nekem a Betti említett valamit. Ha nincs semmi konkrét én hozzájuk csatlakozom(pár ladyes es és w1 es brigád-ról van szó, meg nem mondom most, hogy hol)az István azt írta, hogy szerveznek már valamit, de nemtom mi a helyzet...azt mondták, hogy ahol tavaly nézték oda mennének talán.az illetékesek ha olvassák oszlassák el a szemem elől a ködöt lécci! píszendláv
Nem talált véletlenül valaki egy pár barna női bőrcsizmát (nyomi már, 40-es, Marc márkájú) pénteken edzés után? Otthagytam egy MediaMarktos szatyorban a nagy kupacban véletlenül.
István távollétében is számítok mindenkire pénteken 8:15 re gyertek fél 9 ig melegítés lesz, utána 9:45-ig erőnlét, mozgáskoordináció, gyorsulás, robbanékonyság fejlesztése fog zajlani. Majd 10:00 ig nyújtás!!!
Helyszín: Hegedűs Géza Ált. Isk. 1139 Bp, Fiastyúk u. 47-49.
gyors kérdés: lenne-e kedve valakinek közösen nézni a korábbi meccset holnap? (colts - jets asszem) javaslatokat olcsóbb, tv-vel felszerelt kocsmára is szívesen várok:)
Szevasztok! Sajnálom hogy nem mentem elméleti edzésre ezért ha valaki elmesélné mi volt vagy ha van jegyzetelni való és elhozná nekem Péntekre megköszönöm igen és ez azt jelenti hogy pénteken én is le tudok már végre menni!:D És a Super Bowl nézésébe én is benne vagyok és nekem tökéletes az a hely ahol tavaly volt!