Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
"Ez a mostani viszont pech és balfékség eredménye."
12-en vagyunk, akik idegenbe is elmennének játszani. Ebből négyen Bonyhádon lesznek egy másik tornán, én megsérültem. Marad hét ember, kettő kapussal, kettő jobbszélsővel... Nem tudunk kiálllni. Ennyit a balfékségről!
Fúú, bazz, necces a dolog, jelenleg nyolcan vannak, akik játszhatnak, ebből kettő kapus, kettő jobbszélső... Ketten holnap mondják meg, hogy tudnak-e jönni, ha igen, akkor O.K. A választ úgyis szerda délután/estére ígértem, ez be is lesz tartva. Ha ez a két srác jön, akkor megfelelő csapatunk lesz, de közel sem a legerősebb. Holnap hívlak.
Ma jöttem rá, hogy miért nem értem sokszor a hozzászólásaidat:
Szerintem Te eredetileg valami idegen nyelven írsz, aztán egy Csbalázs-féle hatodrangú fordítóprogrammal magyarra fordíttatod, és azt másolod be ide. :))))
....Szombaton este szintén élő közvetítésben számolunk be az MKB Veszprém - Komló bajnokiról. Utána a két csapat szurkolótábora csap össze a pályán este 20:00-tól...