az MTV tudja, igazából most ebbe beleköthetnénk, ám azt mondom legyünk hálásak ennek a szaros stop the climate kampánynak, hogy hallhattuk az Editors-t ismételten... A koncert visszafogottabb volt mint a szigeten plusz két szám az új lemezről az egyik a kezdő dal az In this light and on this evening a másiknak a címét még nem tudom, de utána nézek... Egyébként meg megint az a tökéletes hibátlan előadásmód amit megszokhattunk tőlük... A Bricks And Mortar-os felállás tetszett megindult mindenki a színpad felé az komoly volt...

Páran megvártuk hátul a bandát sikerült autogrammokat szerezni és lesznek közös fotók is, hirtelen ennyi, bővebbet majd, ha kialudtam magam....
johevi Creative Commons License 2009.09.20 0 0 749

A beengedés elég prosztó volt. Nekem n8-kor már nem jutott karszalag, a biztonságiőr paraszt módon ( és vidáman!!! ) közölte, hogy akkor haza lehet menni. A karszalag nélküliek nagyrésze el is ment, de a koncert előtt nem sokkal végül is mindenkit beengedtek. Ennyit a szervezésről.

Maga a koncert nagyon tetszett, jól szólt, csak egy ilyen bulit tök bénaság ücsörögve végigülni, mindenkinek mozgott feje, keze, lába, és a végén, az utolsó számnál szabadult el mindenki, jól nézett ki hátulról.

DeeDee83 Creative Commons License 2009.09.20 0 0 748

Ha egy rendezvény vendéglistás, és valaki megkapja a megerősítést, hogy fent van a vendéglistán, akkor azt be kell engedni. Pont.

A "tiszteletjegyeket" normális esetben a kiadandó jegyek szétosztása előtt már levonják a kapacitásból, szóval az megint nem jó kifogás, hogy beficcent pár celeb az utolsó pillanatban.

A first come first served-kifejezést én úgy értelmeztem, hogy ülőhelyes a buli és ha előbb mész, előrébb fogsz ülni, ha csak az utolsó pillanatban érsz oda, akkor max. hátul ülsz, nem fogsz tudni a tömegben előrébb kerülni a koncert alatt pl.

Előzmény: thrill (747)
thrill Creative Commons License 2009.09.20 0 0 747

"Remember that the venue has limited seating and therefore the event is on a FIRST COME FIRST SERVED basis. We advise you to collect your pass as early as possible (within the times indicated in the attached document) to ensure your place at the concert."

Mellesleg várható volt hogy fél nyolc kicsit már késő, ha nyolckor beengedés van.

A biztonságiaknak meg a hostesseknek meg nem kell feltétlenül szeretnie a bandát.

Bocs, de én így látom...

Micsinai Gyuri Creative Commons License 2009.09.19 0 0 746
Szar lehet, sőt....
De... Sajna benne volt a pakliban, egy ilyen "repi" bulinál, boldog-boldogtalan kap jegyet, mögöttem a "csodálatos" Antal Fitnesz Klub unatkozta végig (végig, a fenét, a felénél hál' istennek kihúzták a belüket) a bulit. Ez a tanulság, ez nem koncert volt, hanem reprezentatív izé, ezért igyekeztünk mi is minél hamarabb odaérni....
Előzmény: Rainvan (743)
Micsinai Gyuri Creative Commons License 2009.09.19 0 0 745
Phúú, na jó volt, igen, jó volt!
Cirka egy hónapja szétégtünk a napon, most meg a páholyban ültünk a sört szorongatva. Nem tipikus koncertélmények ;o)
Jó lett volna egy normál koncert, külön vicc volt a Bricks and Mortar alatti "felállítás", de nagy élmény kerekedett. Várjuk az adást!
Rainvan Creative Commons License 2009.09.19 0 0 744
Bocsi, negyedszerre sikerült normálisan elküldeni végre...
Előzmény: Rainvan (743)
Rainvan Creative Commons License 2009.09.19 0 0 743

Sziasztok!

