Koszonom azt a sok jo tanacsot amivel ell latsz minket!
- Meg egy csapattol sem lattam, hogy kiirta volna a jegy arakat!
- Ha egy kicsit figyelmesebben megnezned a honlapunkat www.predators.hu , akkor latnad, hogy ki van irva a merkozes kezdesenek idopontja: Kirugas:16:00!
- Ha meg figyelmesebb lennel, akkor talan a helyet is latnad: Teskand!
- A terkep matol elerheto lesz! (Bar a Ti honlapotokon sem talaltam egy nyamvadt terkepet sem, hogy hol az Olajbanyasz palya, es a ket hettel ezelotti latogatansunkkor 1 ora azzal ment, hogy megtalaljuk az edzeseteket)
- A musor pedig a Zala Predators NK Demons meccs lesz!
Ha valaki elhagyja a Teskand-ot jelzo tablat es nem latja meg, hogy hol a palya (kb 50 meterre az ut mellet jobbra mast nem is latsz!), akkor az lehet, hogy jobb is, ha nem jon el a meccsre mert akkor azt sem fogja latni. Teskand nem egy varos, ahol csak ugy el lehetne tevedni.
Szerintem a két legkeményebb csapatjáték mindenképpen a rugby és az amerikai football.
Az AFB ha keményebb, akkor valszeg azért, mert a védőfelszerelések miatt ugye alapból keményebbek az ütközések, illetve míg a rugbyben a labda elvétele az elsődleges cél, az AFB-ban a labdás játékos földre vitele, visszaszorítása. Vagyis a védő nem azért ront neked, hogy elvegye a labdádat, hanem azért, hogy elvegye a kedved a futástól...
De ha kilátogatsz egy meccsre, és meghallod hogy milyen hangja is van egy komoly ütközésnek, szerintem magadtól is rájössz miért írták az alábbiakat. :)
1 elemzés az ellenfél edzéséröl mindig csapaton belül van,azon belül az edzők között vannak nektek edzőitek akik segítik pl. a te munkádat is így nekem nem hiszem,h ebben segítenem kellene de ha tudsz várni pár napot akkor szombaton megmutatjuk majd,oké?:)))))))))) ne aggódj alapos elemzés lesz
Igen a focipályán! Lesz belépő is, mert sajnos a bírok nem jönnek ingyen illetve rengeteg másért is fizetni kell. Szóval marha sok lóvé egy mecs megrendezése.