Nagyon szeretem az Editorst és régóta olvasom a topikot is, de csak most írok először. 2006 nyarán rengeteget hallgattam a Back Room-ot, azóta is az az egyik kedvenc lemezem, de a második album is tetszett, ahogy az újat is várom már. A Szigeten nem tudtam ott lenni (pedig az egyetlen koncert volt az ezévi felhozatalból, amit megnéztem volna), ezért is örültem, amikor eljutott hozzám a mai koncert híre. Egyből regisztráltam, pár napra rá megjött a mél a fájlokkal meg a visszaigazolással, hogy rajta vagyok a vendéglistán. Úgy alakult, hogy fél nyolcra értem a Millenárishoz, nagy tömeg, a karszalagos asztalnál pedig kaján vigyorral közli egy biztonsági őr, hogy a karszalagok elfogytak, hétkor kellett volna jönni. Én a meghívót meg a nyilatkozatot lobogtattam, ő meg a karszalagos dumát hajtogatta hiába, mert nem tudtunk dűlőre jutni. Szar volt. Mit lehetett tenni, eljöttem. Persze min is vagyok meglepődve? Végülis Magyarországon vagyunk, ugyan miért is menne bármi úgy, ahogy az ember elvárná? A levélben szó sem esett róla, hogy hétig oda kell érni (17 és 20 óra között lehetett átvenni a karszalagokat), arról sem, hogy a karszalag elfogyhat. 700 főt engedtek be, ezt tudtuk. Hogy fogyhatott el a karszalag és, hogyhogy nem tudnak adni olyannak, aki rajta van -elvileg- a névlistán? Ezek szerint mindenki kapott levelet meg pdf-eket, aki regisztrált, aztán abban bíztak, hogy csak nem jönnek 700-nál többen, ha pedig mégis, azt a pár lúzert majd elhajtják? Vagy valóban csak 700 embernek küldték ki a levelet, csak épp karszalagjuk nem volt elég? Nem baj, úgysem ők szívnak, hanem mi, csakhogy nekünk még jogunk sincs reklamálni, hisz a koncert ingyenes. Csak akkor legalább ne írták volna a levélben, hogy rajta vagyok a "guest list"-en, mert így bizony elég csalódott voltam... Ja, persze a "rajta vagy a vendéglistán" csak angolul szerepelt, a magyar szöveg nem írt ilyesmit, min is vagyok meglepődve? Hiszen a koncert Budapesten van. Elképesztő az a pitiánerség és amatőrizmus, ami ezen a téren is megy ebben az országban. Nem sápítozni akarok, de ebben az esetben is minden fontosabb, mint a koncert: a körítés meg a szervezés elnyomja és eltorzítja az egészet. Csupa olyan ember "mozgatta a szálakat", akiknek láthatóan gőzük sincs az Editorsról. A kaján, napbarnította biztonságiőr meg a nagyon divatos hostesslányok: keresve sem találhatnánk olyanokat, akik távolabb vannak az Editorstól szerintem, mégis rajtuk múlt, hogy valaki, aki tényleg szerette volna látni őket, nem tehette meg. Csak az a szomorú, hogy míg a Szigetre el lehet hozni őket (hiszen ha csak párszázan vannak ott miattuk, az úgysem tűnik fel és nem lesz bukás a koncert, mert vannak ott rengetegen mások is), és egy zártkörű koncertre is (hiszen 700 ember bőven összegyűlik rájuk, mint láttuk), addig egy Arénás koncert tuti le lenne fújva (vagy még a Muse-koncertnél is nagyobb fiaskó lenne), ahogy talán egy Petőfi Csarnokos is, mert önmagában (ja és pénzért) nem vonz elég embert. Szóval nem tudom, láthatom-e valaha is itthon ezt a zenekart... Biztos vagyok benne, hogy az év egyik legjobb koncertjén vannak most azok, akik ott lehetnek. Jó szórakozást hozzá! 

DeeDee83 Creative Commons License 2009.09.19 0 0 742

Az index sincs a helyzet magaslatán, úgy látom.

Sajnálom, hogy ez történt. :( Én el is aludtam, le is betegedtem, és fél8nál előbb nem is értem volna a helyszínre. Pöttyet lettem volna mérges, ha potyára utazok vissza Bp-re...

(nancy boy: Bocsi, hogy nem írtam SMSt, hogy minden tökéletes legyen, zérón van a telefonom egyenlege... Ez egy ilyen hét... ehhhh. :(( )

Előzmény: Rainvan (740)
Rainvan Creative Commons License 2009.09.19 0 0 741

Rainvan Creative Commons License 2009.09.19 0 0 740

Rainvan Creative Commons License 2009.09.19 0 0 739

Biztos vagyok benne, hogy az év egyik legjobb koncertjén vannak most azok, akik ott lehetnek. Jó szórakozást hozzá! 

Rainvan Creative Commons License 2009.09.19 0 0 738

nancy boy Creative Commons License 2009.09.19 0 0 737
http://stef.blog.hu/2009/09/19/update_90497
nancy boy Creative Commons License 2009.09.19 0 0 736
Nah felébredtem.... Annak a lánynak aki mailben kérte a PDF-eket üzenem elküldtem válaszban. Öhhhh De korán van...:)))) It Kicks Like A Sleep Twitch...:)))
mklyttl Creative Commons License 2009.09.19 0 0 735
És hogyan, vagy hol lehet elérni ezt a sajtós? Mert ez a regisztrációs lehetőség szerintem bedöglött....
Kola Creative Commons License 2009.09.19 0 0 734
Ez ugyan tegnap délutáni hír, de a sajtós szerint még mindig lehet szerezni belépőt.
love cat Creative Commons License 2009.09.19 0 0 733
Mindjárt megyek a dolgozóba, este találkozunk :)))))))
mklyttl Creative Commons License 2009.09.19 0 0 732

Sziasztok,

kissé kétségbe vagyok esve, olvasva a hozzászólásaitokat, ugyanis én a regisztráció után sem kaptunk semmiféle emilt, melyben közlik vrelünk, hogy megvan a jegyünk. Lehet, hogy későn regisztráltunk. Szóval tud valaki abban segíteni, hogy az emil útmutatásai alapján elküldi nevünket, mint barát? Vagy ha valakinek van más ötlete, hogy fenébe lehetne bejutni erre a koncertre, akkor szívesen venném...köszi!

nancy boy Creative Commons License 2009.09.19 0 0 731
Persze persze, kell nekem még negyed 1-kor is a Szigetes koncertet hallgatni... Persze, hogy nem tudok aludni...:))))
nancy boy Creative Commons License 2009.09.18 0 0 730
Majd kapnak a blogunkban a pofájukra...:DDD
Előzmény: DeeDee83 (729)
DeeDee83 Creative Commons License 2009.09.18 0 0 729

Pazar, megint tele leszünk celebekkel, akik azt se tudják, hogy hol vannak, csak meg lehet jelenni és lesz photo és camera.

Moby-t nem bántani, mert grrrrrrrrrrrrr-grrrrrrrrrrrrrr és hörrrrrrrrrr-hörrrrrrrrrrr.

Előzmény: nancy boy (723)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.18 0 0 728
Warning!

Aki jön szombaton és csatlakozna... Annak szól ez mostan itt... 16:30-17:00 között lesz a találkozó széna téri villamos megállóban aki jönne az akkora jöjjön oda,aztán elbattyogunk a pdefeinkkel átvenni a megérdemelt ticketjeinket... ha kell adok mailben telefonszámot amin utol tudtok érni. Akik eddig ott lesznek:

Ynáligá
Nancy Boy
nancy boy Creative Commons License 2009.09.18 0 0 727
Inkább azt az egy órát is töltse ki az Editors azt mondom..:)))

Reggeli torna=kávésbögre emelgetése a számhoz..:D
Előzmény: ynáligá (726)
ynáligá Creative Commons License 2009.09.18 0 0 726

főleg! :-)

úgy láccik Margot ugrik be helyette az új albumával :-DDD

fél6 körül kellett volna ideálisan felkelnem, h ne kapjak sokkot a reggeli tornától, de mivel 6 után sikerült megvolt a sokk is...2 in 1 :-)

Előzmény: nancy boy (725)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.18 0 0 725
Nyomtatás megvolt már, kitöltés, majd, fotós id mindig velem van... Dvd-ket nem itthon hagyni...:DD

Amúgy nem úgy volt, hogy Katus Attila lesz az "előzenekar"?
Előzmény: ynáligá (724)
ynáligá Creative Commons License 2009.09.18 0 0 724
nyomtatni, tölteni, aláírni, pappert + fotós id-t nemotthonhagyni, stb, stb...!
Előzmény: nancy boy (722)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.18 0 0 723
Katus Attila nyilvánvalóan egy hülye fasz.

Mielőtt még valami Moby mániás letépné az arcom... Szóval bocs, de nekem ez a vénza kopasz kis genyó zenei értelemben sose volt nagy cucc... Vagyis de anno.. Mikor még hardcore-t hallgattam, és Feeling So Real...:))))))))
Előzmény: replikáns (721)
nancy boy Creative Commons License 2009.09.18 0 0 722
Holnap?? Megnézünk valami MTV által szervezett védd meg a földet a melegedéstől kampányonbeli koncertet amit valami angol ismeretlen banda ad majd, valami Editors vagy mi a nevük...:)))))

OFF: Az előtt nem sokkal jöttem haza tescobol, egy barátomat kísértem el, és kb hajnali fél 6-ig ébren voltam..:D
Előzmény: ynáligá (720)
replikáns Creative Commons License 2009.09.18 0 0 721
Katus Attila Moby koncertre megy
(forrás: http://www.katusattila.hu/index.php?m=naptar)
Margot Wallström pedig Editors koncertre megy szombaton
(forrás: http://ec.europa.eu/commission_barroso/wallstrom/index_en.htm)
ti melyikre mentek? :-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!